Kto je po IUI?
Ahojte, je tu niekto kto je po IUI ? ☺️
@esmee3 no ja by som si aj rada uz spravila ale ked tam bude jedna ciarka tak uz budem uplne smutna tak radaej pockam do toho piatku a uvidim 🙏🏻 Verim ale aj sa zaroven strasne bojim sklamania
Nikdy som si nepredstavovala ze to bude take tazke a obdivujem pary ktore su plodne ako ceresne 😀
@7kristina7 super, ďakujem za info. Som odhodlaná navštíviť teda Iscare ale my pôjdeme do MT. Sme obaja čerstvo očkovaní tak odporúčajú počkať?
@7kristina7 podľa mňa ak by sa to nepodarilo tak ja by so skúsila ešte raz IUI kým môžeš ☺️ mne spravili iba jednu preto, kebo som nereagovala na tie lieky( clostilbegyt) tak mi nasadili rovno tie hormóny čo sa pichaju pri Ivf a že tie sú silnejšie. Tak kým ešte nemusíš skús viackrát aj IUI. Viac šancí väčšia nádeje a možnosť úspechu☺️ Lebo ak by si šla hneď na Ivf a nevyšlo by, tak pôjdeš na dalsie a na ďalšie, už nebudeš veriť v IUI.
@dominika8590 ano to mas pravdu, dakujem za radu 😊 dufam ale ze v piatok to dobre dopadne a nebudem musiet riesit co dalej ☺️
@7kristina7 budem sa tešiť 😉😉😉 držím palce
@7kristina7 drzim palce nech to vyjde
Ahoj ja som bola 6teho na vklad
@marinecka95 zatiaľ som si platila len lieky - minulý cyklus som brala duphaston, letrozol a ovitrelle.. vyšlo ma to niečo okolo 30-40 eur, nepamätám si presne.. tento mesiac som brala duphaston a letrozol.. IUI si budeme platiť až vtedy, keď sa to bude realizovať.. odhadzovaná cena aj s liekmi je 200 eur
@hederamonstera gratulujem chcem sa spýtať mali ste nejaký príznak pri uhniezdeni?
@kika09876543 dakujem. nie, nic.
@hederamonstera pýtam sa práve preto ze som 5den po a zatial nic necítim,
@kika09876543 ja som dnes 12ty den po a vcera som mala test nehativny takze zrejme nam to na prvy lrat nevyslo, ale pockam este na piatok na vyśedky z krvi
@7kristina7 mňa to čaka na daľší mesiac ❤
Bol niekto teraz na iui? Ďakujem za odpovede
Ja som bola 8 .9 a 22.9 idem na krv ❤
@jankaone u mna bol zakrok dost bolestivy a neskor som mala vsetky priznaky tehotenstva (bolest vajecnika, tlaky v podbrusku, naliate prsia, nechut do jedla, zmeny nalad, strasna placlivost atd), napriek tomu vysledok negativny.. pravdepodobne to sposobil progesteron - navodil falosny pocit tehotenstva
@7lenka11 ja som mala zákrok bezbolestný, poobede ma trocha bolelo brucho, a sem tam ma pichne, ale ináč nič mi nie je. Tak neviem, zvažujem, že sa testovať radšej nebudem. Ja vždy pred MS mám vyrážky takže už ten týždeň ako mám ísť ma krv už sama budem cítiť príznaky MS si myslím. Moc neverím v tom iui, som už zúfalá 🥲

@marinecka95 nie nie to je bez vystreni to este som platila 150€ za vysetrenie prechodu vajecnikov a este 30€ platil partner za vysetrenie spermiogramu