Kto podstúpi Ket v apríli?
Ajojte som v tom sama?
@daniela2707 ďakujem za info si zlatá .
@butterfly333 Za málo, kľudne, keď budeš mať nejaké otázky🙂 V Regiojete ti dajú minerálku, kávu, čaj.. Je tam aj občerstvenie, ktoré si môžeš kúpiť. My sme boli spokojní s cestovaním.
@monika6162 Držím palce, nech je vklad úspešný. Ja som mala et, ket a zatiaľ nič.. Tak máme tretí - posledný pokus. Snáď na nás čaká do tretice šťastie🙂
@butterfly333 áno, ide z BA, pozrite, kde sa môžete napojiť..
@daniela2707 tak v blave my nastúpime veď ide priamo ten vlak do Brna?
@butterfly333 áno, ide priamo🙂
aj ja sa pridávam tiež by sme chceli ísť na ket v apríli
@pipina00
@butterfly333
@barborkakr
@majoranka24
@jajula_30
@daniela2707 baby chcem sa len spýtať ci idete do toho aj napriek tomu co sa teraz deje? Ci vôbec centra budú robiť do apríla 🙄 .. My veľmi vahame co ideme robiť 😔
@monika6162 asi az koniec maja zacnem s hormonmi..teraz to nedame🙏🏻
@monika6162 Ja si myslim, ze robit budu. Su to pre nich velke peniaze. Mozno budu mat lekari ruska. Neviem. Tiez vaham, co teraz. A hlavne, co sa tyka Brna. Tu v BA ist nechcem. Mozno by sme to mohli o nejake 2 tyzdne posunut, ale nikto nevie, ci nebude situacia este horsia.☹ Len si neviem predstavit, ze by sa vsetko pozatvaralo napr. na 2 mesiace. To sa neda. Buduci tyzden sme mali ist do Brna. Mozno to posunieme, aby sme kvoli 2h v Brne nemuseli ist do 14-dnovej karanteny.☹
@monika6162 my zajtra do Brna nejdeme.
@barborkakr
@majoranka24 jasne chápem.. No my to máme na SK, ale aj tak.. Tak sme sa tešili a teraz už človek nevie.. Však uvidíme ešte čo bude, i keď lepšie to asi nebude.. Ja by som potom aj ostala PN radšej, doktorka ma určite nechá kým sa potvrdí ci to vyšlo alebo nie, ale aj tak manžel bude robiť takže je to také.. No nevieme 😔
@butterfly333 a mate iný termín alebo ako to riešite?
My sa tiež chystáme na KET v apríli. Do Brna. Uvidíme aká bude situácia v danom čase, ale v zásade tipujem ze rovnaká ako u nás.
Zahumensky vyhlásil že tehotným nič nehrozí, max. Predčasný pôrod ale to sa nás netýka. @barborkakr prečo chceš odstaviť. Ja tiež dojčím, ale nebudem odstavovat. Ak to vyjde, produkcia tiež klesne a potom to bude jednoduchšie. Ak to nevyjde, tak budem ďalej dojčiť.
@monika6162 budem im aj zajtra písať.
Nech dajú iný termín.
@monika6162 uvidíme ako sa vyvinie situácia ale zatiaľ som nedostala menzes takže ešte nič neriešime.
@ina7 no tak mi kazali to stopnut v centre😢😢a som z toho smutna, neviem to vyriesit, uz ju iba ked uspavam dojcim a toho sa nevieme vzdat, myslis ze tie 2tabletky-estrogen mam brat 3x denne 2 ks a progesteron neublizia malej? Plus zevraj to menej vyjde...netusim co robit..
@barborkakr ja idem bez liekov, keď máš pravidelnú menštruáciu, dá sa aj tak. Véd sa popýtaj lakťa nej poradkyne ci ten estrogén môže uškodiť dieťaťu. Dojcenie, hlavne už také ze na spánok nebráni otehotneniu predsa nijako. Ale urob ako ty myslíš, ja neodstavujem kvôli tomu.
@ina7 no ale mam tie lieky..ale aj menstruaciu😊
@monika6162 ahoj,ja nad ketom teraz vobec nerozmyslam. Velmi si zelam,aby sme boli zdravi!!! Aby toto cim skor skoncilo. Drzte sa baby. Pockame si na dobre obdobie,nic sa neda robit.
Držím aj ja všetkým palce 👍 ja som to ešte úplne nevylúčila, pevne verím, že bude dobre ale viem, že to tak nevyzerá.. Uvidíme, držte sa 😔
Baby ja by som tiež chcela ísť aspoň na odber vajíčok a následné zamrazenie embrii ... a na vklad by som šla neskôr keď sa sitúacia na Slovensku upokojí 🙂 hlavne že budeme mat mrazáčikov ❤️dúfam, že nezatvoria Helios. :( každý stratený cyklus je pre mám zbytočný koli nízkemu AMH :( dievčence dajte vedieť ako pokračujete tie čo sa počas najbližších dni, týždňov chystáte stimulovať 🙂
@petruska21 mne volal doktor z Heliosu, že podľa všetkého nebudú mať anestéziológa (V prípade, že ich bude potrebovať nemocnica kvôli koronavirusu, budú musieť ist) , takže mi nevie na 100% zaručiť, či v čase keď pojdem na odber vajíčok tam nejaký anestéziológ bude. 🤷♀️ Ja by som mala začať s injekciami cca 25.3. Mám sa ozvať budúci týždeň, či sa niečo nezmenilo. Ale veľkú šancu tomu nedávam tento mesiac.
@lussy8888 priblizne 6.-7.4 🙂
@231ivana mne zatiaľ nikto nevolal ... ja budem volať keď dostanem MS, a ty tam teda ideš? Ono aj keď začneš stimulovať tak ti môžu prerušiť stimuláciu a nemusí dôjsť k odberu lebo tam nebude anestéziológ ak to správne chápem ? 🙂
@petruska21 Doktor povedal, že sa dá urobiť odber aj bez anestéziológa, ale je to nepríjemné, pre niekoho bolestivé. Tak ja to podstúpiť nechcem. Počkám, ani nezačnem so stimulaciou. Nechcem sa dopovat hormonmi, keď nemusím.

@daniela2707 Veď jasné, však ak nám toto nevyjde asi pôjdeme tam ale verím, že to nebude potrebné 🙏 len ja už nebývam v BA ale tak 2h od BA takže by to bolo ešte ďalej.. Ale človek urobí všetko 🙂