Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

@ashleyka Držím palce 🙏
@michaela1905 tak toto je 100% pozitivne ♥️♥️♥️♥️♥️♥️velmi drzim palce ♥️♥️♥️
@michaela1905 pri dcére 9 den , a potom dva vklady sa mi spustilo krvácanie okolo 6-7 dna tak som otestovala a boli negatívne .
Posledny vklad 7.5 som spravila test 9 ty den a bol takyto a to som uz vedela ze nieje ok , a bolo z toho biochemko. Teraz ideme v piatok na kontrolu pred ďalším tak hadam to klapne , vela bab poznam co po biochemku otehotneli , a verim ze ty si jedna z nich ♥️🍀
@petkocka Ale tak skoro???
@michaela1905 Ano je to mega skoro popravde 😃😃😃ale mam kamosku presne po biochemku uz 4 den mala ze čiarku , a 8 my den mala silnejšiu ako tu kontrolnú , hcg na 14 den skoro 4000 a je vsetko okej a cakaju chlapceka
@petkocka Joooj, keby si mala pravdu 🙂🙏
Len sa mi nechce tomu vôbec veriť. Takže to beriem ešte s rešpektom.. Ešte sa môže hocičo stať.. Aj minulý mesiac som mala pekné čiarky na mama testoch (síce boli slabšie ako tie moje teraz) a nakoniec to bolo biochemické... Keby sa to podarilo bola by som najšťastnejšia na svete.. Ale to asi všetky čo sme tu 😛
Držím ti veľmi palce, aby ti to tento krát vyšlo ❤️
@michaela1905 ďakujem ti krasne ♥️♥️♥️ja tebe tiez ♥️🙏🍀
Nam dcera vysla na prvy ket , a bez akýchkoľvek vyšetrení , ja totiž nemam vajcovody .
A odvtedy dva vklady ani tuk a teraz po vsetkych vyšetreniach biochemko . Zistili mi akurat leiden heterozygot ( vraj ten menej závažný ) , inak vsetko okej .
Verim ze tento vklad vyjde , mame síce este dve embrya ale uz som si povedala ze ideme len na tento jeden a uz to nebudeme riesit . Nebavi ma to a mam pocit ze všetku energiu a pozornosť venujem druhému , a malej sa nevenujem tak ako by som chcela … takze posledny vklad este skúsime a Uzatváram to .
@petkocka My tiež máme dcérku z prvého čerstvého ET 😛 potom sme boli pred 3 rokmi na KET. Tam som mala 13DPT hodnotu HCG 326. No po týždni som potratila. A teraz minulý mesiac náš druhý KET a biochemické... A tento mesiac uvidíme. Už nám tam ostalo iba jedno zamrazené. Ale dúfam, že už ho nebudeme potrebovať.
@michaela1905 no verim ze to tentokrát vyjde ♥️aj vam aj nam aj vsetkym dievčatám ktore uprimne po babatku túžia ♥️
@petkocka A čo je to ten leiden heterozygot?
Ahojte. Som taky skôr tichý pozorovateľ a všetkým ktoré tu sú držím palce. Vklad som mala v apríli. Na 6dpt čiarka na teste. Na 9 a 12 dpd potvedene hcg z krvi. Tešili sme sa stále opatrne. Minulý týždeň potvrdene tehotenstvo embrio zodpovedalo týždňu ale tiež zistený hematom. Dnes 7+5 s veľkým rešpektom srdiečko tam stále bilo aj embrio krásne narastlo ale strašiak v podobe hematomu sa nezmensil. Už prechadzam k svojmu gynekológovi. A zostava nám len dúfať a veriť tomu malému bojovníkovi. Nemám zatiaľ ani krvácanie ani špinenie. Teším sa a neteším sa. Prvé tehotenstvo skončilo MA, to druhe už bolo v poriadku ale som sa stále bála. A toto ktoré som si chcela už trochu užiť mi tiež robí vrásky. Sand to zvládneme. Všetkým držím palčeky a želám aby ste to zvládli všetky a držali o rok v rukách svoje malé radosti.
@michaela1905 to je nejaka vrodená trombofilna mutácia , nieco s krvou . A vraj to treba riesit v tehotenstve , a hlavne po pôrode , pichat injekcie … a pri malej som nemala žiaden problem ani v tehotenstve ani po pôrode . Ani sme o tom nevedeli …
@michaela1905 No ale to su ake testy 🤩 ty brďo tak to sa muselo chytiť aleže hneď
alebo je možnosť že to vyšlo ešte pred vkladom?🤣🙈
@ashleyka No pred vkladom to určite nebolo 😛 keďže som bola 3x na sone a žiadny dominantný folikul nebol. Ja mám PCO. Žiadne folikuly u mňa nedorastú, nemám vôbec ovuláciu 🙂
@ewka943 Gratulujem ❤️ a verím, že to s drobčekom zvládnete 🙂
Len sa opýtam. Prvý krát počujem o hematóme a, že to je problém. Čo to vlastne znamená a prečo je to problém?? Možno sa hlúpo pýtam, no fakt som o tom ešte nepočula 🤔
@petkocka Tak to prvý krát počujem. A zaujímavé je, že si už mala jedno bezproblémové tehotenstvo a teraz zrazu sa to musí riešiť... Možno je niekedy lepšie nevedieť.. A zbytočne sa nestresovať 🙂
@michaela1905 hej hej , presne ako hovoris . Ale nakolko nam nevychádzali vklady tak mi navrhli vsetky vysetrenia . Ono pri native sa nic neriesi , ja som mala vzdy len nativ , kedze u mna vsetko funguje aj ovulka na cas aj MS mam pravidelnú ako hodiny . Toto je ale nejaka ľahšia forma mutácie , a hematologicka povedala ze pri native netreba nic riesit . Ono pred pôrodom to treba kontrolovať a podávať injekcie na riedenie krvi , tam ked sa to neriesi to vraj moze mat fatálne následky . Takze ja Dakujem ze vsetko bolo okej viacmenej . A to sme este kovid dostali vvporodnici , a som sa prestala sama cistit a musela som ist na revíziu . Lebo zrazeniny vo mne ostali a zapálila sa maternica . Ine nic sa take nedialo . Tehotenstvo ukážkové , ani nevoľnosti ani nic som nemala ..
teraz mi dr dala riadený ket prvýkrát , ze to skúsime ked to nejako nejde . Tak uvidime . Pri riadenom hematologicka odporúčala injekcie lebo estrofem vraj zahusťuje krv . Tak si picham clexane . Som zvedava ako to pojde .
@michaela1905 a ty teda ides v riadenom tiez?
@petkocka Áno, ja prirodzený cyklus ani nemám 😛
@michaela1905 ze wau 🙂 tak to sa muselo hned uhniezdit-asi vtedy ked si mala to krvacanie, podla mna je to realne ze aj tak skoro testy vyjdu ved ze do 48 hodin sa uz uvolnuje hcg. Silno drzim palce, testy vyzeraju slubne❤️
@petkocka moja mama aj sestra maju tiez tuto mutaciu-mama vsetky tehotenstva aj porody uplne bez problemov, prisli jej na to az ked bola starsia- doktorka bola v soku, lebo ze to zvykne robit problem v tehotenstve, sestra pichala cele tehotenstvo fraxiparin kvoli tomu.
@butterflyeffect Testy vyzerajú dobre.. Ale tešiť sa reálne začnem až vtedy, keď budem počuť ten zvonček na sone ❤️ dovtedy mám rešpekt..
@butterflyeffect hej presne aj moja gynekologicka uplne v šoku ze preboha ze my sme to nevedeli a ani sme nic neriešili , ze chvalabohu vsetko v poriadku . Noooo
@michaela1905 zakrvacanie alebo hematom je v podstate veľmi častý tiež ma to prekvapilo ako veľa žien ho v tehotenstve ma. Problém je ze keď praskne a začne krvácať môže potiahnuť embrio. Nachádza sa pod placentou ak som dobre pochopila doktora. Ak je embrio silné nemusí sa stat nič ale môže. V prvom tehu som mala hematom a tehu odišlo hneď v 6tt teraz si hovorím ze už som kúsok ďalej vtedy nebola potvrdená ani akcia srdiečka. Mam nariadeny kľudovy režim. Pri 2.5 ročnej dcérke to je trocha náročné. Takže mám veľký rešpekt pred tým. Ale verím mu ze je silne. Mala som 8 folikulov z toho len 2 vajicka co bol šok a obe embria to zvládli. Jedno mi vložili jedno zamrazili. Verím ze zabojuje.