Kto podstupuje ET alebo KET v auguste 2024?
Ahojte dievčatá. Kto postupuje tento mesiac ET KET poďme pokecať? Mňa čaká prvý ET ak to poker všetko dobré nabudúcu stredu
@anika02 A testovala si, či si vydržala do odberu??? Ja som v predošlom KET mala pozitívne testy s krásnymi čiarkami už od 3DPT a nakoniec nič z toho.. Teraz som rozhodnutá vydržať.. Snáď sa mi to podarí 😀🙏 uvidíme čo prinesú nasledujúce dni.. 😛
@michaela1905 mu sme teraz dávali 2 embryjká,.jedno odišlo a druhé sa zatiaľ drží...ja som povedala alebo sa to teraz podarí alebo sa s tým budem musieť zmieriť...ja som teraz mala 38 a manžel tiež ako tvoj 44.😉
@michaela1905 jasné môžeš. Držím palce
@michaela1905 tak aspoň sa chytilo aj to je dobré. A jedného dňa si tam nájde cestu už na 9 mesiacov
@michaela1905 povedala som že nebudem testovať ale 9dpt som otestovala...najprv biely, tak som sa vyplakala a keď som išla vyhodiť tak slabá čiarka....a potom už bola čiarka silnejšia...😉 Zatiaľ sa držíme. 5.9 mám ďalšiu kontrolu.
@zuzka2662021 Ďakujem 😀 snáď to už teraz tak bude 🙂
@anika02 Tak paráda, držím palce, nech všetko pokračuje tak ako má 🙏
Dievčatá vy máte skúsenosti s reproimunulogiou? Vyšiel vám vklad aj s touto poruchou?Ja mám zvýšené embryotoxini. Brala som prednison plus omegavan. Má ísť na opakované odbery
@michaela1905 och dúfam že vám to dopadne najlepšie ako môže ✊🏻🍀❤️, tiež mám 39 a veľmi nízke amh len 0,3, tiež som mala len dva folikuly ktoré zázrakom dokázali oplodniť, tiež som si dala čerstvé ET a dúfam že to výjde lebo, neviem či pôjdem do ďalšieho procesu. Prajem nám všetkým veľa šťastia 🍀 ten čas je neúprosný 🫣
Tak KET sa nám o mesiac odkladá čakáme na výsledky z reproimunulogie. Myslíte,že nebude vadiť keď budeme mesiac čakať?
Baby otázočka je po ovitrelle falošne pozitívny test?
@zuzka2662021 Určite nie ja som mala pauzu skoro 2 roky
@alenka1609 ahoj áno... ovitrelle zvyšuje hcg. Čiže záleží koľký deň si po vklade, či ti už z tela nevyprchal 🙂
@alenka1609 mne sa cca 12 dní držal v tele
@zuzka2662021
@anika02 akurát som to hľadala... sú aj ženy čo ani po pichnutí nemali žiadnu čiarku. Čiže je to silno individuálne. Sprav test zajtra a dúfam že bude čiarka silnejšia 🙂
ja som robila pre istotu včera, bola som 3 DPT a test bol biely.... dúfam že by mohlo dačo byť vidieť o pár dní 🙏
@alenka1609 Ďakujem za podporu ❤️ dnes som šla za dr, nech mi vypíše PN a ona má akurát od dnes do 30.8 dovolenku 😒 Takže moje plány o tom, že budem doma v kľude sa rozplynuli 😔 tak uvidíme, ako to dopadne 🤩
@michaela1905 a obvodná? Ak by si jej povedala čo je vo veci?
@michaela1905 obvodná by to mohla dať PN
@zuzka2662021 och to ma mrzí...ale určite to nevadí keď budete mať mesiac pauzu,ja som sa pre istotu pýtala v car že keď budem mať ohss silný že čo sa bude diať a povedali že odklad
@markara som 4dpt a mala som dneska veľmi slabého ducha preto sa pýtam...zajtra budem ďalej testovať, dúfam že bude silnieť 🙏🏻❤️
No tiež som čítala že niektorá nemala falošné testy a niektorá áno tak teraz neviem, ovitrele som pichla 14.8. dnes je 9. deň. Držím nám palce 🍀✊🏻
@michaela1905 určite sa nenechaj odbiť,aj keď inému lekárovi hlavne obvodný ti ju musí vypísať, urob pre to maximum, držím najďalej palce 🙏🏻✊🏻✊🏻🍀
@zuzka2662021 nemusíš byť nalačno kľudne sa naranajkuj
@alenka1609 ako dopadlo testovanie? 😍
Ja som nechcela testovať dnes ale čítala dom tu príspevky a vravím že idem skúsiť a budem brat s rezervou že to nie je ranný moc a dúšik tam je 😍 môj prvý duch za cely život. Moc sa teším, plačem od šťastia ale hneď mi v hlave nabiehajú obavy, tak ako všetky 😌
@markara no pravdupovediac test bol slabší asi ešte posledné hormóny z ovitrelle 😑🤷🏻♀️....
Dúfam že od nedele už začnú normálne tmavnut z tehotenstva
Držím veľmi palce, určite to dopadne najlepšie 🙂🙏🏻 mysli pozitívne a obavy odhod čo najďalej
@rebeka04 jej super správa gratulujem 🙏🏻❤️

@anika02 Ďakujem, aj ja verím... Veď ako sa hovorí, do tretice všetko dobré ❤️😀