Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@anika02 ďakujem a tebe gratulujem ak sa tak už nestalo 😊🙈
@alenka1609 nevadí 😁 určite sa neospravedlňuj 😉
Dievčatá po neúspešnom ET kedy môžem ísť na KET? Hneď po menštruácii alebo čakať mesiac dva?
@alenka1609 ďakujem
@zuzka2662021 mne povedali že hneď ďalší cyklus 🙂
@alenka1609 tak som zvedavá zajtra sa informujeme pri krvi
Na krv na hcg sa chodí na lačno, lebo som sa zabudla opýtať
@zuzka2662021 áno na lačno je odber 😉
@zuzka2662021 ak ides len na hcg urcite nemusis byt na lacno
@anika02 tak pôjdeme na lačno. Ďakujem
@zuzka2662021 keď tak napíš čo povedali 😉
@alenka1609 spýtam sa
Baby chcem sa vás spýtat myslíte že neúspešný vklad môže byť aj kôli endometrióze? Mám na ľavom vaječníku 2 CM cystu
@zuzka2662021 to ja vôbec neviem,rada by som poradila...
@zuzka2662021 a rohlík do vrecka 😁
@zuzka2662021 ahoj... Najlepšie by bolo, ak by si mala maternicu a krcok úplne čistý... Ale cysta sa väčšinou vstrebe ( a po menzese nemusí byť taká veľká a výrazná ako pred), ale polyp treba dat s istotou preč... To bývajú väčšinou zmarene šance na tehotenstvo...
@evinku kŕčom mám čistý na preventivke je vždy ok. Cysta je čokoládová ťa sa nestrebe
@anika02 alebo teplé raňajky a dobrá kávička v Martine 🙂
@zuzka2662021 nepýtala si sa svojej dr.? Ako vidí ona šance s tehotenstvom a cystou... Kľudne to môžeš po riešiš aj s centrom.
@evinku v centre som sa nepýtala volalo som na to pozabudla a doktorka hovorila že nemal by byť problém
@zuzka2662021 tiež si. Myslím, že pri cyste by to nemal byt problém.. Ale určite by som to konzulzovala s centrom... Držím palce nech všetko dopadne dobre 🤞🙏
@evinku ďakujem
Baby tak som sa pýtala nemusíme byť nalačno pri odbere HCG. Že hormóny v krvi nezmení keď sa najeme. Nalačno iba keď sa berie krv alebo predoperačné.
@zuzka2662021 ďakujem 😊 a kedy budeš mať výsledky? Ja len že či ešte nie je malá nádej 🙏🏻❤️
@zuzka2662021 tak potom prečo to všade píšu 😁

@anika02 bože áno prepáč 🙏🏻🙂