Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lenocka171 no v to dufam aj ja, osobne mam este pred sebou dost, ked az od 12tyz.
@bzebra fakt som zvedava co povie, to je take cudne to ratanie, sranda uz by som mala byt v 5tt. a este nic take poriadne necitim, iba to vzdy kazde rano ma okolo 4 zobudi mechur, uz som skusala aj neskor lahnut, aj skor, ale ten cas je stale tak nejako, a divna chut v ustach, to uz mam asi dva tyzdne inac vobec ziadne pocity, ty uz mas nejake tie priznaky?
@1veverica nic moc okrem unavy a dvoch melonov 😂 ale to moze byt z liekov. Teda pravdepodobne aj je. Mozno som trosku viac hladna a niekedy mam divne chute. Od min tyzdna mi byva aj trosku zle, ale nic vazne. A obcas citim roztahovanie maternice. Celkovo som rada, ze zatial nie som nejako obmedzena v beznom zivote a ze priznaky su miernejsie.
ahojte babulky dllho som tu nebola a pozeram ze mame tehulky juuuj tesim sa s vami a gratulujem vam 😵 😵 😵 😵 ja od zajtra začínam pichať injekcie ufff :D
Dievcatz,este sa vas chcem opytat,vam tiez vas gynekolog zakazal pohlavny styk do konca 12tyzdna?lebo v centre mi nic nepovedali,tak ma doktor dnes sokoval 😄
@lubica28 A mala si soft? Lebo mne to vychadza presne aj na sone velkost sedela na den presne podla prveho dna poslednej ms. A mala som aj PK. Podla coho ti to doktor pocital? Meral plod? Ja som sa na to navyse pytala v den vkladu a bolo mi povedane, ze tak sa to aj pocita. Ale pri dlhom protokole je to asi inac.
caute, prisla som sem po radu...predoperacbe vysetrenia sa robia v care alebo si to treba obehat inde? my sme akurat v stadiu pre stimulkou a tak zistujem.co najviac info 🙂 dakujem
@janula2003 musis si ich spravit inde.Mne kazali tam kde byvam...
@janula2003 pôjdeš k obvodnemu, da ti žiadanku na EKG a urobí odbery a žiadanku na interné vyšetrenie. Keďže moja doktorka je zároveň aj internista, urobila mi okrem EKG všetko ona. Skus sa spytat aj na túto možnosť.
tak to budem potrebovat viac volna ako som myslela, kedze v praci o nicom nevedia, je to komplikovanejsie, ale nejak to vymyslim...a dakujem za odpoved
@janula2003 A spomenuli ti v CAR-e, ze ich musis absolvovat? Mne nerobili ziadne, tusim pod 35 alebo 40 rokov tam, kde som ja bola nerobia/netreba.
@bzebra a tebe nerobili punkciu v narkóze? Lebo neviem si moc predstaviť anesteziologa, ktorý to riskuje bez podkladov a dá ta do narkozy.. Veď napr problémy wo srdcom nemôžeš ani na základe veku vylúčiť a mohla by si mu tam exnut...

@1veverica Mne zacnu vysadzat v 12. tyzdni. Je to pre to, ze kedze si nemala normalnu ovulaciu, tak sa ti ani nevytvorilo zlte teliesko z prasknuteho folikulu (lebo ti nepraskli, vajicka z nich boli vybrate punkciou) a tym padom tvoje telo nema dostatok progesteronu, ktory je normalne najma produkovany tym zltym telieskom. Ked klesne progesteron, nastupuje ms... A to nechces asi ked mas v maternici plod, ktory by bol vyplaveny tym padom. Medzi 10.-12. tyzdnom si uz zacne placenta produkovat progesteron sama.
Uplne ta chapem, ze ti tie lieky lezu na nervy. Ani ja sa uz neviem dockat o 4 tyzdne ked zacnem znizovat davku 🙂 Ale dovtedy musime vydrzat a neboj, bude to stat a to 😉 Snad si nemusis pichat aj nieco na riedenie krvy, lebo niektore baby su na tom aj celych 9 mesiacov. Ak si iba na progesterone, tak to uz nebude dlho trvat.