Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vevericka13 Tvoje prve ivf? Musime verit aj ked je to tazkeeeee veru....no nevzdavame sa 🙂
@mariajuraj druhe 🙂
@kvitku ja som chodila do iscare Martin. A preco ti neodporucili davat dve vajka? Mna od toho vobec neodhovarali. Podla toho co som sa predtym docitala na nete to prave neodporucaju zenam do 28 rokov,hlavne ak maju kvalitne vajicka,pretoze je velka pravdepodobnost ze sa uchytia obe. Jedine ze si dotycna zela mat dvojicky. Ja som skor rozmyslala tak ze tym zvysim sancu na uspech. A tiez som niekde vycitala,ze pri vklade uz zmrazovaneho vajicka klesa sanca na jeho uchytenie o 10%. A ja som sa bala ze na zamrazenie vyberu prave to co by mozno malo sancu uchytit sa uz na prvy krat. A v neposlednom rade som to urobila aj preto ze som veriaca a nechcela som aby tam kdesi ostalo moje vajicko s ktorym by potom robili pokusy... mozno treba dat na doktorov,ked ti to neodporucaju asi vedia preco,kazdu zenu beru individualne. Zajtra po kontrole v MA dam vediet ci mam v brusku dve bublinky,alebo iba jednu 🙂 a tebe silno drzim palce,neboj,vyjde to. Ty mozno budes mat 10 vajicok a nebudes sa musiet bat ci to vyjde na prvy pokus 🙂
@angieta ahoj tak stimulku, roky aj CAR máme rovnaký, krátky protokol dúfam, že to presne tak isto zafunguje aj na mňa.......🙂. Ja mám hraničné hodnoty HP a spermiogram je ok, tak som zvedavá, injekcie sú tiež už doma pripravené len som si to musela v práci zariadiť, tak preto až koniec marca. Tak už sa neviem dočkať zajtrajška čo ti povedia či 1 alebo 2 🙂. pa
Ahojte dievcata 🙂 pridavam sa k vam 🙂 ja uz zajtra zacinam s proverou a dalsi pondelok pridavam uz injekciu a uz teraz ma chy
ta panika 🙂 aa chodim do Heliosu.
@angieta ked sme sa bavili rovno povedal iba jedno, ze ideme po kvalite nie po kvantite ze staci jedno a poriadne ale ak budu viac a budu ok budem len a len rada.... pravdupovediac som sa lekara ani neopytala preco iba jedno, ale to je dobry dôvod sa na to spytat ked tam pojdem na meranie.... ak by boli aj dve ja by som bola len a len rada, ale i to jedno jedine potesi..... a budem stastna....
v podstate sa na to velmi silno tesim, som v pohode kludna, a nic a nikto ma od toho neodradi ...urobim pre to vsetko a ostatne je uz len na osude.... zverila som sa do ruk odbornikov a tie fotky babatiek na chodbach o niecom svedcia... :D ake injekcie si mala..... budem cakat na spravu ......
@tribulka88 drzim prsty aby si to zvladla 🙂 hlavu hore, bude to dobre
@maminka1986 .. Ahoj, pomaly uz maminka, pamatam sa, ako si sa bala po vklade, ci to vyslo a nakoniec aj ano, aj po tom neprijemnom dni, pamatas sa, ci si mala v prve 3-4 dni dajake priznaky ?
@nellies1981 neviem, co je na tom pravdy, ale je som si dala cervene vino - pohar den pred vkladom a aj po vklade, tusim to ma prekrvovat sliznicu. Este som po 5 dni po vklade jedla ananas, lebo ten stred vraj obsahuje nejaky enzym co napomaha uhniezdovaniu, da sa to kupit aj v tabletkach. Tiez som sa nesetrila nejako specialne, lebo nie je dokazane, ze ked len lezis, tak je vacsia uspesnost. Prave naopak, pohyb ti prekrvi telo. Snaz si zamestnat hlavu a robit aktivity, ktore ta tesia. Vyhni sa stresu tych par dni. Neviem, ci je toto navod na uspech, alebo u mna zabralo nieco ine, ale nic z vyssie napisaneho som nepodcenila 😊 a vysledok je zatial velmi pozitivny.
Baby prosím,ste tu aj nejaké po KET? Alebo vrámci prípravy? Ja som.bola na KET naposledy pred štyrmi rokmi a tak si to už moc nepamätám. Dnes som 11DC,beriem Estrofem 3x2 a už od piateho dňa mam plodný hlien. Ale že fakt eggwhite a hrozne veľa. Bežne ale mávam ovu na 17-21 DC,lebo mám dlhé cykly. Je taký hlien normálny? Nemám ísť radšej na ultrazvuk skôr ako na štandardný štrnásty deň?
@1veverica
@kvitku
@maculicek1977
Dnes po kontrole vsetko ok,zacinam 7tt,srdiecko krasne bije. Moj doktor mi uz vypisal aj tehotensku knizku a sestricka ma vybozkala,vraj pre stastie. A doktor mi pocas vsetrenia hovori ze: na prvy pohlad vidno ze je to dievcatko 🙂 tak sme sa aj zasmiali,uvidime ci mu ten tip vyjde no a nakoniec ked mi pustil zvuk srdiecka,tak som sa rozplakala. Ach dievcata,tak velmi vam to vsetkym prajem,zazit ten krasny pocit.

@mariajuraj ja sa nebojim, len chcem aby to uz vyslo konecne 🙂