Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte ja tiez uzivam Lady Vitae a aj doc Toporcerova ich odporuca a obsahuju kys. listovu
@ejmy ja som si tiez dala vlozit dve, tak uvidim, v pondelok mam ist na prve sono, moj mi uz hned povedal ze ked budu dve tak ho picne, tak ho len strasim 🙂 Zatial z krvy to je pozitivne, ale tak uvidime, az v pondelok ako to dopadlo 🙂 Vyliec sa co najskor, ja by som nechcela lezat, nemam rada nemocnice ☹
Ahojte baby... Aj ja sa pridavam.. dnes bude prva injekcia Merional. Moje 2 ivf "-)
Ahojte,dnes mám za sebou vklad...cítim sa fajn...tak už len čakať 😚😚
Ahojte tak dnes mam za sebou vklad vlozene 2 embrya tak teraz uz len cakat
@kozicka139 drzim palce,aj ja som dnes po vklade
@kozicka139 Ahoj sama si sa rozhodla vlozit dve? Mne doporucuju jedno, no mam len 4 embria a tak neviem.
@evelka81 ahoj ja som sa sama rozhodla vlozit 2 a jedno zamrazit no ty to mas o to jednoduchsie mas 4 takze ak vlozis jedno 3 ti zamrazia.ja len dufam ze to vide a kedy mas ist na vklad?
@kozicka139 velmi ti drzim palceky, aj ja som si dala vlozit dve 🙂
@mariajuraj drzim palce, aby si vsetko zvladla so stastnym koncom 🙂
@zuzicka1412 velmi drzim palceky, tak pekne oddychuj ked sa da, a hlavne pridavaj same pozitivne spravy 🙂
@1veverica dakujem pekne a verim ze vsetkym nam to tento rok vyjde. 😃😃

@1veverica to je ozaj dost a este ked si predstavim, ze su dni, ked do seba nemozem nic dostat...ja este tiez budem musiet dokupit ten femibion, kedze vravela, ze ho treba uzivat do konca 3.mesiaca