Kto je po IUI?
Ahojte, je tu niekto kto je po IUI ? ☺️
Ahojte, je tu niekto po IUI ? 🙂 Ja mam druhy pokus monentalne a som 8 den po
@7kristina7 ahoj my sme boli 8.9 a 22.9 som išla na krv negatívne ,, tak sme sa rozhodli ísť na IVF
@7kristina7 ahoj, ja dnes 14, a krv negatívna. Taakze nič 🥺
@esmee3 chapem to sklamanie ja som tak plakala 13.8. Ked mi povedali ze je prva IUI JE NEGATIVNA, ale isli sme teraz na druhu v utorok idem na krv ale som uz nachystana na to ze to podla mna nevyslo takze a uz sa psychick chystam na to ze pojdeme na IVF
@7kristina7 iba dve chceš skúsiť? Mne dnes predpísali ten letrozol, tak snáď bude v lekárni, lebo od nedele ho mám brat (dnes 1DC 😢) tak uvidím či to vôbec stihneme tento cyklus snáď áno.
@esmee3 ten letrozol je fajn aj ja som ho brala, no ja som rozhodnuta ist rovno na ivf uz lebo partner mal morfologiu dobrych spermii len 2% dobre a teraz pri tomto druhom IUI uz len 1% dobrych spermii
@esmee3 takze si myslim ze to ivf by bolo pre nas lepsim riesenim ale povedali nam v centre ze najprv nech absolvujeme aspon dve IUI takze ja to beriem tak ze je to proste vec ktoru musime absolvovat aby sme sa dostali k IVF
@nika2407 ahoj ja som tiez mala prvu IUI negativnu teraz v utorok idem na krv ale myslim si ze to budeme musiet aj tak riesit cez IVF lebo ja osobne po tej prvej sklamanej IUI tejto druhej nedavam ziadne sance ze by to vyslo
@7kristina7 môj má tiež iba 1%, ale zas pohyb a všetko ostatne má super, že dlho nevideli taký dobrý spermiogram a aj tak nevyšlo 🙈 dnes dokonca ms prišla načas aj podľa kalendára taakze akoby som žiadne iui a progesteron ani nič nemala 😄 uvidíme ešte jeden iui a asi aj my budeme musieť ivf
@esmee3 tak budem drzat palce 😊
Ahojte baby, tak vvstredu má čaká 2x iui 🙈 chystáte sa niekto, alebo boli ste teraz niekedy? Už budú 2 vajíčka na oplodnenie, tak snáď aspoň jedno sa uz podarí 😊
@esmee3 ahojte ja som po druhej neuspesnej IUI, teraz 18teho ideme na konzultaciu ohladne umeleho - IVF 😊
Ahojte baby pridám sa 🙂 ste tu niektorá ktorá ste boli/idete teraz niekedy na IUI?
@petik55 my len ideme, čakám na výsledok tohto maratón - snaženia a ak to nevyšlo ideme na IUI - už mám predpísané aj lieky, ktoré mám nasadiť ak dorazí MS
@marinecka95 a kam idete? čo ti predpisal Clostyl?
@petik55 Helios Martin, zatiaľ sme chodili po vyšetreniach, skúšali to prirodzene ale Dr rozhodla, že ak to nevyjde ideme do IUi .
Áno clostil
@marinecka95 my sme mali tak isto, najskôr plánovaný styk ale nevyšlo tak odporučili IUI. Tiež som brala clostyl a potom pred mi pichli ovitrille. A aké máš pocity?
@petik55 normálne sa čudujem sama sebe že pocity žiadne. Som akási úplne vyrovnaná so všetkým, že sa normálne “teším” na MS, ktorú samozrejme ako každý mesiac tretí rok nečakám 😁
@7kristina7 ani cca 3 roky dozadu,liečba 3mesiace hormóny a potom na prvý krát z 1maleho vajicka

@esmee3 progesteron