icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

michaela1905
27. apr 2024

@emmitko Ďakujem za podporu ❤️

michaela1905
27. apr 2024

@marika3108 Tak to ti naozaj neviem povedať.. Tieto imuno testy sme my neriešili zatiaľ. Hmmm... No ja tam teda nevidím vôbec nič 🤔 ale v skutočnosti to je určite viac vidno.. Ono na fotke sa to vždy nedá tak dobre vidieť... Držím palce a v pondelok sa určite ozvi s výsledkami..

lalilla
27. apr 2024

@michaela1905 ahoj, netestovala som odvtedy, takze neviem ci tmavne, citim sa relativne ok az nato spinenie
Ja vidim ciarku! Ziadny duch. Ja som mala inak tiez tmavsi poobede ako rano, testla som o dva dni a opat tmavsi. Takze aj ked je slaba je! Testujobden, lebo den po dni nemusi byt rozdiel. Toto testovanie je na prasky, ked cakas ci budes ciarka miesto uplnej radosti obkuvavame testy ci tmavnu.
Ja asi testnem zajtra, keby nemam spinenie som ok ale takto som nervozna a uvidime co bude.

veronikazboronova
27. apr 2024

@marika3108 ahoj,ja som bola na reprodukčnej imunológii. Existujú u nás 3 takéto centrá:
1. Adla v Prešove - tažko sa tam s nimi skontaktovať, na internete majú kontaktný formulár na objednanie a keď ho vyplníš, vyhodí ťa zo stránky s tým,že neexistuje voľný termín
2. Imunovital centrum v BA - spolupracujú len s Gyn Fivom + cenník ma odrovnal
3. Dzurilla v Nitre - moja skúsenosť. Veľmi príjemná komunikácia s nimi. Aj som im volala, ale preferujú komunikáciu mailom repro@dzurilla.com. Termín ti dajú v podsate hneď,mne chceli dať hneď ďalší týždeň ako som im písala,ale je tam podmienka,že od posledného vkladu musí byť minimálne 8 týždňov. Prídeš na odbery nalačno + manžel na spermiogram (nemusí nalačno). Hneď v ten deň ti dajú aj konzultáciu s lekárkou, ktorá sa pýta na rodinnú anamnézu. A o 4 týždne budú výsledky. Platí sa 450eur ak ideš s manželom ( ja som bola bez,keďže jemu tam nemajú moc čo vyšetrovať a platila som 300eur)
Robia ti testy na protilátky na spermie, na vlastné bunky, celiakiu, vitamin D, stitna zlaza atd atd atd. Brali mi 11 skúmaviek krvi😅
Sú to 3 mesiace čakania navyše🫣. Mne vyšlo všetko v norme,ale aspoň viem,že mám všetko v poriadku.

veronikazboronova
27. apr 2024

A hlavne treba aj sprievodný lístok z CAR

marika3108
27. apr 2024

@veronikazboronova ja sa skúsim pondelok opýtať v gyncare lebo na ich stránke je že tiež robia reproducnu imunológiu a ak nie skúsime inde....riadne dlho sa čaká😐

michaela1905
28. apr 2024

@marika3108 Zajtra ti držím palce... 🙏Budem na teba myslieť a určite sa ozvi s výsledkom 🙂

ujhpeggy
29. apr 2024

@michaela1905 ja som so synom mala na 9dpt snejobiely test .. tak som ho oplakala a a nakoniec to vyslo 🙂 nezufaj 🤞🤞🙏

michaela1905
29. apr 2024

@ujhpeggy Len ja som už 12 DPT a test je stále rovnakej intenzity... Ona tá druhá čiarka tam je, len je slabá a objaví sa po pár minútach... Už aj rozmýšľam, či tieto Mama testy nerobia falošne pozitívne výsledky.. 🤔🤔 Zajtra sa to všetko ukáže na teste z krvi.. Kým nemám výsledky z krvi, šanca tam stále je.. ✊

opatrna38
29. apr 2024

@michaela1905 vypadá to super naozaj, nestresuj 🙂 je to veľmi nádejné. Falošná čiarka ani nejde poriadne odfotiť. Držím palce.

michaela1905
29. apr 2024

@opatrna38 Ďakujem za podporu. Veľmi ju teraz potrebujem... ❤️ Snažím sa myslieť pozitívne, ale akosi ma ten strach z neúspechu vždy premôže 😒 ale ak by to predsa nevyšlo, ešte máme šancu ísť o mesiac znova... Verím, že sa to raz podarí..

megie11
29. apr 2024

@michaela1905 a testujes vzdy v rovnaky cas, napr. rano z prveho mocu? Ja tiez testujem len z mamatest, a ciarky odcitavam po 3 min., a mam tam trosku zmeny v intenzite ciarok. Ale testujem vzdy z ranneho.. zajtra idem na krv, tak drzim palce aj tebe 🍀 podla mna ciarky mas pekne viditelne.

michaela1905
29. apr 2024

@megie11 Áno. Z prvého ranného moču mám dokonca čiarku svetlejšiu ako keď si ho urobím večer. Tak neviem. Ale dnes som poslala manžela kúpiť mi digitálny. Tak ešte ráno pred tým ako pôjdem na krv si urobím ten. Nech som trochu pripravená na výsledok. Aj ja idem zajtra na krv. Tak ti držím palce, nech dostaneš dobré správy 🙂 potom sa určite ozvi s výsledkom 🙏

ujhpeggy
29. apr 2024

@michaela1905 silno drzim palce 🤞🤞 mne aj hcg pomalsie stupalo ako by si doktor predstavoval ale pozri nadej tu je 🙂 potom daj vediet ako si dopadla 🤞
@megie11 aj tebe drzim palce 🤞

Ja idem na krv vo stvrtok a uz sa neviem dockat

butterflyeffect
30. apr 2024

Ahojte dievcata, ja dnes 18 DPT, bola som na sono-bolo vidno 8mm dutinku, tak ma uz na krv neposielala, ja som hlavne stastna ze je v maternici a nie inde 🙏
Mala som strasny stres vcera uz lebo priznaky ziadne az na unavu a pichanie v pravo v podbrusku.
Ako sa mate vy?

moonicka89
30. apr 2024

Ahoj mna caka vo stvrtok krv a dnes takto testik. som dnes 12dpt

butterflyeffect
30. apr 2024

@moonicka89 gratulujem 👏👏

moonicka89
30. apr 2024

@butterflyeffect dakujem. 4ivf a 4vklad. 🙏🏼takyto test vidim prvy krat.

butterflyeffect
30. apr 2024

@moonicka89 waaau, tak to silno drzim palce. U nas prve IVF a 3 vklad, prvy bol uspesny ale MMT, takze ja som ako na ihlach ci vsetko v poriadku, predtym som dokonca mala vysie hodnoty hcg ako teraz

barju
30. apr 2024

@butterflyeffect ja som bola len 14dpt na krv, a asi kvôli dobrej hodnote 2402 má neposielali ani na opakovanú krv a čakám až na sono, ale to budem už 7tt+0 lebo sú tam sviatky, tak neviem ako ešte ten týždeň vydržím. Niekedy by som chcela aby som mala viac a horšie príznaky,aby som vedela že to pokračuje dobre.

michaela1905
30. apr 2024

@moonicka89 Paráda... Myslím, že to ti môžem už gratulovať 🙂 ja čakám momentálne na výsledky v labáku... Táto hodina bude pre mňa neskutočne dlhá... 🫠 Mama test dnes ráno s 2 čiarkami, ale akosi neviem či im môžem veriť..

barju
30. apr 2024

@moonicka89 test vyzerá dobre,len tak ďalej 😀

lalilla
30. apr 2024

pripajam sa teda, test silnie a potvrdene aj hcg. Gratulujem tiez vsetkym.Bola som na krvy na progesteron kvoli spineniu a tak som povedala nech vezmu aj hcg ked uz som tam. Mam sa obj na sono o dva tyzdne, na dalsie odbery uz nejdem, spinenie ustalo, velmi sa tesim a uzivam si kazdy den, snazim sa nestrachovat dopredu aj ked to je velmi tazke. U nas toto tretie ivf 1ket, dokopy 7 vklad, vysiel aj treti ale zial aj rychlo skoncil. Tak teraz sme na rade my kocky!

barju
30. apr 2024

@lalilla super a koľko si mala HCG?

ujhpeggy
30. apr 2024

@butterflyeffect
@michaela1905
@moonicka89
Dievcata gratulujem vam 👏👏👏 ja nemam odvahu urobit si test🙄
ale v nasom centre beru krv a hned robia aj usg takze aspon nieco budem vediet
Priznaky nemam ziadne tak som zvedava , bol to nas posledny vklad

moonicka89
30. apr 2024

@michaela1905 ano ver je to dobra ciarka

michaela1905
30. apr 2024

@moonicka89 Toto čakanie je neskutočné 🫠 už skoro hodinu a pol čakám a stále nič... Tlak mám už asi pred infarktom 😄

butterflyeffect
30. apr 2024

@barju viem ze niektore centra robia iba 1xkrv na 14 a potom az sono… s tymi priznakmi tiez tak-aspon clovek vie ze sa daco deje, ja som strasne rada ze ma moja doktorka sama zavolala na sono a tl dokonca ma dnes konferenciu a nasla si cas lebo by som sa asi zblaznila cakat do dalsieho tyzdna-hrozne som sa bala znova MMT… hoci aj teraz minpovedala ze nie je najidealnejsie polozene ale je v maternci-neviem co to znamena ako koze byt lepsie alebo horsiw ulozene v maternici 🤷🏻‍♀️

@michaela1905 ciarka je krasna tak uz len drzim prsty na krasnu hodnotu Hcg

@lalilla gratulujem, velmi dobre spravy 👏👏

@ujhpeggy ja ta obdivujem ze dokazes vydrzat nerobit testy-ja som prave taka ze este aj ked som mala krv potvrdenu som robila kazdy den test dalsie 4 dni ci je stale tmavy ( uz mi zacina hrabat a to este len zaciatok 😁)

michaela1905
30. apr 2024

Joooj, čakala som 2,5 hodiny.. A výsledok 49,1... Teraz čakám zase u dr. ako sa k tomu vyjadrí.. Podľa mňa dosť málo 😒
@butterflyeffect

butterflyeffect
30. apr 2024

@michaela1905 kolky den po vklade si dnes? Nie je to vela ale neviem lde som citala ze nad 25 sa berie ze je to tehotenstvo a amas 2x tolko… tak mohlo sa neskor uhniezdit… snad to bude dobre 🙏 daj vediet co doktorka na to ✊✊