Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
Ahojte. Takže na včerajšej kontole všetko v poriadku. Normálne som neverila. Ten výtok cez týždeň ma vystrašil dosť. Podľa všetkého sa už pomaly vstrebáva hematom ale stále ma asi 1 cm. Podla sona 8+6tt maličké 2.2cm krásne narastlo. Ďalšia kontrola až za 3 týždne. Ešte musím ísť aj na hematologiu keďže v centre mi dali clexan a Dr chce mať istotu ze ho môžem vysadiť lebo nemala som žiadnu diagnózu pre jeho nasadenie. Nechápal ze prečo ma trápia injekciami ak to nebolo treba. Všetkým vám tu držím palčeky ktoré ešte len čakáte na výsledky alebo vklad.
@michaela1905 mrzí ma to. A želám ti nech sa srdiečko co najskôr zahojí.
@michaela1905 ahoj, áno nakoniec som šla na ten vklad, vytlačil mi aj fotku malej bublinky
Ale ešte som si nerobila žiaden test 🥺..... Necítim nič, žiadne príznaky zatiaľ dnes je 5.deň od vkladu, keď počítam ten štvrtok tak akože dnes 6.deň
Prsia ma nebolia, lieky beriem a dnes mám na papieri ružový výtok, neviem čo to znamená
Asi to tá moja bublinka vzdala 😓🥺😢
@michaela1905 a bolí ma v podbrušku ako na menzes ale to má bolí od začiatku, ale dnes má bolí dosť akoby som už mala dostať menzes 😓
@petuska2603 Si sa odmlčala, tak som myslela, že nakoniec ti ho neurobili... Držím veľmi palce 🙏🙏 dobre robíš, že netestuješ 🙂 ani ťa nebudem na to nabádať... Lebo to je to, čo ja som urobila zle... Nemala som tak skoro testovať.. Dávalo mi to nádej a nakoniec zo dňa na deň mi ju zobralo... 😪
U mňa (aj napriek tomu, že mi kázali v piatok prísť zopakovať HCG a naďalej užívať lieky) sa dnes už začína špinenie. Je to logické.. Ale poviem pravdu, že som vysadila estrofém úplne, načo ho budem zbytočne ešte týždeň do seba pchať, keď viem, že HCG klesá. A aj Progesterón som si znížila len na 1x denne. Zajtra alebo vo štvrtok by som chcela zbehnúť ku svojej dr na krv. Nech zbytočne nemusím cestovať do CAR. Dúfam, že už bude hodnota minimálna..
Ako idú dni, stále zvažujem čo ďalej. 🤔Uvažujem, že pôjdem ešte skúsiť to posledné embryo, nech ho tam zbytočne nedržia 😛. A možno sa potvrdí, že do tretice všetko dobré 😀 ale jedno čo určite urobím inak je, že zostanem tých 14 dní po transfere doma. Teraz som bola síce v práci minimum, no práve v ten jeden deň v týždni, ktorý som v práci bola sa mi drobec pustil. Poučila som sa teda a to bude určite jedna vec, ktorú urobím inak. No uvidíme na kontrole, či a kedy to bude vôbec možné. Ešte raz držím palce.. 🙏🙏🙏 ❤️
@michaela1905 takže nakoniec tie testy, ktoré si mala pozitívne, tak sa nakoniec neujalo? 😞 Ach tak to má veľmi mrzí 😞
Dosť ma znepokojuje ten ružový výtok, buď sa zahniezďuje alebo mi prichádza menzes, i keď beriem Progestenalle 2x1 tbl. tak by mi nemal prísť, jedine že sa niečo pokazilo 😞, ani prsia ma nebolia, takže neviem neviem 😪
Ale ďakujem ti krásne 🙂❤️, tiež pevne verím, že sa bublinka zahniezďuje, snáď to vydrží a keď nie, tak neviem čo budem robiť
My sme mali len jedno embryjko 🥺
Možno to skúsime na rok, ak to nevyjde 🫤🥺
Ale mám strach, tak ti poviem 😢
@michaela1905 urcite este skus ak mate jedno este, ( mne by to nedalo) a urcite ostan doma, ja som tiez po prvom ET sa rozhodla ze pri dalsom ostanem doma-gynekologicka ma vypisala na PN a taham ju doteraz. Obcas sa sice nudim ale je to na neporovnanie, mat cistu hlavu a nemyslit na pracu len na babo.
@butterflyeffect ahoj, ja som tiež na PN, aby som nemyslela na prácu a nestresovala sa v nej a zamerala sa len na bábo
A myslím si, že je to hrozne byť doma a myslieť len na to malé bábo, tak sa len viac sledujem a viac stresujem
Je to môj názor 🫤
@petuska2603 vies co aj ja som stresovala, ale neda sa to porovnat s tym co mame v praci(tam to hranici obcas s terorom🤣) je to uplne iny druh stresu… a popravde po poslednej kontrole a ako som vosla do 12tt mi trocha hlava zacala inak pracovat. Vravim si ze musim verit svojmu telu a babu ze to zvladnu a ak by bolo nieco zle tak to aj tak neovplyvnim, ze ta psychicka pohoda je uz to jedine extra co viem urobit pre male. Jasne ze obcas ma chytia stavy, ale uz to nie je take ze od rana do vecera len na to myslim. Dalsiu kontrolu mam az o mesiac. Je to take, ze neviem co sa deje a bola by som najradsej kontrolovana kazdy tyzden aby som bola kludnejsia. Uvazovala som aj nad Angelsound ale citala som rozne nazory na to, tak som si povedala ze kaslem na to (asi 😛)
@butterflyeffect to je síce pravda, u nás v práci tiež je to o držku, takže som od polky apríla PN
To máš super,že už si tehu 😊 a neboj sa, pevne verím, že je všetko v poriadku, ale chápem tvoj stres, že ako sa má bábätko
Ja by som sa s ním rozprávala každý deň a hladkala si bruško 😊
Ako aj ja sa prihovaram bublinke, i keď neviem, či už nie je neskoro, podľa mňa to vzdala 😞😢
@petuska2603 Neboj, aj ja som mala ružový výtok, síce ani nie 24 hodín po vklade, alw nebolo to nič zlé... No neujalo sa.. 10DPT som mala digi pozitívny 1-2, 11 DPT už bol 2-3. 12DPT som test nerobila, bola som v práci. A 13DPT bol zase 1-2. To znamená, že akurát ten 12DPT sa niečo stalo a naše embryjko sa pustilo. Preto som si povedala, že ak pôjdem skúsiť to posledné, ostanem doma celých 14 dní.
@michaela1905 no ja som 5.den po vklade keď rátam aj so štvrtkom tak som 6.den po vklade a dnes som začala mať takýto výtok a bolesti ako na menzes, že akokeby už čoskoro príde menzes 😪 tak neviem buď sa uhniezďuje alebo fakt prichádza menzes a vzdala to moja bublinka 🥺😢
Tak to má strašne mrzí, že ti fazuľka odišla a vzdala to, je mi smutno aj za teba
Ale pevne verím, že keď pôjdeš na ďalší vklad, tak ten už bude úspešný 🙂❤️
@petuska2603 budes aj testovat, alebo pockas az na krv? Spinenie moze byt aj uhniezdenie, a tie bolesti ako na MS zvyknu byt aj skory priznak tehotenstva, ja som ich tiez mala a chytilo sa, dokonca som sa horsie citila ako keby MS mam dostat. U mna celkovo zacali priznaky skoro, na 14DPT som dokonca uz prvykrat vracala. Pritom pri prvom ET-sice MMT ale hodnoty hcg boli este vyssie ako teraz, mi nic nebolo.
@butterflyeffect sama neviem čo je lepšie urobiť si test po určitom dní alebo pôjdem rovno na krv
Kiežby si mala pravdu a naozaj sa uhniezďuje 🥹
Len ma znepokojuje, že má prsia nebolia 🫤😞
@petuska2603 mna prsia az neskor zacali, na zaciatku som mala len bradavky citlive. Ale ako sa vravi kazde tehotenstvo je vraj ine a kazda zena to ma inak…
Ja som si vzdy vravela ze vydrzim netestovat ze ak tak az par dni pred krvou a nakoniec aom testovala kazdy den od 4DPT 😁
@butterflyeffect lenže ja ani bradavky nemám citlivé, proste nič , mala by som sa nejako ináč cítiť a necítim 😞
@petuska2603 nerob si z toho hlavu, je tu plno bab co nic necitili a chytilo sa. Uvidis o par dni. Kedy ides na krv?
@butterflyeffect ja som od včera taká depresívna a neverím, že sa niečo podarilo 🥹😢😢😢
Na krv mám ísť 20.6, ale pôjdem k svojmu gynekológovi, aby som nemusela cestovať do Košíc
Chcela by som si urobiť test niekedy na budúci týždeň, ale bojím sa 🥺
@petuska2603 Ďakujem za podporu.. ❤️ Strašne by som chcela, aby si mala pravdu a naša posledná šanca bola úspešná 🙏
@butterflyeffect a chcem sa ťa ešte opýtať, že koľko dní môže žena špiniť po uhniezdení?
@michaela1905 za to sa neďakuje 🙂..... Budem silno držať prsty 😊🙏
Ahojte dievcata tak u nas sa tiez kona maly zazrak 🤍 tak uz len dufat ze vsetko pojde ako ma 🍀🤞 co sa tyka priznakov najprv nic len to podbrusko, ten jeden den ruzovy vytok, bolest prs a potom strasny smad a bolest hlavy. Baby a vam ostatnym tiez silno drzim palce 🤞🤍🍀
@petuska2603 juuj to neviem ze ako dlho
@ev1ta1989 gratulujem 👏👏👏
Gratulujem!
@butterflyeffect ahoj a ty sa ako dnes cítiš? 😊
@petuska2603 ahoj, dakujem. dnes velmi dobre ☺️ je to take az desive ze clovek najskor plno priznakov a potom nic, tak ani neviem ci vsetko ok a dalsia kontrola strasne daleko. Ty sa ako mas? Nejaka zmena oproti vcerajsku?

@petuska2603 Ahoj. Ako si dopadla?? Urobili ti ten vklad nakoniec???