Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte potrebujem súrne radu počula som si omylom do brucha takú prázdnu injekciu so vzduchom 200 jednotiek mala som ju na ukážku a omylom som ju pichla stane sa dačo, keď si pichnem vzduch do tuku?
Oprava pichla som si prázdnu inj do brucha mám to cervene ako alergicka reakcia
@marcimarcinka ja si myslim ze sa nic nestane, horsie by bolo, keby si si pichla do zili, ale pod kozu, by to nemal byt problem, ked mas nejake zle pocity, chod radsej na pohotovost
@marcimarcinka Mne sa to stalo tiez..bublina vzduchu sa po case stratila, zostala mi trosku modrina. Na dalsi den som si uz dala pozor. Ale ziadne riziko.
@nique prispata som bola dnes ráno. Ale iba taký červený fľak sa mi urobil. Už to zmyzlo. V piatok idem na odber s jedným vajecnikom mám takych 4-5 vajíčok nuž nie vela, len nech sú kvalitné
@1veverica no zle mi ostalo lebo som sa zlakla. Všetko prešlo už tam nič nemám. Tak ja mám 4-5 vajíčok. Nech sú len silné ,zdravé ;)
@marcimarcinka ja nemam ziadne velke problemy. mala som 32 folikulov ale len 8 vajicok, 4 sa oplodnili, po PK ostali 2. Dala som si vlozit obe a zostalo 1, ale ma sa k svetu. Takze cislami sa netrap. Staci 1, ale silne 🙂 Drzim palce.
@marcimarcinka tak to je super, drzim prsty, ja som pri kontrole tiez mala 4, a nakoniec pri odbere 8, dorastli dalsie, takze v pohodke neboj sa, hlavne je presne ako si pisala, aby boli zdrave a silne, a nie kolko ich je, nam sa oplodnili vsetky, dokonca aj vsetky prezili PK
@marcimarcinka dakujem a aku si mala tu cystu? ked to bude folikularna tak praskne a bude pokoj, ale ked to bude endometrioza,tak je to velmi zle
@vevericka13 davnejsie som mala dermoidnu cystu tu mi museli vyoperovat. Potom sa mi robili vodove cysty a tam som pila ten rebrickovy teply caj . Zajtra idem na kontrolu a v piatok asi na odber vajicok. Inak ziadne komplikacie pocas stimulacie nemam. Pijem vela aj do 4 l a troska ma niekedy tlaci vajecnik, ale to iba na chvilku . 🙂
Ahojte,tak mňa vo štvrtok čaká odber,neviem sa dočkať,folikul mam 16kusov..tak som zvedavá,že koľko bude krásnych a dobrých vajok. 😉😉
@1veverica Ahoj, ja ti neodporucam ziaden vyrazny pohyb do 3 mesiaca. Neboj, ak sa to podari, budes mat na cvicenie casu dost. Ja som stopla vsetky aktivity uz pocas stimulacie. Az teraz sa pomaly rozcvicujem. Inak, chcela som robit v 1. trimestri jogu pre tehotne a cvicitelka mi to vyslovene neodporucila. Po IVF je telo dezorientovane, lebo nema dost hormonov. Ja som napr. po vysadeni utrogestanu spinila, tak som brala duphaston az do 15 tyzdna.
@1veverica oh lieky, to je dlha tema. Ja som brala utrogestan do 8.tyzdna,, potom duphaston do 15. a po vysadeni som dostala taku mykozu, ze som bezala na pohotovost s krvacanim. Cele telo som mala kvoli hormonom rozhadzane. Dostala som na dalsich 7 dni cipky s antibiotikami a 7 dni gel s probiotikami. teraz som 16+3 a treti den uplne bez liekov 🙂.

@lili12345 fu.😕.. nemohla ti prasknut nejaka cysta?