Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@petuska2603 tak snad to bude sobre, obdivujem ta ze vydrzis netestovat ☺️ ja som bola schopna aj 2x denne ci sa nieco nezmenilo 😂
@butterflyeffect ja sa bojím testovať 😅 lebo ak by som videla, že nie sú tam 2 čiarky, tak by som sa asi zbláznila a tak radšej ešte počkám ..... Podľa mňa 6.deň po vklade je ešte skoro testovať
@petuska2603 ja by som nevydržala.. obdivujem Ta ;)
Ja plánujem od 5dna testovať a zaznamenávať..
Každopádne držím ✊️✊️
@sontamuycruel ako som písala vyššie @butterflyeffect podľa mňa je ešte skoro testovať od 5.dňa to ešte nemusí test nič ukázať a bojím sa 😅 aby som nebola sklamaná 🫤
Vďaka za obdiv 🙂😅😀
@butterflyeffect ahoj tak nakoniec som to dnes nevydržala a spravila som si test 😅
Dnes je 7.den po vklade
Prikladám foto
Vidíš tam tú slabulilinku druhú čiarku?
@petuska2603 niečo tam vidím😍 to je dr max?
@ashleyka áno je to test od dr.max
Mala som ešte jeden, ale ten nič neukázal
Na živo lepšie vidieť druhú čiarku 🙏🙏🥹🥹
@petuska2603 jeeeej😍😍😍 aj ja vidím.. ♥️🍀✊️
Gratulovať zatiaľ nebudem ...ale vyzerá to nadejne🍀 mas v plane testovať každý deň?
@sontamuycruel áno aj ty tam niečo vidíš? 🥹🙏🥰 Ďakujem ..... Nie nie neplanujem testovať každý deň 😅 v nedeľu alebo v pondelok by som chcela si urobiť test, mala by byť silnejšia čiarka 🙏
Dnes mám dosť bolesti v podbrušku akoby na menzes
@petuska2603 odporucam mamatesty do buducna maju viac farbiva😊 ja dnes 10dpt a bieloba🥲
@petuska2603 ja ju tam tiež pekne vidím ja som mala podobnú čiarku na 6 deň 7 aj 8 deň mne prišli stále rovnaké až nejak od 11 už boli pekne silné. Je to dobrý začiatok. Prvé dva týždne som ani nemala iné príznaky len pocit na ms asi po týždni dvoch to prešlo potom prišli až ostatné ako prsia a žalúdočna nevoľnosť bolesti hlavy. Budem držať palčeky
@petuska2603 nieco sa tam crta 👏👏👏 drzim prsty nech tmavne 🙏
@ashleyka hej? Lebo som rozmýšľala nad clearblue čo ukazuje aj týždne už, ale ten si kúpim asi až potom 🙂
Takže mamatest je najlepší
Mala som ešte jeden test, taká fialová krabička to bola a ten na prd, nič neukázal, málo farbiva mal, ale tento dr.max mi ukázal celkom pekne 🙂
Najbližšie testujem buď v nedeľu alebo v pondelok 🙈
Ale nieee 😞😞😞, ja by som nestrácala nádej ešte...... Verím, že aj tebe sa objavia na teste //čiarky🙏🙏🙏 budem držať silno prsty 🙂
@petuska2603 jasne, ze vidím..😍
✊️✊️🍀
Keď testnes, daj vediet..budem na Teba mysliet✌️
A kedy máš presne krv? ...nech už len tmavne..tie bolesti sú normálne.. nemaj boja, mysli pozitívne.
@ewka943 naozaj???? To sa teším, že aj ty ju tam vidíš 🙂 ale nejdem sa tešiť dopredu, lebo je ešte dlhá cesta predo mnou 🙏
Ráno som mala bolesti ako na menzes, som si myslela že som ho aj dostala, tak som nešla testovať a až potom na obed, ale celý deň má tak pobolieva v podbrušku ako na menzes a vravím tie moje prsia stále nič 😅😅😅🙈🙈🙈..... Uvidíme aký bude výsledok testu buď v nedeľu alebo v pondelok 🙏🙏🙏 už by mohla byť aj silnejšia čiarka 🙏
@butterflyeffect ďakujem krásne 😊
Urobím si ďalší test v nedeľu alebo v pondelok 🙏
@sontamuycruel joooj ďakujem veľmi pekne 🙂😊
Jasné ozvem sa určite 🙂 a na krv mám ísť až 20.6 na 14ty deň od vkladu a aj na usg, tak som veľmi zvedavá 😅
A ty ako? 🙂
@petuska2603 clearblue si sprav tak 13 den 😊 ked bude 2-3 tak to bude vyborne🙏🏻
ja som mala ciarky minuly mesiac,zial skoncilo to biochemkom teraz leto davam pauzu idem po vysetreniach 😔
@ashleyka tak plánujem si urobiť v nedeľu alebo v pondelok to bude 10.a 11.den po vklade, a potom keď môžem si urobiť v stredu deň pred usg a odberom 🙏 ..... Dúfam, že všetko dobre pôjde 🥹
Tak to má mrzí veľmi, že sa ti to nepodarilo 😞😓
Keď sa na to budeš cítiť, skúsiš to opäť 🙂
@petuska2603 ja som v hormonálnej fáze.. pichať rekovelle a od zajtra aj ganirelix..v pondelok druha a aj posledná kontrola pred odberom🙏🍀
Ináč, keby som nemala meškanie 3t..čakali by sme spolu na výsledok..
@petuska2603 digitálny Clearblue je podľa mojich skúseností najdôveryhodnejší 🙂 Mama testy sú tiež dobré...veľmi skoro dokážu ukázať pozitívny výsledok... Len tam nevieš odhadnúť výšku HCG. Pri digi áno. Je to na tebe. Držím veľmi palce, aby ti to tento krát vyšlo ❤️
@sontamuycruel takže si tiež po vklade, ak tomu dobre rozumiem? Lebo tým hormónom veľmi nie 🫤😅
Ale držím ti palce, aby ti to vyšlo 😊🙏
@michaela1905 ahoj, si sa odmlčala, ako sa máš? 🙂
Pôjdem si zajtra ešte kúpiť testy, lebo som ich minula 🙈😅
Ďakujem krásne 😊❤️
Tak je to môj úplne prvý KET, nikdy predtým som to nepodstupovala, preto ma trošku všetko desí 🫤
@petuska2603 Ahoj. Mám chorú malú, takže viac starostí je teraz. Nie je toho voľného času toľko... 🙂 A keď náhodou nejaký je, tak som rada, že si môžem na chvíľu zdriemnuť 😛 Inak sa mám celkom v pohode... V piatok som mala ísť do CAR na kontrolný odber a sono, no musela som to zrušiť, lebo som potrebovala ísť s malou ku dr. Ak sa mi podarí, chcela by som ísť v pondelok ku svojej. Myslím, že už by mohlo byť aj negatívne.. Potom budem volať do centra, čo ďalej. Aký navrhujú oni postup a aký majú na to oni názor, že dva mesiace po sebe biochemické. Uvidíme.
Rozhodli sme sa, že ešte skúsime toho nášho posledného mrazáčika... Budeme mu veriť.. Tak snáď to bude možné zrealizovať v tomto cykle.. Dnes mi už krvácanie končí, tak som zvedavá na to HCG v pondelok. Musí byť negatívne, inak mi vklad neurobia.. 🙏
A ty ako? Ešte si netestovala??? Zajtra si tuším 10DPT...že? To by už mohol test ukázať 🙂 držím ti veľmi palce 🙂
@michaela1905 helooooooou , tak to sa tesim ze ste sa takto rozhodliiii 🙏♥️verim ze do tretice vsetko dobre 🙏
@michaela1905 ahoj, no tak to som rada, že si sa predsa len rozhodla ísť do toho 🙂 budem držať palce 😊🙏
No ja som to akosi nevydržala a testovala som na 7.deň, 8.deň a 9.deň 😅 dnes netestujem (dnes je 10.deň)a keď buď budem testovať zajtra alebo skúsim vydržať až do stredy i keď sa už poznám, že asi nevydržím 🙈😅😅😅
Prikladám aj foto 🙂
@petuska2603 Vyzerá to veľmi dobre 🙂 tak už len nech pekne ďalej tmavne ❤️ držím palce..
@petuska2603 vyzera to super 🤩🍀🤞🙏
@michaela1905 tak je ešte pred nami dlhá cesta, ale verím, že to bude dobré 🙏🙏..... Ale ďakujem za podporu ❤️🥹🥹

@butterflyeffect ahoj..... Tak dnes by som povedala, že je to menej špinenia, až by som povedala, že skoro vôbec a ani brucho má dnes nejako extra nebolelo, takže tiež neviem čo sa deje 🙈😅 a ako som spomínala, tak tiež má nebolia prsia
Zajtra by som podľa kalendára mala dostať menzes, tak hádam sa nerozkrvácam
V pondelok plánujem si urobiť test 🙈