Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
Dievčatá po neúspešnom ET kedy môžem ísť na KET? Hneď po menštruácii alebo čakať mesiac dva?
Baby chcem sa vás spýtat myslíte že neúspešný vklad môže byť aj kôli endometrióze? Mám na ľavom vaječníku 2 CM cystu
@zuzka2662021 ahoj... Najlepšie by bolo, ak by si mala maternicu a krcok úplne čistý... Ale cysta sa väčšinou vstrebe ( a po menzese nemusí byť taká veľká a výrazná ako pred), ale polyp treba dat s istotou preč... To bývajú väčšinou zmarene šance na tehotenstvo...
@evinku kŕčom mám čistý na preventivke je vždy ok. Cysta je čokoládová ťa sa nestrebe
@zuzka2662021 nepýtala si sa svojej dr.? Ako vidí ona šance s tehotenstvom a cystou... Kľudne to môžeš po riešiš aj s centrom.
@evinku v centre som sa nepýtala volalo som na to pozabudla a doktorka hovorila že nemal by byť problém
@zuzka2662021 tiež si. Myslím, že pri cyste by to nemal byt problém.. Ale určite by som to konzulzovala s centrom... Držím palce nech všetko dopadne dobre 🤞🙏
Baby tak som sa pýtala nemusíme byť nalačno pri odbere HCG. Že hormóny v krvi nezmení keď sa najeme. Nalačno iba keď sa berie krv alebo predoperačné.
@zuzka2662021 ďakujem 😊 a kedy budeš mať výsledky? Ja len že či ešte nie je malá nádej 🙏🏻❤️

@anika02 bože áno prepáč 🙏🏻🙂