icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

janulka232
26. feb 2016

@1veverica blahoželam 😉.A my dakujeme za dalšiu pozitivnu spravu 😉

maculicek1977
26. feb 2016

@1veverica JEEEEEJ SUPER KONEČNE POTEŠUJÚCA SPRÁVA, teším sa s tebou, hneď mi srdce poskočilo a dodalo NÁDEJE!!!!!!! Tak nás ďalej informuj!!!!!

nellies1981
27. feb 2016

Ahojte baby. Ja som bola na vklade embrya v nedelu a dnes som po 6dnoch zacala krvacat. Mate s tym niaku skusenost? Menzes by mal prist az o tyzdrn neskor. Velmi sa bojim ze som o to prisla...neviem ci mam zavolat koordinatorke...ani by mi nemala asi co poradit. Na testy mame ist a o tyzden v pondelok...

lenocka171
27. feb 2016

@nellies1981 ahoj , mne sa to stalo pri prvom pokuse .... Ja osobne som isla na pohotovost kde mi hned urobili sono a ubezpecili ma ze plod je este stale v maternici a dali mi injekciu na zastavenie krvacania

vevericka13
27. feb 2016

@marcimarcinka ano tiez gonal a mala som zo zaciatku vysoke davky az 225

vevericka13
27. feb 2016

@marcimarcinka ja mam endometriozu, partner zdravy. isci odporucili ked boolo len 6 vajicok aby sa vsetky oplodnili. preco mas len jeden vajecnik? ja som mala cystu kvora ho obtocila a on odumrel a museli ho odoperovat

lubica28
27. feb 2016

@nellies1981 ahoj.mne osobne povedali,ze pri akomkolvek probleme mam volat doktorovi a nie ist na pohotovost.ak nemas cislo na doktora,urcite by som volala koordinatorke.

marcimarcinka
27. feb 2016

@vevericka13 Ahoj ja som brala gonal 200 jednotiek a od zajtra na 5 den stimulacie idem pichat menopur tiez 200 jednotiek. O vajecnik som prisla, ked som mala snad 20 rokov, dermoidna cysta a tak zobrali cely vajecnik. Kedysi brali vsetko. Inak nemam ziaden problem, ale partner mal zly spermiogram, ale ze na umele to staci. Predpokladam, ze aj nam odporucia ICSI lebo mam dost rokov. Kolko si za to platila? A teraz kedy mozete ist znova? Drzim ti palceky 😵

nellies1981
27. feb 2016

Ahojte tak volala som koordinarorke a zvysila mi davky utrogestanu zo 4 na 6 denne. Zatial este nekrvacam velmi...skor taky tmavy vytok ..ale pozorujem sa kazdu polhodinu...ze to este nemusi nic znamenat tak ma trosku upokojila.Je to nase prve umele a zmrazene nemame ani jedno.Preto sa tak bojim...dakujem

lenocka171
27. feb 2016

@nellies1981 @lubica28 Asi to je individualne ... Vtedy som uz mala aj potvrdene tehot. Ja som tiez volala vtedy koordin. v GF a vobec nic mi neporadili len aby som prisla na druhy den na krv HCG a mam cakat a to bolo od nich vsetko 😒 tak som radsej isla aj na pohotovost

lubica28
27. feb 2016

@nellies1981 m,e dali od zaciatku 6 tbl utrogestanu.,spinenie moze byt aj priznakom tehotenstva sa mi zda.alebo sa mylim?hlavne sa snaz tolko nepozorovat,psychika robi vela.drzim palce,nech vsetko dobre dopadne.

lubica28
27. feb 2016

@lenocka171 hlavne,ze to dobre dopadlo,nie 😄?

lenocka171
27. feb 2016

@lubica28 samozrejme 😉

vevericka13
27. feb 2016

@marcimarcinka povedali ze po troch mesiacoch sa moze ist znovu, uz preslo pol rok, chcem ist teraz ked dostanem menzes. teraz som 9 dpo a mam ducha, tak cakam ako sa to vyvinie

marcimarcinka
27. feb 2016

@vevericka13 držím moooc palceky ;) daj vedieť

sfera
27. feb 2016

@nellies1981 Ahoj ja som sice po KET, ale tiez som zacala vo stvrtok vecer spinit,tak som vcera volala do centra a tiez som mala zvysit davku liekov a koordinatorka mi povedala,ze to moze znamenat uhniezdovanie ale tiez ze to nemusi dobre dopadnut, ze musime len cakat, keby som zacala krvat tak k nim na kontrolne usg...no dnes uz nespinim, od 5.dna mam pozitivny test, dnes trosku silnejsi ako vcera,...ty si este netestovala?

milaja
28. feb 2016

Mam gonal 900. 28 ho som si ho otvorila zostane z neho cca 700 jednotiek. Bratislava

vevericka13
28. feb 2016

@marcimarcinka tak dnes ziadna zmena, si to bol fakt len duch 🙂

nellies1981
28. feb 2016

@sfera ahoj...nie este som netestovala a spinenie uz prestalo...zo zaciatku to bolo ako taka tmava krv a potom to pomalicky prestalo...dufam ze to bolo ozaj len uhmiezdnovanie aj ked sa mi to zda neskoro...nemalo by sa uhniezdit do 2-3dni? Test si robit nechcem...nechcem sa zbytocne stresovat...a drzim Ti palceky...dufam ze to tu vsetky dame

milaja
28. feb 2016

Ja mam policisticke vajicniky. Doktorka mne povedala ze mojom pripade cerstvy transfer nebude a budu vsetky hned mrazit. Aby som nemala sindrom....ked v jednom mesiaci vyzieras ako v 6m tak o mesiac.

1veverica
29. feb 2016

@janulka232 dakujem 🙂

1veverica
29. feb 2016

@maculicek1977 dakujem, a aj ja drzim prsty 🙂

1veverica
29. feb 2016

@haannka no tak to nie je ziadna slava, nervy asi nevylucis, to potom asi ostan doma, ak sa da 🙂

1veverica
29. feb 2016

@eve26 tak to mas potom este lepsie, ako ja, ja som spokojna hlavne, ze nemyslim vkuse na to, doma by som stale len rozmyslala, pratala, a to je este horsie, ako v praci 🙂

eve26
29. feb 2016

@1veverica snazim sa stale si hladat nejaku pracu a zamestnavat sa nou, aby mi myslienky nechodili stale okolo toho isteho 😉

1veverica
29. feb 2016

@eve26 no to presne ako ja, ved prave preto chodim do prace, bo doma by som sa zblaznila, dnes som bola na kontrolny test, tak dopadol ok, vraj mi to stupa mam teraz nejakych 746, tak som zvedava ako sa to bude dalej vyvijat

vevericka13
29. feb 2016

ahojte tak ja dnes cysta 3x2 tak nemozem ist do ivf a cakame kym praskne lebo sa bude robit punkcia

eve26
29. feb 2016

@1veverica super, tak nech len pekne stupa 🙂 ja idem na krvne testy az v 10. tyzdni do piatich ampuliek, tak sa tesim, lebo mne kym najdu zilu...ale nevadi, vydrzim 🙂

marcimarcinka
29. feb 2016

@vevericka13 ak môžeš pi ráno na obed aj večer teply čaj z rebríčka mne to na cystu pomohlo , ale píla som ho snáď 3-4 dni vela.

lili12345
29. feb 2016

Baby zajtra mam ist na odber vajicok a teraz som zacala krvacat 😕 to asi nie je normalne ze?