Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@193169 Držím palce zajtra na krv. 🙏 Kým nemáš výsledky, nič nie je stratené. Aj keď ja osobne by som si naraz 2 nedala.. Radšej by som na vklad šla dva krát a myslím, že tá šanca by bola vyššia. Ak telo, resp. organizmus z nejakého dôvodu nie je na tehotenstvo pripravené, tak si myslím, že je jedno, či ti vložia jedno alebo dve embryá. Ale to je môj názor. Každopádne, držím palce 🙏
@michaela1905 a ty mas amelgen ? No kazdopadne drzim palce moc moc , nech je to na dobrej ceste 🍀♥️
Uz teda nekrvacas ?
@petkocka Nie. Užívam len Estrofém 2x2 a Progestenalle teraz už 3x1. Už nie. Krvácanie bolo len v sobotu ráno, asi pol hodinu to trvalo... A ďakujem.. Odber krvi ma čaká až 7.6 🙂 nekonečne dlhý čas ešte 😛
Dievcata ja sa hlasim po vcerajsej kontrole. KET bol 12.4, Dnes uz 9tt+2. Malicke krasne hybalo rucickami, vrtelo sa, srdiecko tiez bolo pocut. Este dlha cesta pred nami🙏 je to krasny pocit, verim ze kazdej z vas bude dopriate.
@butterflyeffect Jeeej, to sú krásne správy ❤️ držím palce nech sa drobček pekne vyvíja a nech je všetko v poriadku.
@butterflyeffect To je úžasné🥰🙏🏻 len tak ďalej držte sa až dokonca❤️
@michaela1905 ja by som sa bala si aama zvysit davku ale v tvojom pripade podla mna si mala male davky kedze progestanele je 200 amalgen 400(mne vraveli ze ak ki dojde amelegen a mam prigestanele nech vezmem 2 tie)myslim ze je dost dolezity, ja som aj prolutex pichala aj amelegen vkladala, teraz uz len amelegen rano a vecer, v car mi vraveli ze od 2.6 uz len vecer, potom o tyzden vysadit. Uz teraz chodim na kontoly len k svojej gynekologicke ta mi povedala ze v ziadnom pripadne nevysadzovat ani neznizovat kym nebudu vysledky z prvotrimestriáneho skrinigu a ukonceny 12 tt. A to som ani raz nespinila nekrvacala..
drzim praty nech ti to vyjde 🤞✊
@193169 no na 8 DPT by uz malo byt nieco vidno… som prekvapena ze po 2 neuspechoch vam v gyncare vlozili 2 my tiez chodime do gyncare a od zaciatku nas od toho odradzali- pritom my sme tak chceli povodne ze 2 vlozit, ale ze vyssia sanca je ze vlozit radsej 2x po jednom, lebo ked nebudu vhodne podmienky alebo k niecomu dojde ze zbytocne prideme o 2 embrya…Kolko mate zmrazenych? My sme mali len 4 mraziacikov tak mozno preto.
@butterflyeffect najprv som chodila do Splnu tam som mala 12 embryí a 7x ket... Takže aj tam som mala vklad aj s dvoma embryami. Teraz v GYNCARE sme mali 9 zmrazených embryí ale 4 neboli vhodné podľa genetiky. Prvý ket minulý rok v apríli druhý ket v júni a teraz 3 ket v GYNCARE s dvoma embryami... Už ostáva iba jedno.
@193169 tak to je krasny pocet embryi, vidim ze tych vkladov mas ozaj vela za sebou.super ze ste mali aj genetiku spravenu, my sme nedavali ale som si vravela ze ak nevyjde nic v prvom cykle tak urcite v dalsom dame aj my. Aj ti robili nejake dodatocne vysetrenia ked nevysli vklady? Lebo fakt klobuk dole pred tebou, tolko neuspesnych uz je co ustat na psychiku.
@butterflyeffect No bol víkend, nemala som moc na výber. Musela som sa rozhodnúť. Myslím, že aj keby som zavolala do centra, tak by mi ho kázali zvýšiť. A hlavne odvtedy je mi dobre 😛 asi som fakt mala toho progesterónu málo.. Odvtedy ani necítim, že môžem byť tehotná 😄
@butterflyeffect mám urobené asi všetky vyšetrenia... Endokrinologia, hematologia, imunológia, genetika páru ale nikde nič vážne nezistili tak ja neviem kde ešte by mohol byť problém
@butterflyeffect gratulujem❤️ a ak sa smiem spytat ako je bejby velke na cm?
@moonicka89 dakujem ❤️ 2,5 cm od hlavicku po riťku, bolo otocene chrbatikom, nozicky skryvalo.
Tak ja tiez po kontrole kocky, vsetko je ako ma byt, bije srdiecko drobec rastie, spinenie stale pretrvava, takze tesime sa ale s respektom. Som v 9tt.
Doktorka sa pytala ci kontrolu o mesiac ako je bezne ci o dva tyzdne pre moj pokoj, tak som povedala ze o mesiac, ze budem mu verit.
Keby sa mozem dat do dakeho spanku ze ma preberu o 9 mesiacov s babatkom v ruke, to by bol sen.
@lalilla ja som sa jej vcera pytala na spinenie preistotu ze co ak, sice ja nespinim, len raz som mala taky hnedasty vytok, ale hned panika. Povedala mi ze hnede je stara krv ze je to ok, ked je krv cervena tak vtedy uz moze byt zle…
@michaela1905 ja mám 7.6. kontrolné sono pred ket 🍀
@emmitko Tak snáď to bude ten šťastný deň pre nás obe 🙂 držím palce 🙏
@michaela1905 @emmitko drzim vam place dievcata, ja idem zajtra tak verim, ze na hotove 🤞🍀
@ev1ta1989 Ďakujem a aj tebe držím palce 🙏
Dievčatá, máte skúsenosť s testami In Time z drogérie??? Sú spoľahlivé?? A ešte ohľadom Mama testu - máte skúsenosti, že by robili falošne pozitívne výsledky?
@michaela1905 Intime mi spravil celkom silnu čiarku na 12ty deň keď si pozrieš spätne tuto tému 🙂
@michaela1905 mamatest mi vzdy ukázal to co bolo , ziadne falošne čiarky .
@michaela1905 su spolahlive-tie intime, ja som sa na tie najviac spoliehala, ale ducha mi ukazali az k 2 dni neskor ako test s action, potom uz krasne silneli…
@petkocka A od ktorého DPT si testovala?
PRIZNANIE
Kočky, priznám sa, lebo to už v sebe neudržím 😛....
Nakoľko som v sobotu 1DPT mala to krvácanie. Brala som to tak, že to bude implantačné krvácanie. Po naštudovaní faktov (že embryo ihneď po tom, ako sa uhniezdi začne vylučovať do tela HCG) som si v utorok 3DPT povedala, že po dvoch dňoch by tam mohlo už niečo byť... 🤔 Nevydržala som a urobila som si Mama test. Neverila som a stále neverím vlastným očiam, že bol pozitívny a to som vôbec nemusela hľadať ducha 🙂 Dnes 5DPT je test tmavší.
Včera na 4DPT som skúsila iný, In Time. Výsledok? Opäť pozitívny, aj keď trošku svetlejší ako mama test... (možno má menej farbiva)
Dnes na 5DPT som urobila opäť Mama test, je tmavší ako 3DPT. A skúsila som ešte Pepino... A aj ten je pozitívny..
@butterflyeffect Hm... A myslíš, že je možné, aby mi na 4DPT ukázal toto????
Viem, je veľmi skoro. Preto som dlho rozmýšľala, či sa vám priznať s tým, že som tak skoro začala testovať. Len to všetko spustilo to krvácanie 1DPT. Ešte to beriem s rezervou a s rešpektom.
Počuli ste už, že by niekto mal tak skoro pozitívne testy? Nemala som ani nič na vyvolanie ovulácie. Neberiem nič, čo by HCG obsahovalo..
Ak sa mi podarí načítať foto, tak pošlem 🙂

@petkocka Ahoj. Nooooo... Ako keby nič 🙂 okrem toho krvácania v sobotu (ktoré ma veľmi vystrašilo) tak sa cítim ako keby som ani nemala za sebou KET. Akurát ma bolia prsia, ale to bude z tých hormónov, lebo tie ma boleli už 2 dni pred vkladom. Do centra som nevolala, beriem to tak, že to bolo to implantačné krvácanie, lebo rýchlo aj skončilo.. Jediné, čo som urobila z vlastného rozhodnutia je, že som si od soboty zvýšila Progesterón na 3x1, predtým som mala 2x1. Myslím, že tým nemám čo pokaziť. A čo bude ďalej, tak o tom už rozhodne niekto iný 🙂