icon

Kto podstúpi Ket v apríli?

barborkakr
2. mar 2020

Ajojte som v tom sama?

Strana
z3
lussy8888
Autor odpoveď zmazal
radussska1
21. mar 2020

Ahojte aj ja idem v apríli na prvý Ket.Volali mi zo Žiliny kam chodím že prvý aprílový týždeň mam volať a dohodneme vklad.Volali mi včera tak hádam sa nič meniť nebude.V piatok som bola na krv ale už vo štvrtok som vedela že je to zle celú noc som krvácala a to som ozaj len odychovala doma a nic nerobila tak nechapem kde bola chyba.Mam jedneho mrazacika len tak dúfam že je ten pravý a silný bojovník.Drzte sa baby 🙂

petruska21
22. mar 2020

@231ivana ja by som šla aj bez anestézie ... ja spravím pre dieťa všetko ... ale mne zatiaľ nikto nevolal ... snáď budem môcť stimulovať 🙂

petruska21
22. mar 2020

@231ivana ale jasne že keby ma nesúril čas tak to odložím ale táto situácia okolo korona môže trvať aj mesiace :(

231ivana
22. mar 2020

@petruska21 no pre mňa bude toto druhé IFV. Z prvého máme doma syna, ale z ďalších 4 embryi sa KET nepodaril. A keďže by sme chceli ešte jedno dieta, tak ideme znovu to IFV. Nemám veľa času ani ja, hlavne kvôli veku. Ale asi si nepomôžem.. počkáme a najneskôr v lete budem uz dúfam po odbere.

butterfly333
22. mar 2020

Baby čo ak tento rok neotvoria hranice je to možné čo myslíte?

petruska21
22. mar 2020

@231ivana no ja ešte dieťa nemám toto má byt naše prvé IVF po trojročnom snažení

lucilalu
24. mar 2020

Ahojte baby, a neodkladaju centra teraz v tejto situacii vsetky zakroky?tiez som uvazovala o Ket, ale neviem co robit, do centra som zatial nevolala.

butterfly333
24. mar 2020

@lucilalu žiadne centru nerobí zákroky iba začaté stimulky nové nerobia. Aj my čakáme na Brno kedy otvoria.

lucilalu
24. mar 2020

@butterfly333 dakujem.som si aj myslela.drzim nam vsetkym palce, nech to prejde rychlo 🙏🙏

butterfly333
24. mar 2020

@lucilalu škoda no musíme čakať iné nám neostáva tiez držim palce

24sunny24
26. mar 2020

Ahojte. Mna caka tiez KET teraz v aprili. Chodim do Heliosu v Martine. Tam robia transfery bez obmedzenia. 3eho idem na sono a potom sa uvidi kedy bude vklad. Mam len jeden pokus, kedze som mala len jedno embryo.

radussska1
26. mar 2020

Ahojte aj mňa čaká KET na budúci tyzden mám zavolať a dohodneme sa či štvrtok alebo v piatok 🙂 chodim do Gyn.fiv.ziline.

majoranka24
18. apr 2020

@24sunny24 Uz si bola na KET? Si spokojna v Heliose Martin? My uvazujeme, ze by sme tam teraz v maji isli, kedze sa neda ist do Brna.

24sunny24
18. apr 2020

@majoranka24 Ahoj. Ja som s nimi spokojná. Aj lekári, sestričky, embryologicky, proste celý ten kolektív úplne super. A áno, bola som, teraz 11eho 🙂

majoranka24
19. apr 2020

@24sunny24 Dakujem za info.🙂 Tak mozno sa pre nich rozhodneme. Samozrejme drzim palce, aby vam to vyslo. Kolko si mala vajicok? Este mate zamrazene?

butterfly333
19. apr 2020

@radussska1 my sme mali ísť do Brna no keďže sa nedá ideme do gyn five v BA ty už máš aj odber vajíčok robia lebo mne dala len do zoznamu a že budú mi volať lebo ešte nový keď nerobia a ja musím ešte čakať na výsledky z reprodukčnej imuno tak dúfam že v júni by sme mohli na ket ak bude všetko v poriadku

24sunny24
20. apr 2020

@majoranka24 Dakujem pekne. No, mali sme 11 vajicok, ale len jedno embryo ostalo. Takze len tento jeden pokus sme mali, tak uvidime 🙂

adreykalm
29. apr 2020

@radussska1 ahoj môžem sa opýtať ako dopadol keď?

efran
11. máj 2020

Ahojte. Ja idem teraz 18.5. na transfer KET. teraz 13.5. v stredu idem na kontrolu a na test COVID 19. držte mi palčeky. Je to už tretí pokus 🙂

barborkakr
autor
11. máj 2020

@efran drzim❤️

adreykalm
11. máj 2020

@efran môžem sa opýtať?..keď to nevyšlo 2× robili ti aj nejaké dodatočné testy? Skúmali ste, že prečo? A koľko máš embrii? 🙂 a samozrejme držím silno palčeky

efran
12. máj 2020

@adreykalm Ahoj. chodím do gynfiv NR a BA. Robili mi imunologiu a dedičné testy. Všetko bolo ok, akurát musím brať Dvitamín a pichať si injekcie na riedenie krvi. teraz máme ešte 2 mrazáčikov. Pokiaľ teraz v stredu vsetko bu ok, tak 18.5. idem na transfer.

adreykalm
12. máj 2020

@efran držím ti silno palce. Nech sa vám zadarí ❤.. ja som bola na 1. KET neúspešne . Chystám sa na 2. Ale až v júli.. v práci máme toho veľa a nemôžem si dovoliť ísť na pn. A 2. Krat už chcem byť pn, keďže prvý krát som to riskla, ze snáď aj popri práci ..A ty si na pnke?

barborkakr
autor
12. máj 2020

@efran
@adreykalm baby ako prebieha ket v gynfive? Co si priniest atd, ja som uz zabudla, prve x 2roky dozadu...

efran
14. máj 2020

Tak dievčatá sliznica je Ok, test na COVID negatívny, takze 19.5. V utorok idem na vklad môjho mrazacika. Potom zase čakať tých dlhých 10dni a potom opätovné testy.... Jáj snáď to bude konečne tak ako to má byt. Teraz okolo mna všetci čo sa snažili tak už majú krpaté, alebo čakajú.... iba ja nie 😞

Strana
z3