Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
Ahojte,aj ja som zacala testovat. Vcera 9dpt slabsia ciarka,dnes 10dpt silnejsia ciarka. Vcera vecer ma dost znepokojilo silnejsie krvacanie. Povedala som si,ze hned rano zavolam do centra,ale prestalo to. Rano som len slabo spinila a teraz uz nic. Ciarka zosilnela,tak hadam dobre bude. Ale neviem teda ci mam volat,ci nemam volat. Ci sa tesit,ci netesit
@veronikazboronova gratulujem, pre istotu si zavolaj. Zial cele tie prve tyzdne su bud alebo, dve ciarky su ale prvy dolezity krok!
@ashleyka a mas dalsie tri taketo iste na porovnanie ked urobis zajtra/pozajtra? Ako nechcem byt prorok zlych sprav, ale tie ciarky by mali tmavnut, z tej prvej foto na porovnanie to nevyzera idealne aj ked na tom jednom co si dnes pridala je celkom pekna ciarka. Boli baby oc im hcg rastlo nie ukazkovo a bolo to ok, este nic nie je stratene. Daj vediet
Držím vám palce nech vás potešia dobré správy po odberoch. Čo sa týka testov dr max, tak neviem. Ja nemám moc dobrú skúsenosť. Ja keď som s ním testovala tak bol úplne biely a mama test vyšiel pozitívny. A citlivosť mali uvedenú rovnakú. A digi test mi ukázal pozitivitu tiež. Akurát mi ukázal len 1-2 týždne, lebo hodnota HCG bola nízka. V rovnaký deň som bola na odbere a bola 49,1. Keď som pred 5 rokmi bola naozaj tehotná a všetko bolo v poriadku, tak na 13DPT mi digi test ukázal 2-3 týždne. Hneď som vedela, že niečo asi nebude teraz v poriadku. A veru... Odišlo samo... Vo štvrtok idem opäť na kontrolu a ak bude na sone všetko okej, tak potom o týždeň by mohol byť ďalší KET. No mám obrovský rešpekt pred tým... Od vysadenia liekov stále cítim vaječníky, na striedačku. Raz pravý, raz ľavý... Také pichanie, občas také slabšie kŕče.. Tak neviem... Som veľmi zvedavá na štvrtok..
Tak kocky ja sa hlasim, mala som ist k lekarke stvrtok, ale v sobotu slabe krvacanie/silnejsie hnede spinenie, dokonca mi ani rano nebolo zle, oplakala som to, isla som teda dnes a na sone drobec aj srdiecko.
Maternica nekrvaca, krcok je zakrvaveny. Stale som neni velky optimista po predchadzajucej skusenosti zial, takze bojujeme dalej ale.
V cakarni dnes same tehotne zeny s uz velkymi bruskami tak raz pride den, kedy tam aj ja budem tak sediet, chcem tomu verit, a idealne keby tam sedim s tymto bojovnikom malym.
@lalilla to su dobre spravy. S tymi priznakmi je to uplne blbe- ked ich mame take sice sa citime zle, ale clovek vie, ze aspon daco sa deje. Mne tiez je dnes druhy den lepsie, predtym som ani fungovat nevedela, tak uz hlava bezi naplno ci je vsetko ok😩😳 dalsia kontrola az 27.5 asi sa zblaznim dovtedy 🫣
@butterflyeffect ano su. No mne to naozaj dost preslo od soboty, potom to mierne krvacanie, zaludok ok a nedelu ma bolela hlava a inak v poho a to predtym dni som musela jest kazde 2 hodiny inak mi bolo zle od zaludku uplne
A dnes sa citim tiez relativne ok, takze ver ze je to v poriadku! Ja mam kontrolu 28! Oh mam pocit ze cas sa tak vlecie, keby clovek vidi kusok do buducnosti ci sa moze tesit ci radsej nie. Tak pokracujeme 🙂
@michaela1905 Tak ja som si už poplakala dnes,ukázal mi presne ako tebe 1-2 . Zázrak sa nekoná no radšej teraz nech odíde ako neskôr. Uvidíme ešte co krv ale vraj pri 1-2 je hcg do 150. Uplne som z toho v prdeli😒
@ashleyka hlavu hore, este nic nie je stratene-test je pozitivny, treba verit, uvidis aky bude zajtra vysledok z krvi. Drzim palce
@butterflyeffect Viem že je to biochemko😒 testy slabnú,už som stratila nádej
@ashleyka no ten posledny mi pride trosku slabsi ale tie predosle skoro rovnake… mrzi ma to, snad este dojde k zazraku 🙏
@ashleyka Držím palce veľmi...🙏 Prajem ti, aby to bolo v poriadku a na odbere krvi ťa prekvapil ten správny výsledok. Verím, že u teba to nedopadne tak ako u mňa... Ja som to tie posledné dni pred odberom cítila, že to nevyšlo a umelo mi to lieky predlžujú.. Ale verím, že u teba to tak nebude.. Držím palce
@michaela1905 Mám presne taky pocit ako ty,príznaky odišli a kŕče na MS čakajú len na vysadenie od liekov. Prerevala som pol dňa no čo už. Len dúfam že ich vysadia hneď a nebudú to naťahovať. Ale ďakujem ti pekne.🙏🏻Zajtra sa ozvem
Takže definitivne😭 hodnota len 22,8 neviem naco musim ist o 2 dni na kontrolny odber a stale do seba pchať lieky
@ashleyka to ma mrzí, o to viac, že to musí byť oveľa väčšie sklamanie keď si na tých testoch mala aj druhu čiarku, v porovnaní s nami, ktoré sme od začiatku mali testy negatívne. Ale hlavu hore! Nie si v tom sama a ver, že sa to raz podarí 🍀
A ako si sama písala, radšej teraz ako neskôr 🩷....vyplac sa, daj si pohár vína a hlavu hore 🍀💪
@ikytikytu gratulujem a držím prsty.🍀
Inak, neviem či aj vy baby mátr taký pocit, ale je vás dosť čo vám vyšiel // test. 😃
Ja som stále netestovala a ani nebudem do soboty, aby som si mohla rovno poplakať a nebyť nešťastná v robote a pondelok už mám ísť na krv. Včera a dnes cítim podbruško s prestávkami dosť často (ako na MS), tak sa len chodím pozerať či to už neprišlo. 😕
@miriam160
@lalilla
Ďakujem baby❤️ nič sa nedá robiť len ísť dalej😔 ale fakt by to bolo ľahšie keby sa čiarka neukázala…
máme ešte 6 mrazáčikov,celkom dosť tak verím že jeden tam bude ten pravý🙏🏻 Nabuduce netestujem..
Vy ste natom ako? koľko máte mrazáčikov?
Verím že všetky to raz dotiahneme do úspešného konca🍀
@ashleyka síce ja ešte výsledok neviem, ale ja čo vždy vidím veci skôr čierno ako bielo alebo ešte pred definitívnym verdiktom už myslím čo robiť ďalej, tak už aj teraz rozmýšľam čo budeme robiť.
Toto je naše posledné embryo z 2. cyklu. Bolo zamrazené takmer 6 rokov, ale embryologička povedala, že po rozmrazení bolo krásne 🤷🏼♀️✊🏻.
Ak toto nevyjde, tak máme pred sebou 3. posledný celý cyklus IVF. Z predošlých 2 sme mali celkovo 6 embryi. Toto teraz vložené bolo zamrazené takmer 6 rokov. Aj naša dcérka bola zamrazená 1,5 roka ❤️. Len mňa celkom tlačí čas, keďže už budem mať 36 rokov, mám jeden vaječník a mizernú ovariálnu rezervu.
Síce tvoj príbeh nepoznám, no 6 zamrazených embryii je krásne číslo a je obrovská šanca, že jedno z toho bude to pravé 🍀. Držím prsty ✊🏻✊🏻✊🏻
@ashleyka Ja som lieky vysadila hneď ako som začala špiniť.. Bolo jasné, že keď som mala nízke HCG zbytočne sa to odďaľuje.. a o týždeň som bola tiež na kontrolnom odbere a HCG bolo už len 9. Ďalší odber už nechceli, že to už berú za negatívnu hodnotu. Je mi to ľúto, že to nevyšlo... Máš ešte nejaké embryá?
@reanba aj ja tebe 😉 sme na tom so zmýšľaním inak celkom podobne (syndróm predbiehajúcej reality 😅),ja tiež myslím vždy o krok dopredu...ale tentokrát sa brzdim a snažím sa myslieť pozitívne a prítomne 😅
Ja som o rok staršia ako ty a moja ovarialna rezerva má už ocividne tiež svoje najlepšie roky za sebou, ale 💪🍀 ...kazdopadne dúfam, že ani jedna z nás ten celý proces nebude musieť odznova opakovať 🙈
@ashleyka tak to mas krasne cislo! Ja som tolko embryi nemala ani po 2ivf, a to mam dobre amh ale vzdy reagujem slabo na liecbu. Takze mas urcite velku sancu! Najma ked sa aj teraz chytilo, aj ked pustilo ale bol tam malicky upsech, aj to je nieco, ze vies otehotniet.
Toto je nase 3 a posledne ivf, posledna sanca, riesime dieta uz 6 rokov, treti vklad bol uspesny a v 9tt samovolny a teraz to tiez nevyzera na stastny koniec. Mame este 2 mrazene bez genetiky a jedno s genetikou ale ma daku odchylku, ze vhodne po rozhovore s embryologm nvm co to znamena no. Uprimne s neuspechmi som sa pasovala statocne, ale ten potrat ma rozsekal a odvtedy mam pocit ze uz nikdy nebudem taka nad vecou ako predtym a mam pocit ze sa nedockame :(

Presne testuje rovnakými ... Ja idem akurát tiež nakúpiť tie čo som mala aby som vedela porovnať... 😁 Som zvedavá ako dopadne my dve 😘