Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@alenka1609 nabudúce to už vide uvidíš 🙏🏻
@michaela1905 ďakujeme a ty si nerobila test ?😊
@michaela1905 bude neboj 😉
@zuzu1994 Nie. Ale už zvažujem, či zajtra neskúsim.. Mám ešte nejaké z predošlého vkladu.. 😀😀 Zajtra budem 11DPT to by už mohlo byť niečo vidieť.. Uvidím ráno..
@michaela1905 ja som už mala 10 deň pozitívny digitálny 2-3 🙂 skús
@michaela1905 ja som tiež už na 10 deň mala pozitívny test ..mne sa to obdobie zdalo reálne na testovanie...
@rebeka04 držím palčeky nech to pekne rastie 🙏🏻❤️
Dievčatá držím palce aspoň sa z vás môžem tešiť a veriť že to naozaj funguje a že to raz môže vyjsť a ďakujem za súcit, máme tu super komunitu 🙏🏻❤️
@zuzu1994 Teraz som opatrná s testovaním... Radšej.. V predošlom vklade som mala na 11DPT tiež digitálny 2-3 a na 13DPT už iba 1-2 a už to klesalo... Preto teraz s tým testovaním toľko váham...
@michaela1905 to je pochopiteľné ....tiež som 2 krát sa dostala max do 10tt..takže si manželom hovoríme že to pre nás bude reálne až po 16tt😉....
@michaela1905 ja keď som bola prvý krát na et som netestovala krv som mala pozitívnu ale 10tt MA druhý ket biochemické 3 ket ani ťuk ale medzi tým sa mi narodil syn prirodzene ale po ňom to už nešlo 🤷🏼♀️takže preto som išla zasa touto cestou snáď tento 4 ket dopadne dobre 🙏🏻takže viem ako sa cítiš
@rebeka04 Ale teraz to už určite vydržíte do úspešného konca 🥰 držím palce ❤️
@zuzu1994 Tak ja som vlastne tiež po 4 KET. 1ET sme mali pred 6 rokmi. Máme z neho 5 ročnú dcérku. Po dvoch rokoch sme boli na 1KET. Ten sa síce podaril, no potom samo odišlo ešte pred akciou srdca. Potom sme to nechali tak a išli sme až tento rok. 2KET v apríli (HCG 49), 3KET v máji (HCG 146) a teraz 4KET a naša posledná šanca.. Viac "nanukov" už nemáme.. Už nech je utorok a mám výsledky z krvi v ruke 😀
@michaela1905 dakujem😘😘😘
@alenka1609 mrzi ma to. Nabudúce to určite vyjde
@zuzu1994 gratulujem
@rebeka04 gratulujem
@alenka1609 držím palce aby si si sa s tým čím skôr vyrovnala. Ja sa ešte stále necítim dobre( minulý týždeň stredu verdikt negatívne). Myslím na to, že prečo to nevyšlo čo robiť viac. Bol to môj prvý ET. Teraz v utorok idem na odbery na reproimunulogiu či liečba zabrala, tak uvidím snáď to dobre dopadne. A potom nabuduci mesiac po MS by som mala ísť na riadený KET. Koľko máš ešte Embryi? Ja ešte 2.
@zuzka2662021 ďakujem a chápem a určite viem ako ti je? Tiež sa stále pýtam dokola prečo to nevyšlo, mám aj nervy aj do plaču mi je,som mix emócií a hormóny robia ešte svoje, kým nedostame mrchu to ani lepšie nebude....🫤
My máme ešte jedno, tiež až asi v októbri pôjdeme lebo doktorka má dovolenku. Tiež to bolo moje prvé ivf teda ET...
Dúfam že ket už výjde 🙏🏻 drž sa ja držím s tebou
@alenka1609 tak si budeme v októbri navzájom držať palce. Musíme veriť že to vyjde
Ach... 😔 Myslím, že už viem výsledok... Začínam špiniť, presne ako deň pred MS.. 😒
@michaela1905 ešte to nemusí znamenať koniec...hlavu hore, nádej umiera posledná ❤️
@anika02 Bodaj by si mala pravdu 🙏 len tak mi je zle... Aj kŕče mám poriadne... 😔
@michaela1905 ešte je šanca kým sa nerozbehne. Na krv ideš kedy?
@zuzka2662021 Na krv mám ísť v utorok. Ale rozmýšľam, že by som zajtra zašla za svojou dr. Nech viem, na čom som.. 🙏🙏
@michaela1905 skús ona ti isto zoberie krv
@michaela1905
@markara
@bublinka8603
Baby dajte vedieť ako ste dopadli na krvi.
Testy vám tmavli?
@zuzka2662021 ahoj, ja som už v piatok vedela. Ale celkom ma to zložilo. Bolesti akoby uťali aj prsia sa mi zmenšili a potom som zrobila test a bol slabší.... takže tak. Už som ani netestovala. Zatiaľ nekrvácam ale cítim sa úplne normálne.
Cez víkend sme sa z manželom potrebovali trošku zresetovať.... Dosť sme sa ľutovali, ale potom prišla ešte horšia správa od kamarátky :( tak si vravím že ona prežíva 1000 krát horšie trápenie. 9 mesiacov nosiala svojho anjelika a narodilo sa mŕtve 😢😢😢😢 tak si vravím, nech Boh nám radšej ešte nedáva tú radosť z nového života ak sa nám má niečo také stať. Komukoľvek 😢
@zuzka2662021 ale moc ďakujem, že si na nás myslela 🙂
dúfam, že budem môcť ísť ďalší mesiac znova.
a gratulujem všetkým čo to vyšlo 🙂 moc sa s vami teším 🙂❤

@zuzu1994
@rebeka04 Gratulujem.. A teším sa s vami.. 🥰 Tak veľmi si prajem, aby som sa budúci týždeň pridala k vám 🙏