icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

eve26
8. mar 2016

@1veverica to je ozaj dost a este ked si predstavim, ze su dni, ked do seba nemozem nic dostat...ja este tiez budem musiet dokupit ten femibion, kedze vravela, ze ho treba uzivat do konca 3.mesiaca

1veverica
8. mar 2016

@eve26 fu ani nehovor, ja tabletky tak nemusim, uz tieto co beriem po zakroku mi idu cez usi, ☹

eve26
8. mar 2016

@1veverica ved mne tiez, uz sa nemozem dockat, kedy ich budem moct vysadit, ale ta kyselina je mensie zlo 😉

1veverica
8. mar 2016

@eve26 tak to urcite ano, normalne sa mi hlava toci, neviem ci to ma suvis, tak mi je divne, ale vobec nie na vracanie,

lubica28
8. mar 2016

@1veverica dakujem pekne 😄k tym vitaminom:ja uzivam Lady Vitae,obsahuje to vsetko,co ma a je to aj cenovo pristupne oproti Femibionu 😄

1veverica
8. mar 2016

@lubica28 teraz som si to pozrela na nete, ale tam nie je kys.listova, ci?

ejmy
8. mar 2016

Ahojte ja tiez uzivam Lady Vitae a aj doc Toporcerova ich odporuca a obsahuju kys. listovu

1veverica
8. mar 2016

@ejmy dakujem, asi som to nedocitala dokonca, boli tam len vitaminy rozpisane, musim sa na to popytat v lekarni 🙂

ejmy
8. mar 2016

@1veverica vsak sa popytaj oni ti uz poradia co je dobre 😉

1veverica
8. mar 2016

@ejmy mas pravdu, je lepsie sa informovat, tebe to kedy poradila? ked si bola na sono, ci skor?

ejmy
8. mar 2016

@1veverica ja som sa pitala sestricky pri vklade a sestricka mi toto poradila a aj zeny hovorili ze doc. im toto poradila

1veverica
8. mar 2016

@ejmy aha, ok, ja mam doma este nosifol co som predtym uzivala, tak doberiem toto, a sa opytam, ty si kedy bola na vklad? ak sa smiem spytat

ejmy
8. mar 2016

@1veverica ja som bola 25.1

1veverica
8. mar 2016

@ejmy dakujem, a vsetko v poriadku? Kolko si si dala vlozit? drzim palceky, nech sa vam obom dari 🙂

ejmy
8. mar 2016

@1veverica momentalne som v nemocnici lebo som mala hematom a trosku som krvacala ale uz vsetko by malo byt ok 😁 ja som mala vlozene 2 ale uhniezdilo sa 1

1veverica
8. mar 2016

@ejmy ja som si tiez dala vlozit dve, tak uvidim, v pondelok mam ist na prve sono, moj mi uz hned povedal ze ked budu dve tak ho picne, tak ho len strasim 🙂 Zatial z krvy to je pozitivne, ale tak uvidime, az v pondelok ako to dopadlo 🙂 Vyliec sa co najskor, ja by som nechcela lezat, nemam rada nemocnice ☹

eve26
8. mar 2016

@1veverica ja tiez neviem, ci som z tych liekov, taka nemozna, ale verim, ze to prejde 😉 inak asi ked doberiem ten femibion, vyskusam, to vo dievcata spominali, pretoze stoji viac ako 14€ tych 30 tabliet a co mam kyselinu listovu 400, tak 250 tabliet ma vyslo na 7,75€

1veverica
8. mar 2016

@eve26 tiez som na to pozerala na nete, tak uvidim, len musim porozmyslat bo to obsahuje jod, a ja som mala problem so stit.zlazou, ale nie velky, tak aby som si neuskodila, musim sa dr.popytat ci je to vhodne

eve26
8. mar 2016

@1veverica urcite sa treba poradit, clovek chce dobre a nakoniec to moze vypalit naopak...idealne by bolo prijimat vsetko v strave a chemii sa vyhybat 😉

mariajuraj
8. mar 2016

Ahojte baby... Aj ja sa pridavam.. dnes bude prva injekcia Merional. Moje 2 ivf "-)

zuzicka1412
8. mar 2016

Ahojte,dnes mám za sebou vklad...cítim sa fajn...tak už len čakať 😚😚

kozicka139
8. mar 2016

Ahojte tak dnes mam za sebou vklad vlozene 2 embrya tak teraz uz len cakat

zuzicka1412
8. mar 2016

@kozicka139 drzim palce,aj ja som dnes po vklade

evelka81
8. mar 2016

@kozicka139 Ahoj sama si sa rozhodla vlozit dve? Mne doporucuju jedno, no mam len 4 embria a tak neviem.

kozicka139
8. mar 2016

@evelka81 ahoj ja som sa sama rozhodla vlozit 2 a jedno zamrazit no ty to mas o to jednoduchsie mas 4 takze ak vlozis jedno 3 ti zamrazia.ja len dufam ze to vide a kedy mas ist na vklad?

1veverica
9. mar 2016

@kozicka139 velmi ti drzim palceky, aj ja som si dala vlozit dve 🙂

1veverica
9. mar 2016

@eve26 to mas uplnu pravdu, aj ja by som radsej v strave ako lieky, kebyze bolo leto je to o trosku jednoduchsie, by som jedla co si vypestujem, ale teraz, no co uz asi nam ine neostava 🙂

1veverica
9. mar 2016

@mariajuraj drzim palce, aby si vsetko zvladla so stastnym koncom 🙂

1veverica
9. mar 2016

@zuzicka1412 velmi drzim palceky, tak pekne oddychuj ked sa da, a hlavne pridavaj same pozitivne spravy 🙂

zuzicka1412
9. mar 2016

@1veverica dakujem pekne a verim ze vsetkym nam to tento rok vyjde. 😃😃