Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@petuska2603 ahojky , ako sa citis ? Test si nerobila dnes ?
@petkocka ahojky cítim sa relatívne dobre, sem tam tie bolesti v podbrušku a v krížoch 🙄, prsia ma nebolia ešte
Test som si robila dnes a prikladám foto 🙂
@petuska2603 jeeeeej super , som velmi rada ♥️♥️♥️testik pekny . Dnes si 12ty den ?
@petkocka ďakujem 😊 .... Nie dnes som 11.deň lebo vo štvrtok bude 14.deň
A ty ako?
@petuska2603 Paráda 🙂 teším sa s tebou.. U mňa HCG dnes 40,6. Stále nie je negatívne, ani po MS. 😒 Takže o týždeň znova odber. V centre povedali, že musíme odsledovať, aby bolo negatívne a ak tak v ďalšom cykle by mohol byť vklad. Takže tento mesiac určite nie. 🤨
@michaela1905 Fuha tak to ti teda riadne drží 🙈 ja dnes definitívne 14 deň hcg <2
Takže letná pauza ☹️
@ashleyka Tiež nechápem... Išla som tam dnes, že po 10-tich dňoch už muselo klesnúť zo 124 na 0... A výsledok ma šokoval.. Takže o týždeň musím opakovať odber znova.. 😒 Akosi nám osud nepraje.. Asi nám to nie je súdené 😪
Tak to mi je ľúto.. A máš ešte nejakých mrazáčikov??? Takže ideš v lete "relaxovať" a psychicky regenerovať 🙂? Ja mám pocit, že strašne chcem a práve preto to nejde.. Asi tiež nie je dobré tak tlačiť na to... Tiež by som si mala dopriať asi nejaký ten "psychický detox" 😀 máme už iba posledného bojovníka.. Mala by som sa asi za ten mesiac dať do čo najväčšej pohody..snáď sa to potom podarí.. 🙂
@petuska2603 ja dnes 7mi den
@michaela1905 jooooj to ma mrziiii🥲🥲🥲
@michaela1905 my máme ešte 6 mrazacikov,4 jednotkove a 2 dvojkove ale do ďalšieho vkladu nejdem bez ďalších vyšetrení .. takže čaká ma vyšetrovacie leto,nemám silu na ďalší vklad celkom dosť zle to znášam no ☹️ čo už možno raz to bábo príde
@michaela1905 ďakujem pekne 🙂..... Noo tak to sa ti riadne drží ešte to hcg
A neuvažovala si cez leto pauzu, ísť niekde s rodinkou k moru a potom po lete sa pustiť do toho?
Ale to bol len taký nápad, už ty musíš vedieť ako sa na to cítiš 🙂😊
Vo štvrtok idem na krv a na usg, som zvedavá koľko bude Hcg 🙄
@petkocka a neskúšala si test? 😅 Tak ako ja som skúsila na 7.den 🙂
@petuska2603 nieee , ja nemam odvahu , planujem ist rovno na krv , u mna minuly mesiac biochemické a to aom testovala 9ty den a pekna čiarka bola , desiaty den uz boli len slabe obidva . Krv potvrdila ze hcg klesá .
Ja mam skor taky problem ze manzel zbalil testy ze on spravi 😂😂😂😂😂ale tak uvidim ako pojde cas . Popravde bojim sa sklamania
@petkocka chápem, že sa bojíš ...... 😅😅😅 Tak to je veľká skoda, že zbalil testy 😂😂🙈🙈
No ja som zvedavá aké bude Hcg vo štvrtok, lebo mám ísť na krv aj usg
Ešte si plánujem urobiť jeden test a to v stredu 🙂
@petuska2603 no ja ti budem drzat palceky moc moc ♥️♥️♥️
@petuska2603 Drží sa poriadne... Keby sa tak poriadne radšej držal drobec, keď bolo treba 😪 Vieš čo nie... na dovolenku nejdeme, staviame domček, takže peniažky idú inde.. A nechcem už čakať... Proste som si povedala, že buď teraz alebo už nikdy 😀 proste cítim, že už stárnem.. 😛😛 A je to aj vidieť na výsledkoch... S dcérkou som otehotnela na prvý čerstvý ET. Mala som 29. Teraz mám 35 a dva biochemické.. Možno boli aj embryjká nejaké geneticky chybné, neviem. Ale trošku to pripisujem aj veku.. Proste to telo je už staršie a s mojou diagnózou PCOS je to čo rok horšie.. Moja mama mala tiež problém s MS. Tiež musela užívať lieky aby dostala MS. Nakoniec jej v 40-tke dr. vysadila lieky a jednoducho ju nechala ísť do prechodu... Bojím sa, že toto bude aj môj prípad a preto sa nechce chytiť.. Že jednoducho to telo sa už bráni a pomaly sa pripravuje... Viem, mám iba 35..ale človek nikdy nevie.. V centre mi povedala koordinátorka, že by sa museli pozrieť na všetky naše vyšetrenia opäť, aby sa vedeli vyjadriť, že prečo sa toto stalo, že 2x biochemické, že sa mám objednať na konzultáciu. No nič.. Počkáme teda ešte mesiac. Koncom júla by mohol byť vklad, ak bude všetko OK. A uvidíme.. Hovorí sa, že 3 krát a dosť. Takže tohto hesla sa budem držať aj ja.. Držte sa kočky.. Všetkým vám veľmi držím palce.. ✊
@michaela1905 Vôbec by som to nepripisovala veku 🙂 ja mám 26 tiež PCOS a vidíš ako som dopadla😓
@michaela1905 keď to tak cítiš tak prečo nie.... Choď do toho 🙂😊
Ja mám 32 a riešim teraz bábo, lebo sme dlho váhali, čakali a tak vidíš dopadlo to tak, že keď sme sa do toho pustili, tak z 19 zrelých vajíčok sa ujalo až toto jedno embryjko 😢, ktoré sa zatiaľ zahniezdilo a uvidíme čo bude ďalej, tak isto sa bojím čo bude 😞
Keď toto bábo prežije prvý trimester, tak budem najviac šťastná na svete a už ďalšie bábo mi nebude treba
Ak by som mala to jedno bábo, asi by som už nešla do ďalšieho ivf, zase by som musela to všetko nanovo podstúpiť, keďže ja už nemám žiadneho mrazáčika 🫤😞
Ale ak by to nevyšlo, tak možno po roku by som to skúsila zase
Moja maminka mala 49 keď mi umrela 😞😢😢 a to na rakovinu maternice vinou gynekológa, ale nechcem o tom písať je to na dlhé písanie a je to už síce 7 rokov čo nie je medzi nami, stále má to bolí 😞😢
@petkocka ďakujem veľmi pekne za podporu 😊❤️ ale bojím sa
Zase som nevydržala a urobila som si dnes test ale okolo 11:30
Prikladám foto 🙂
Ahoj baby
Ak môžem aj ja sa k vám pridám.
Mňa čaká KET zrejme tento mesiac ak budu výsledky z kultivácie ok
Ale mám dosť stresy pretože si neviem poriadne vypočítať cyklus.
Práve ako naschvál tento mesiac mám menzes taký divný že neviem určite presný deň začatia a od toho sa všetko odvíja 🙈😭 tak sa bojím že to zle vypočítam och
@petuska2603 krasnyyyy testik ♥️♥️♥️
a to mi je velmi luto och 😢😢😢ja uz nemam rodicov , aj ked u nas bol dôvod iny …moja mama mala 7 deti a vsetky opustila .. mna vychovala babka z otcovej strany . Tiez je to pribeh na dlhoooo …
@petkocka ďakujem 🙂 dúfam, že všetko dobre pôjde 🙏
Och tak to je smutné, keď matka opustí vlastné deti 😞
Čo by som dala za to, aby som moju mamku mohla ešte vidieť 😞😢 keby nebo malo navštevné hodiny 😢
@petuska2603 Ďakujem, že ma chápeš..❤️ Ono možno keby som ešte nemala dcérku, tak by som šla aj do ďalších vyšetrení, aj do ďalšieho nového procesu IVF, ale už máme dcérku a možno preto to vnímam inak. Chceli sme jej dopriať súrodenca, lebo po ňom strašne túži, ale keď to nejde, tak s tým bohužiaľ nič neurobíme.. Viem aké to bolo pri stimulácii ťažké. Na žiadne lieky som z počiatku nereagovala, až po viacerých cykloch keď mi dali iné, vyššie dávky.. Bolo to pre mňa veľmi náročné obdobie. Mala som myslím 11 folikov a asi 8 vajíčok.. Mali sme 5 embryok po 5 dňovej kultivácii. Prvý čerstvý ET sa podaril a z neho máme dcérku. Myslím, že to bolo aj vďaka tomu, že som bola ešte napichaná hormónmi... Ďalšie, všetky 3 KETY, ktoré som absolvovala boli neúspešné. Preto nerozumiem tomu, že niektoré žienky nechcú čerstvý ET a v niektorých centrách dokonca ET ani nerobia. Ja som vďačná za to, že mi ho urobili.. Lebo keby nie, možno by som ani dcérku nemala...
Držím ti veľmi pekne, aby si sa už aj ty dočkala a držala o pár mesiacov v rukách ten maličký uzlíček šťastia ❤️ verím, že to tak bude 🙂
@kurakovadominika Ahoj. Myslím, že v centre ti s tým budú vedieť poradiť 🙂 tiež občas mám problém správne určiť prvý deň.. Ale určite to s nimi konzultuj... Od toho tam sú.. 🙂 A držím palce, nech máš dobré výsledky a budeš môcť tento mesiac ísť... Ja musím teraz počkať ešte jeden cyklus, kým mi úplne neklesne HCG po biochemickom... Klesá veľmi pomaly.. Tak snáď koncom júla, ak pôjde všetko dobre by sme my mohli ísť na KET. Držím palce.
@michaela1905 mňa tiez museli stimulovať, sai prestali tvoriť vajíčka, buď sa vytvorili ale nedorastli do požadovanej veľkosti alebo prerástli do cýst
V živote som cysty nemala a teraz posledný rok sa to pokazilo, ja mám problémy so štítnou žľazou od základnej školy, tak možno preto,ktovie, ale výsledky zo štítnej mám dobré
Mali sme ísť do IUI, ale neodporúčali nám ho ešte aj kvôli protilatkam proti ovariam vyšli mi pozitívne
A pri stimulke som brala Decapeptyl a Pergoveris (mala som pero) a Clexane, ale ja si myslím, že mohli mi nasadiť lepšiu liečbu a mohli sme mať viac embryjká, ale asi to tak malo byť
A budem mať len to jedno bábätko, moje vysnívané 🥹🥹, ale popravde bojím sa 🥺
Ďakujem veľmi pekne 😊❤️, dúfam, že moja bublinka sa narodí, že príde na svet
Dôležité teraz je, aby rástla tak ako má 🙏🥹
@michaela1905 ahooooj , a ty sa somnou nebavis ? Nejako si mi neodpisala .
@petkocka Hm.... Jasné, že sa bavím 🙂🙂 nemám dôvod sa nebaviť... Len akosi som nepostrehla, že si mi písala 😀 aaaaaa čo si mi vlastne písala?? Lebo fakt neviem, prepáč 🙂
@petkocka ahoj, robila som si dnes test z ranného moču a vyšiel taký
Podľa mňa je slabší oproti včerajšku 😞😢

@ev1ta1989 myslíš? 🥹 Ďakujem krásne 🥹❤️🙏