Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@capka88
@natalka145 kočky obom držím palce 🙏 siiiilno❤️🍀❤️
@anika02 jej super vyzerá to že všetko je nakoniec v poriadku 😉 ešte naďalej držím palce ✊🏻🙏🏻🍀
Ďakujem, ako píšem uvidíme zajtra či je nádej 😉 budem informovať 😘
Tak dievčatá u mňa krv dnes negatívna. Mame ešte jedno Bckove embryo. Uvidíme ci a kedy ho vložíme... Musím sa dat najprv psychicky dokopy. Akosi to na mňa celé dolahlo.
@natalka145 ja som dnes začala slabulinko špiniť .ako som sa dočítala prvý deň nemám rátať tak som šiesty deň a za 3 dní mrcha.aj to tak vychádza vždy sa mi to tak rozbieha.😭tiež máme ešte jedno.kedy sa na to dám je vo hviezdach😔neviem či mám ešte na to silu.
Dievčence prvý krát keď som zostala tehotná som bola mladučká,mám 18 ročného syna po ňom 3krat mimomaternicové tehotenstvo a mám za sebou už dosť toho,toto je už tretí vklad.poznam už svoje telo.dakujem za podporu ale cítim že to nieje v poriadku.😔
@zuzka2662021 papajte ananás. 😊 My dve ivf. Prvé absolútne neúspešne. Tento rok druhé, KET následne doma oddych a ananás ako na páse, každý deň aspoň polku ananásu a teraz sme v piatom mesiaci. ❤️ Nevravím, že to zaručí na 100%, ale skúste. Držím vám všetkým, čo vás to čaká veľmi veľmi veľmi palce.
@bielaruza78 ďakujem.
Baby aktualizácia. V stredu mi vkladali XB/2.
Do mrazaka mi idú 2x XB.
Včera po vklade asi pol hodinu ma bolelo brucho ako keď sa.menzes.rozbieha a trošku mi aj dnes pobolieva na ľavo aj v strede. Je to dobré znamenie?
Hcg 6569 bojujeme ďalej 🍀🙏❤️
@anika02 tak paráda
@zuzka2662021 to je ťažko určiť, bolesti sú normálne podľa mňa. Pre mňa bol kľúčový moment keď ma pichlo v maternici, vtedy som vedela, že sa zakuslo. To bolo nejaký cca tretí deň po vklade.
@zuzka2662021 mňa bolelo prvé dni iba na ľavej strane občas v strede ale skoro celý čas ľavá strana 😉 a druhy deň po vklade som mala tiež také silné pichnutie 2x na ľavej strane.
@anika02 aj mňa boli na ľavej strane Ale na ľavo ma bolelo aj pri stimulácii mám tam endometrióznu cystu.
@zuzka2662021 najhoršie na tom je že u každej z nás môže aj tá istá bolesť či prejav znamenať niečo úplne iné 😏

@capka88 Tiež sa snažím zamestnať ....dnes som robila so slivkami😉 ale nie slivovicu 😁...ja netuším na čom som...uvidím vo štvrtok či stúpa hcg alebo klesá a rozhodne sa.