icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

ev1ta1989
6. jún 2024

@ashleyka
@83monika83 dakujem baby 🤍 no uvidime, budem verit v zazrak 🍀🤞

ev1ta1989
6. jún 2024

@michaela1905 dakujem budem verit v zazrak a budem drzat palce aj tebe !

ashleyka
6. jún 2024

@michaela1905 bože🥲 to je mi ľúto 🥲💔 tak som verila v tie silné testy

petkocka
6. jún 2024

@michaela1905 ahoj , mojaaa hlavne este nezufaj , Pockaj do zajtra , krv ukaze , ale ja taaaaak strasne veriiiim ♥️♥️♥️♥️🙏🙏a moc si prajem aby dobre bolo ♥️

83monika83
6. jún 2024

@michaela1905 ale ved ti ukazuje aj digi test ....ja som mala digi test tak isto ako ty na 10dpt a v navode je napisane ze +1-2 je 3 az 4 tyzden takze pohoda .....len aby obycajny test neslabol a bude to ok

ashleyka
6. jún 2024

@83monika83 ale to je hcg len do 153,to je maličko. Možno len zla koncentracia moču. Mne tak isto ukazal digi den pred krvou a mala so hcg len 22,8

michaela1905
6. jún 2024

@petkocka
@ashleyka
@ev1ta1989
@83monika83

Takže dievčatá... Nedalo mi to a zašla som za mojou dr, nech mi zoberie krv. Veď je už 13DPT. A výsledok??? 146,5. Sestrička strašne šťastná, že super, podarilo sa. No ja viem, že to je zase iba biochemické a hneď vám aj poviem prečo..

10DPT mi digi ukázal 1-2. 11DPT už ukázal 2-3. To som sa potichu doma aj zaradovala, že to vyzerá dobre. No a dnes na 13DPT ukázal znova 1-2. Čiže ak bolo pred dvoma dňami HCG nad 153, dnes už malo byť nad 300, vedela som, že to nie je dobré. A aj výsledok krvi to ukázal. Zajtra som objednaná do centra. Pôjdem tam a uvidím aká bude hodnota... Aj keď viem, že znova klesne. 😒😒 Je mi hrozne smutno. Dva mesiace po sebe a obidva biochemické.. 😪😪 Asi nám to proste nie je súdené..

ev1ta1989
6. jún 2024

@michaela1905 strasne ma to mrzi 💔 ja tak strasne kazdej jednej drzim palce a verim ze to vyjde! Ja som nikdy ciarky nevidela ale verim ze raz to pride a viem ake je toto cele strasne narocne na psychiku, posielam vela sil ❤️

michaela1905
6. jún 2024

@ev1ta1989 Ďakujem ❤️ ono by asi bolo lepšie, keby tie čiarky tam neboli.. Takto je to oveľa ťažšie sa s tým vyrovnať.. Ale čo už..

petkocka
6. jún 2024

@michaela1905 jeeeeeejdaaaa😢to vazne ? Och strasne ale strasne moc som verila 😣som strasne zvedava co zajtra … daj nam vediet , mozno predsalen 🙏🙏🙏

lalilla
6. jún 2024

@michaela1905 tak neni to vysoka hodnota ale zase ani uplne najmensia. Mohla si pred tym jednym testom viac pit, alebo mohol byt ako menej citlivy a ukazal o tyzden menej. Ako ja nejsom zastanca falosnej nadeje, ale flintu do zita by som hodila az zajtra, aj ked hcg by sa malo brat obden aby bolo vidiet ci sa dupluje.
Zial ani ten najpozitivnejsi test nezaruci ze sa nieco nepototo. Ale teda ano je to prvy upsesny krok. Drzim palce zajtra

michaela1905
6. jún 2024

@lalilla
@petkocka

Zajtra sa určite žiaden zázrak konať nebude 😒 ak na 11 DPT bolo HCG nad 153 a na 13DPT je podľa krvi 146,5 to znamená, že za posledné dva dni kleslo.. A predpokladám, že zajtra sa to potvrdí a opäť klesne... Ja som realista a teda žiadne falošné nádeje si už nerobím... Budem teda venovať všetku svoju energiu malej.. Máme aspoň ju, tak som rada aspoň za ňu... Bohužiaľ, súrodenca jej však dopriať neviem resp. nedokážem 😪

ashleyka
6. jún 2024

@michaela1905 a maš pochodene aj vyšetrenia? hematku reproimuno?

michaela1905
6. jún 2024

@ashleyka Nie. Ale to už ani v mojom veku riešiť nebudem. Ešte máme posledné embryo. Uvidím ešte ako sa dohodneme s manželom, či pôjdem ešte skúsiť jeden vklad. No ďalší nový cyklus IVF určite už nechcem absolvovať.. Mám 35 rokov, manžel 44, takže v našom veku by to bolo oveľa komplikovanejšie ako to bolo pred 6 rokmi...

ashleyka
6. jún 2024

@michaela1905 ale čosi,nesmieš sa vzdávať❤️ ak cítiš že malá má mať súrodenca tak prečo nie,ten vek je úplne v poriadku,je kopec báb čo riešia ivf po 40tke a tomu sa už môže povedať komplikovanejšie vo veku😊 ale je to na tebe ako to cítiš ..budem držať prsty🍀🙏🏻

petkocka
6. jún 2024

@michaela1905 presne aj u nas ja mam 35 a muz 44 😄a aktuálne som si davala dorábať vysetrenia

michaela1905
6. jún 2024

@petkocka Tak ja sa už na to necítim.. Bolo to pre mňa dosť náročné obdobie vtedy.. Nechcem to už znovu absolvovať.. Teraz zase ešte k tomu ďalšie vyšetrenia už isto nechcem robiť... Mali sme 3 embryá. Povedali sme si, že ak to má vyjsť, tak to vyjde, ak nie, tak nie. Dva pokusy skončili biochemickým.. A ten tretí ešte uvidím, či naberiem odvahu keď to bude možné... Fakt ma to neskutočne vyčerpáva, fyzicky aj psychicky.. Budeme sa teda naplno tešiť z dcérky, ktorú už máme..

ewka943
6. jún 2024

@michaela1905 veľmi ma mrzí ako to dopadlo zase. Tie testy nám dajú neskutocnu nádej. Bojíme sa ale predsa veríme že to ide dobre. A potom tie isté testy tu nádej vezmú. Posielam ti veľa síl aby si sa co najskôr vrátila do normálu a verím ze dcérka ti pomôže v tomto procese aj keď práve aj pre ňu si to vsetko podstúpila. Stále máte jednu šancu a uvidíš možno sa za pár mesiacov znova odhodlas a skúsiš ci to tam je alebo nie. Ja som mala od pondelka každý deň zvláštny výtok takže zajtra neviem aké správy cakat. Ci sa hematom hojí, zväčšuje alebo to naše babo vzdalo a lieky len zdržujú nevyhnutné. Držím ti palce na tvojej ceste

petkocka
7. jún 2024

@michaela1905 ahoj , daj dnes vediet ako sa to vybíja ♥️myslim na teba

butterflyeffect
7. jún 2024

Dievcata ja sa hlasim po kontrole 10+ 5 vsetko v poriadku, babo velkostne vacsie o 3 dni, od hlavy po ritku 4,3 cm, tak sa posunul aj predpokladany termin porodu. Mam uz vystaveny tehotensky preukaz, vysledky z krvi budu o tyzden(zvazujeme aj komplet Trisomy) dalsia kontrola az 12.7. dovtedy sa zblaznim zasa z cakania

ashleyka
7. jún 2024

@butterflyeffect veľmi sa teším s tebou že je všetko v poriadku❤️🙏🏻😊 neboj malé bude bojovník ak to takto pekne všetko ide

ev1ta1989
7. jún 2024

@butterflyeffect gratulujem, nech vsetko ide ako ma 🍀🤍

michaela1905
7. jún 2024

@petkocka Ahoj. V centre na sone bol dr spokojný, že dnes samé tehotné... Sliznica bola pekná, vysoká... Ale sám povedal, že tehotenstvo ešte nevidí, že na to je ešte skoro.. Nechcela som mu pokaziť náladu tým, že ja viem, že ja tehotná nie som.. 🤨Poobede mi majú dať vedieť výsledky z krvi... No dnes som si urobila posledný digi... Je rozhodnuté.. Znova iba 1-2..je jasné, že HCG nestúpa.. Takže poobede to už bude len o tom, že sa dozviem akú hodnotu mám dnes.. Je mi smutno.. 😪😪 Večer som si veru aj poplakala.. Nechápem, že dva mesiace po sebe to isté, biochemické.. 😪😪 Do 11 DPT to išlo krásne, hodnota stúpala.. 11-12 DPT sa to zlomilo, naše embryiko to vzdalo.. Hodnota už nestúpala.. 😒😒😪😪 Nechápem prečo, keď dcérka sa nám podarila na prvý čerstvý ET. Možno to bolo tým, že som bola napichaná hormónmi zo stimulácie.. Lebo inak si to neviem vysvetliť.. Máme posledné embryo.. Či naberiem odvahu, neviem... To ukážu nasledujúce dni..

petkocka
7. jún 2024

@michaela1905 😢😢😢😢😢😢😢ooooch , je to strasne 😢ale ked sa ti žiada tak si poplač.
U nas tiez dcera vysla na prvýkrát , odvtedy som bola uz na 3 vkladoch , z toho 2x ani ťuk a posledne biochemické . Mame este 2 embrya ale tiez uz som si povedala ze skúsime jedno a uz sa nechcem trápiť . Urobili sme maximum co sa urobit dalo . A vy tiez ♥️
Daj vediet co poobede

michaela1905
7. jún 2024

Takže HCG klesá. Včera 149,5 a dnes už 124. Objednali ma o týždeň na kontrolu. Ale ja viem, že to už o týždeň bude negatívne... 😒 Moje predpoklady o biochemickom sa znovu potvrdili 🤨

Všetkým, ktoré ste sa dočkali tých správnych výsledkov gratulujem a držím palce, aby ste začiatkom budúceho roka v rukách držali svoje krásne, malé, voňavé ratolesti ❤️❤️🥰🥰 držte sa..

ev1ta1989
7. jún 2024

@michaela1905 mrzi ma to velmi, posielam vela sil ❤️

ashleyka
7. jún 2024

@michaela1905 Ešte raz veľmi ma to mrzí🥹 dúfam a prajem že ak naberieš odvahu na posledného mrazáčika ten bojovať bude❤️🍀

reanba
7. jún 2024

@michaela1905 mrzí ma to 😔

petkocka
7. jún 2024

@michaela1905 velmi velmi velmi ma to mrzi 😢😢😢😢😢😢😢drz sa ♥️

michaela1905
7. jún 2024

@petkocka
@reanba
@ashleyka
@ev1ta1989

Dievčatá, ďakujem vám za podporu ❤️ ste úžasné ❤️ boli ste pre mňa veľkou oporou.. 🥰

Keby tie testy neboli také krásne od 3 dňa, nemala by som takú nádej 😒 ale poučila som sa.. Ak sa odhodlám na ten náš posledný pokus, tak už určite nebudem testovať tak skoro... A vlastne najlepšie by bolo netestovať vôbec 🙂 ale to by som už asi nevydržala.. 😛 Ale viem, že jediné testy, ktoré sú pre mňa najdôveryhodnejšie sú digitálne clearblue. Držte sa dievčatá, všetkým vám to veľmi prajem ❤️