Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@michaela1905 to je super 🙂
no dievčence nech sa vám darí no ja mam prvé sono na klinike až 13.9 a kontrolu u gyn. až 27.9 takže ma caka dlhý mesiac
Ach dievčatá moje.. Dnes ráno som zažila obrovský šok.. Moja 5 ročná dcérka stratila vedomie a mala pravdepodobne epileptický záchvat.. 😔 Sme teda v nemocnici a čakáme na ďalšie vyšetrenia... No ak ja teraz to malé semiačko v sebe udržím, tak to bude naozaj zázrak 🙏🙏
@michaela1905 to mi je ľúto..napíš ako je na tom malá..
@michaela1905 to mi je strašné ľúto, dúfam a verím že princezná bude v poriadku 🙏 a samozrejme že sa aj drobček v brušku udrží....
@michaela1905 držkajte sa, posielam silné objatie. Verím že Vám to vyjde. 🙂
@michaela1905 mne akurát volali výsledky že hcg 9400 takže sa drží ako kliešť ❤️vám prajem skoré uzdravenie
@michaela1905 určite bude všetko v poriadku...ako sa má dcérka?
@michaela1905 to mi je ľúto. Drzkajte sa. Mala sa s toho dostane a drobček podrží sestričku a ostane s vami
@michaela1905 držte sa dúfam že sa dcérke polepší
@zuzu1994 No paráda 😀 gratulujem a teším sa s tebou... Ja musím dúfať, že môj drobček ten dnešný stres tiež zvládne.. 🙏🙏
@anika02
@zuzka2662021
@rebeka04
Ďakujeme všetkým za podporu.. Podľa vyšetrení nám potvrdili epilepsiu 😔 začína ťažké obdobie.. Zase obdobie ďalšieho strachu.. 😔
@michaela1905 och to ma mrzí. Ale nerozumiem tomu, čo sa to deje. Strašne veľa je toho. Čoraz častejšie to počúvam, že dieťa má epilepsiu, rôzne intolerancie...
Hrúza. Prajem veľa síl.
@markara No je toho naozaj teraz veľa.. Ale u nás je to pravdepodobne dedičné. Ja som od 9 mesiacov do 3 rokov tiež mala epileptické záchvaty.. Pred nedávnom mi zistili na MRI neurologickú diagnózu a malej teraz zistili vlastne to isté.
Dievčatá.. Mám takú ako keby svalovicu okolo celého zadku.. Bolí to ako svalovica.. Keď chodím, keď si sadám, aj keď ležím a chcem sa otočiť alebo zdvihnúť.. Neviete čo by to mohlo byť ? Dúfam, že to neznamená, že náš drobček to vzdal.. 🙏🙏
Dievcata ako pokračujete?
@zuzka2662021 ahoj ja sa držím je mi trochu na grc ale inak sa dá v piatok ma čaká sono a ty ?
@zuzu1994 ja som bola na opakovaných testoch na reproimunologi a hodnoty sa mi zhoršili. V stredu mam volať z doktorkou Tak som zvedavá ci budem môcť ísť na ďalší cyklus na KET
@zuzka2662021 snáď sa ti to upraví a bude všetko tak ako má byť 🙂a ešte máš koľko zamrazených?
Ahojte.
Som po Ket, 13ty den bolo hcg 68 a na 15ty 98. Z brna mi pisali,ze dolezite je ze rastie,ale ten narast mi vobec nepride adekvatny. Co si o tom myslite. Mam ist aj zajtra na krv ci nadalej rastie to bude 19ty den. Tehotenske testy su pozitivne.
@carrie27 Ahoj. Asi ťa nepoteším, ale toto ako prosperujúce tehotenstvo nevyzerá...😔 Ja som mala na 13DPT 49,1 a o pár dní bolo po všetkom..
@zuzu1994 ešte 2 ks
Ahojte. Tak po 4 dnoch som bola na hcg... Takze 15ty den to bolo 98 a 19ty den 102.2 co si o tom myslite?
@zuzka2662021 ahoj nevyšlo to, začala som hneď krvácať po odbere, a mám počkať ešte na ďalšiu menštruáciu a ideme potom znova, snáď nám to už vyjde 🙏
@bublinka8603 držím palce nech Vam to na druhý krát vyjde...
@rebeka04 dakujem aj tebe prajem veľa síl ♥️♥️🙏snáď si tu potom len pekne správy napíšeme 🐣🐣

@ev1ta1989
@zuzka2662021 Ďakujem 🥰