icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

marcimarcinka
23. feb 2016

@vevericka13 ahoj tak to ma mrzi, a teraz idete este raz? predlzenu kultivaciu vam oni odporucili? U mna nie je ziaden zdravotny dovod len chybajuci vajecnik a u partnera zle spermie. Vy ste mali nejaky problem zdravotny alebo to len nevyslo? Za kolko mesiacov mozete to absolvovat znova?

zuzicka1412
23. feb 2016

@eve26 gratulujem a tesim sa s tebou 😚

1veverica
24. feb 2016

@eve26 drzim palceky, nech ta uz len vsetko dobre caka 😉

haannka
24. feb 2016

@eve26 super, tesim sa s tebou a drzim palce...si pre nas velkou motivaciou 😉

eve26
24. feb 2016

@zuzicka1412
@1veverica
@haannka dakujem vam krasne dievcata 🙂 vsetkym vam prajem, aby sa tu tie pozitivne spravy objavovali jedna za druhou 🙂

leaa70
24. feb 2016

Ahojte dievcata je tu niekto kto mal PGD embryjok? a ako dlho trva vysetrenie?

angieta
24. feb 2016

@leaa70 ja som to presne tak urobila,chcela som zvisit sancu ze sa aspon jedno uchyti... a aj preto ze uz mam 40 a predsa uz je u mna mensia pravdepodobnost. U mna to vyslo na 1x. Jedno sa uchtilo,druhe nie 🙂

megan5
24. feb 2016

@leaa70 aj ja stale rozmyslam ci si dat vlozit dve..len ja mam endometr.cysticku..tak sa bojim ci oba neznici ta endomet.mam posledne 2 embryjka.neviem s

megan5
24. feb 2016

@leaa70 neviem sa rozhodnut

megan5
24. feb 2016

@angieta a mozem sa ta opytat,ake mas tazkosti alebo preco sa vam nedarilo?gratulujem ze sa podarilo..

leaa70
24. feb 2016

@angieta Jeee tak to je super a gratuljem 🙂 no vsak prave k tomu vysokemu veku ja mam 39 , ale zakazdym som mala len jedno embryjko, tak si myslim, ze sa to neoplatloi pri tom jednom , no uvidim kolko budem mat teraz 🙂 ale stale dufam, ze to vyjde a ty si si dala vlozit dve? tak boli obidve vhodne na vklad ano? a kolko si mala embryjok?

leaa70
24. feb 2016

@megan5 no to by bolo najlepsie sa dohodnut pri vklade, co ti poradia...ak to nejako nema vplyv natie embryjka dala by som si vlozit dve :D a kde mas tu cysticku?

vivien391
24. feb 2016

dievčata, chcela by som vediet, ci ste si dali alebo mate skusenosti PGD vysetrenim embryjok? Ci to odporuci doktor aby sme si to dali urobit, ak by bolo potrebne pre tych ktory maju vrodenne nejake mutacie genov, ci je to len na nasom rozhodnuti sa uistit, ci je vsetko ok? Alebo je to zbytocne?

1veverica
25. feb 2016

@vivien391 ahoj, mne to nikto neodporucil, bolo to len na dotazniku, a tam si urcujes ty ci to chces alebo nie

vivien391
25. feb 2016

@1veverica a dala si si to?

megan5
25. feb 2016

@leaa70 mam ju pri mocovom mechuri..ja budem mam 32rokov.mne odporucili jedno..ale zatial som vkladala po jednom a nepodarilo sa.preto rozmyslam nad dvoma.keby tak clovek vedel dopredu co sa stane a podla toho sa zariadil☹.bohuzial nevieme..

angieta
25. feb 2016

@megan5 ja som nemala ziadny problem,len moj partner mal pomale a deformovane spermie,nedokazali sa prirodzenou cestou dostat do mojho vajicka

angieta
25. feb 2016

@leaa70 no praje ze ja som mala len tie dve,preto som sa rozhodla ze nedam len jedno zamrazovat a dam ich radsej obe. Chvala Bohu vyslo to 🙂

angieta
25. feb 2016

@leaa70 a ty ides na ktore ivf? Predtym si mala kolko embryok?

megan5
25. feb 2016

@angieta aha.dakujem..no este si to premyslim..uvidim,este sa porozpravam s gynekologom.ked clovek nevie co urobit aby to vyslo..dakujem krasne🙂

angieta
25. feb 2016

@megan5 nemas za co,velmi ti to prajem,aby to vyslo aj tebe 🙂

leaa70
25. feb 2016

@angieta idem na tretie IVF a predtym zakazdym z toho bolo len po jednom ebryjku

marcimarcinka
25. feb 2016

@vevericka13 Ahoj a ty si tiez stimulovala Gonalom? Dnes som si pichla druhy krat. Vsetko Ok pijem vela . Okrem toho, ze ja mam len jeden vajecnik moj chlap mal zly spermiogram , ale nebol na kontrolny , ze netreba na umele to staci. No taky postoj sa mne moc nepaci,no berie Folandrol a ja Inofolic.

hennka2
25. feb 2016

@1veverica .. Ahoj, bola si dnes na krvicku ? Mas uz vysledok ?

1veverica
26. feb 2016

@hennka2 ahojky ano bola, je to pozitivne, drzim aj tebe velmi prsty, nech si taka stastna ako my 🙂 Uvidime no co dalej, ved vies ze celych 9mesiacov je tazkych kedze je to umele, tak dufam ze to bude dobre 🙂

1veverica
26. feb 2016

@vivien391 ahojky nie nedala

1veverica
26. feb 2016

Baby chcem Vam všetkym podakovat za podporu a pomoc, z krvy to mam pozitivne, tak hadam sa to potvrdi aj ultrazvukom, len na to treba este trosku casu. Zelam vsetkym snazilkam aby sa im to tento rok podarilo 🙂

haannka
26. feb 2016

@1veverica blahozelam a drzim palce...ty si netestovala? Ktory den po prenose si bola na krv?

1veverica
26. feb 2016

@haannka ahojky netestovala, to by bol zbytocny stres naviac, bola asom na 9den

haannka
26. feb 2016

@1veverica a mozem este vediet centrum?