Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@eve26 tak si urob test, to uz ti urcite ukaze
@eve26 a preco chces cakat? ved to ti ukaze len pravdu, ci si alebo nie si 🙂 nic sa na tom nezmeni...
@eve26 ja by som to nevydržala 😃😃
@zuzicka1412
@vevericka13 nemam doma test, tak aj preto 😉
@eve26 to si dobra, ja mam zasobu doma z netu, ja si kazdy mesiac robim a nic 🙂
@vevericka13 budem to musiet napravit a zasobit sa 🙂
Ahojte, mam začať stimulaciu od prveho dňa, počita sa do toho aj špinenie?
@leaa70 podla mna az ked zacnes normalne krvacat
@eve26 drzim palce aby si bola, daj vediet ako dopadol test 🙂
@vevericka13
@kvitku dakujem, ano uz som volala a my to tiez potvrdili 🙂
@janulka232 ahoj Janulka V apríli idem zasa V piatok som bola na klinike a podali sme žiadosť do poisťovne a ty ako pokračujes
@1veverica mala si aj predlzenu kultivaciu?
@vevericka13 ano mala
Dievcata, nechcem sa vam miesat do debaty, len vam dodat odvahu. Ja to uz mam za sebou. Vyslo to na 1x. 🙂 Chodim do Gynfiv, mala som dlhy protokol, 8 vajicok, 4 sa oplodnili bez ICSI, po PK zostali 2, uchytilo sa 1. Date to. Babatka uz na vas cakaju 🙂 Drzte sa.
@kaciatko1104 Ahoj.Tak ja už som začala z liekmi norethisteron.A tiež ma to čaka tak koncom aprila začiatkom maja.Tak to sa ešte načakam.No super,že si to nevzdala a ideš znovu do toho.Si mladučka a netreba čakat nie ako ja že už mam aj malu zasobu vajičok,lebo už mam vyši vek
@1veverica silno držim palčeky
@janulka232 dakujem, ja verim ze to dobre dopadne 🙂
@1veverica bolo to nase 1. IVF, tak sme si nedali vobec nic. Uprimne, to lepidlo zvysuje sancu minimalne. to by som neodporucila. Embryolog nam povedal - prve je take testovacie, ak nie je vyslovene zly spg, netreba ani ICSI, ani embryscop. A lepidlo uz vobec nie. Musim povedat, ze ten v Gynfive bol velmi objektivny a neslo mu len o nahnanie penazi. Takze sme vlastne mali len PK, lebo ta sa odporuca vzdy. Babatko v stadiu blastocysty je silnejsie ako 2-dnove a lahsie zvladne transfer. Dnesne kultivacie su porovnatelne s prostredim maternice, takze o babatko je dobre postarane.
@vevericka13 ahojky aj my ideme na ivf v marci - nejak koncom marca počítam 🙂

@zuzicka1412 este nie,ale ak mrcha nepride, tak buduci tyzden testnem 😉