Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@angieta ahoj, ach tak krásne si to napísala.....bodaj by nám to všetkým hneď na prvý šup vyšlo.....a teda je len 1 srdiečko?
@maculicek1977 ano bolo vidno iba jedno srdiecko a jeden plodovy vak,takze teraz uz vobec nelutujem ze som si ich dala vlozit obe. Potom som bola aj u svojho doktora a ten tiez videl iba jedno,. Sestricka sice srandovala,ze uz zazilavselico a o dva tyzdne tam mozno budu uz dve,ale tomu neverim. To podla mna skor srandovala.
Ahojte chcem sa spytat pred umelým ste uzivali aj kyselinu listovú?
@hennka2 ahoj 🙂 no spominam veru a vyšlo hned ..zázrak....
no po pravde bolo toho viac a nepirpisovala som to tehotenstvu....na 3 den po vklade ma pichlo velmi v maternici neviem či uhniezdnenie ale 3-4 den ani nie skor potom na 7-8 den ma prehnalo 🙂)v noci čo bol o čudné a myslela som že ide MS,bola mi zima a boleli mavelmi križe no presne ako na MS...a v den očakavanej MS som mala hnedasty vytok už v tom že ide MS a rano somrobila test a boli už 2 čiarky 🙂
ahojte, kolko by ste odporucili dat si vlozit embryjok? Myslite, ze ked su dve je väčšia šanca, ze sa aspon jedno uchyti? dakujem
@leaa70 asi podľa toho aj kolko mas rokov,mne vravela doktorka ze viac ako 1 by si v mojom prípade nedávala,mam 25,ze som mladá a je veľká šanca,ze by sa mohli uchytiť obe,a ze ženské telo neni stavané na dvojčatá,ze to delohe a organom škodí,ked uz sa stane,tak to zvládneš,ale nie je to dobre pre tvoje telo..tak uvidis ako ti doktor poradí,ja som si dala jedno,aj ked mam imunologicky problém.
@tebe ešte som sa nato nepytala, ale oni preferuju jedno to mi povedala hned pri konzultacii...ja uz jedno dieta mam, ale chceme druhe uz niekolko rokov a stale nic , zatial pri predchaduajucich ET som mala len1a neuspesne, preto som chcela vediet, ze ci je tam vacsia sanca nato uchytenie, ked dam dve aj vzhladom k vysiemu veku...kazdopadne sa nato opytam 🙂
ahojte, tak ja som dnes po vysetreni a UTZ a moje tehotenstvo bolo potvrdene, som 6tt+2 😀 este nas caka dlha cesta, ale verim, ze to vsetko dobre dopadne 🙂 drzim silno palceky, aby to vyslo aj vam 🙂
@eve26 moc ti gratulujem, super sprava
@vevericka13 dakujem velmi pekne 🙂 konecne sa mozem tesit z nasho maleho zazraku 🙂
@eve26 super tešim sa s tebou a gratulujem snad už nevymyzneš uplne z fora,ked už tu medzi nas nepatriš 🙂 .Prajem štastne tehutelkovanie 😉
Ahojte zacinam stimulovat Gonalom 200 jednotiek od zajtra a mam kratky protokol. Mate s Gonalom skusenost? Mam iba jeden vaječník , tak som zvedava kolko vajicok sa nastimuluje 🙂 Chcem sa vas spytat farbite si vlasy pocas stimulacie ?
@marcimarcinka ahoj, ja mam tiez jeden vajecnik, mala som davky 225 zo zaciatku potom tusim 175 a mala som 6 vajicok a dali sme isci a vsetky sa oplodnili. po pk ostali len dve kvalitne a ostatne trocha zaostavali vo vyvoji. z tych dvoch kvalitnych bolo len chemicke tehotenstvo. drzim palce
@janulka232 dakujem velmi pekne 🙂 urcite sem obcas medzi vas zavitam, aby som videla, ako sa vam dari a vsetky napredujete 😉

@angieta velmi velmi sa tesim s tebou, hadam aj u mna to takto dobre dopadne 🙂