Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@petkocka Veď ja vždy robím ráno z prvého... Len dnes výnimočne som urobila z druhého moču.. Ale akosi som nedúfala, že by mi ukázal negatívny výsledok, keďže clearblue mi ukázal pozitívny.. Tomu verím najviac.. Urobím si ešte posledný, digi clearblue na 13DPT. To už mám odskúšané, že aký cca má byť výsledok... Snáď ešte tie 3 dni nejako prežijem 😀😀
@michaela1905 povedala by som schovaj ich nech ti manžel odloží testy ale kým ti nevezme aj peňaženku tak to nemá zmysel 😄😄😄tu sa ukazuje akú slabú vôľu mame. Tie ktoré netestuju obdivujem. Ale chápem ze niektoré na to majú dobrý dôvod. Budem ti draz palce v tvojej pevnej voli 🤗🍀🍀
@ewka943 Hovorím si, že dnes bolo na 10DPT +1-2, urobím si ešte druhý na ten 13DPT a uvidím čo napíše.. Ak sa HCG zvýši, už by mal ukázať +2-3. Takže to bolo na niečo dobré, aspoň budem vedieť porovnať. Ešte by mali vymyslieť (pre také nedočkavé ako sme my) testy kde by nám vypísalo aj hodnotu HCG 😛😀😀😛 to by bolo aké super, že??
@ewka943 😀😀😀😀😀 si ma pobavila 😛😛😛 manžel odišiel včera do práce, ale to by mi musel zobrať aj mobil, keďže namiesto karty platím aj mobilom 🫠 tie dnešné vymoženosti 🙂
Ja som jasna, 7DPT test biely ako jarny sneh :(
@michaelaj174 Ach, to hádam nie... Ešte určite nič nie je isté... Ešte stále je šanca
@michaela1905 no ved prave , clovek by chcel vidiet pozitivne a toto čakanie je katastrofa .
Pocuj mam otazku , ja mam uz par dni ovulacny hlien , avšak idem v riadenom a podla sona nevidela ze by ovulacia mala prebehnúť , aj bolesti mam trosku akoby ovulka mala byt, normalne som si kupila ovulacny testy a rano si urobím . Volala som aj na kliniku a vraj vsetky výsledky aj krvi su okej , a uz nic netreba kontrolovať . Co si i tom myslite ?
@petkocka Ahoj. No ja som napríklad mala taký hlien po vklade.. 🙂 Myslím, že je to v podstate jedno... Ak máš riadený cyklus.. Ak aj ovulácia prebehne, je to vlastne prirodzené.. Ale podľa mňa by to nemalo nejak uškodiť.. A ak máš všetky výsledky testov OK, tak sa nestresuj zbytočne.. 🙂 Aspoň ty.. Stačí, že ja som v strese 😛😛
@michaela1905 no ono ide o to aby bol vklad naplánovaný v dobrom čase , stale mi o tom hovoria v centre , ze ak by bol vysoky progesteron tak sa vklad Rusi
@petkocka Viem čo myslíš, ale ak ti robia kontrolné testy, tak si myslím, že sa nemáš čoho báť...
@michaela1905 Vsak jasne , ale myslienky mam vselijake 😄
@petkocka Tak toto ti úplne rozumiem... Tiež som na tom rovnako 🙂 veď vidíš, ako tu každý deň píšem výlevy, ako nejaká hysterická ženská 😛😛 no proste nám všetkým veľmi záleží na tom, aby nám to vyšlo a chceme preto urobiť aj nemožné 😀
@michaela1905 no heloooou akooo???
@petkocka Joooooj, ty ma ako dráždiš každý deň 😀😀 no dá sa to, netestovať???
@michaela1905 Haha tak nakoniec povedz ze to kvoli mne 😂😂😂
Testiky su pekne ♥️
@petkocka Nieeeee, veď si srandu robím... 😛 To moja nedočkavosť za to môže 😀
Kočky, neviete náhodou ako fungujú digi clearblue?? Do akej hodnoty píše 1-2 a od akej už 2-3 príp 3+??? Včera som preštudovala celý príbalový leták, ale nikde som to nenašla 🤔🤔🤔
@michaela1905 Hcg do 150 je 1-2 😏
@ashleyka Hm... A kde sa ti to podarilo nájsť?? Okej ... Ďakujem ❤️
@michaela1905 ja som to hľadala ešte deň pred mojim prvym digitalom pred mesiacom🙈 už netuším kde
@ashleyka Mňa niekedy normálne udivuje, odkiaľ vy chodíte na tieto informácie 😀😀 ja som kvôli tomu prehrabalq všetko... Aj príbalový leták som poctivo celý preštudovala a nikde nič. Máš môj obdiv, že si to našla 😀😛❤️
@michaela1905 dala som aj teraz do googlu a aha 🙂 tu to máš ostrejšie
@ashleyka Ďakujem 🙂 ale tých 2753 sa mi zdá trošku priveľa... Či?? No neviem... Každopádne toto je jediný test ktorému verím 😀
@michaela1905 Tak keď má stúpať dvojnásobne tak asi to až tak veľa nieje😄 ale ozaj netuším
@ashleyka Uvidíme.. Som zvedavá na výsledky krvi v piatok.. 🙂
@michaela1905 ja chcem vydržať netestovať tentokrát🤣 som zvedavá do kedy vydržím
@ashleyka Tak to ti veľmi držím palce... Pretože vydržať netestovať pri všetkých tých pokušeniach tu 😀😀 to musíš mať poriadne pevnú vôľu 💪🙏 jedine, žeby si prestala MK čítať 😀😀

@petkocka presne. My sme išli do ivf lebo manžel videl ze ešte túžim po jednom. Aj kvôli veku do ďalšieho ivf už nepôjdem. Nakoniec nám vyšli len 2 vajíčka a z nich dve embria tak si hovorím ze to tak ma byt. Jedno zatiaľ rastie v brušku. Tak snáď to tam zvládne. Hematom ma desí ale nekrvacam tak si hovorím ze to musí byť dobre. A je mi zle aj z vody 😁😁 presne ako píšeš ak ďalšie nebude tak dám všetko dcérke ❤️ tebe tiež držím palčeky ako kaj každej ktorá tu sme aj tie ktoré tu nie sú. Keby sa to dalo tak ľahko ze tie ktoré po dieťatku túžia sa ho dočkajú. Ako objednávka v obchode.