Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@eve26 gratulujem a tesim sa s tebou 😚
@zuzicka1412
@1veverica
@haannka dakujem vam krasne dievcata 🙂 vsetkym vam prajem, aby sa tu tie pozitivne spravy objavovali jedna za druhou 🙂
Ahojte dievcata je tu niekto kto mal PGD embryjok? a ako dlho trva vysetrenie?
@angieta Jeee tak to je super a gratuljem 🙂 no vsak prave k tomu vysokemu veku ja mam 39 , ale zakazdym som mala len jedno embryjko, tak si myslim, ze sa to neoplatloi pri tom jednom , no uvidim kolko budem mat teraz 🙂 ale stale dufam, ze to vyjde a ty si si dala vlozit dve? tak boli obidve vhodne na vklad ano? a kolko si mala embryjok?
dievčata, chcela by som vediet, ci ste si dali alebo mate skusenosti PGD vysetrenim embryjok? Ci to odporuci doktor aby sme si to dali urobit, ak by bolo potrebne pre tych ktory maju vrodenne nejake mutacie genov, ci je to len na nasom rozhodnuti sa uistit, ci je vsetko ok? Alebo je to zbytocne?
@vevericka13 Ahoj a ty si tiez stimulovala Gonalom? Dnes som si pichla druhy krat. Vsetko Ok pijem vela . Okrem toho, ze ja mam len jeden vajecnik moj chlap mal zly spermiogram , ale nebol na kontrolny , ze netreba na umele to staci. No taky postoj sa mne moc nepaci,no berie Folandrol a ja Inofolic.
Baby chcem Vam všetkym podakovat za podporu a pomoc, z krvy to mam pozitivne, tak hadam sa to potvrdi aj ultrazvukom, len na to treba este trosku casu. Zelam vsetkym snazilkam aby sa im to tento rok podarilo 🙂

@vevericka13 ahoj tak to ma mrzi, a teraz idete este raz? predlzenu kultivaciu vam oni odporucili? U mna nie je ziaden zdravotny dovod len chybajuci vajecnik a u partnera zle spermie. Vy ste mali nejaky problem zdravotny alebo to len nevyslo? Za kolko mesiacov mozete to absolvovat znova?