Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@michaela1905 vobec si nepamätám 🙈
A teraz ako hladam spätne hore v správach tak to tam nevidim 🙈🙈🙈Cize zrejme som to mala rozpísané a neposlala som to … prepac mi teda , moja vina 🙈😀
Tak dodatočne sa spytam ako sa citis ??? Ja som dnes 9 ty den po a nemam odvahu spravit test
@petkocka V pohode, stáva sa🙂 čo ja viem... No normálne sa cítim.. Čakám kedy klesne to HCG na nulu, aby som mohla o mesiac ísť na posledný vklad... Naša posledná možnosť.. Držím palce, nech je tento vklad pre teba úspešný... ✊ Ak vydržíš, netestuj... Ja už by som druhý krát netestovala.. A keď mi spravia vklad, už testovať nebudem... Až 13 deň urobím digi...
@petuska2603 podla mna je pekny testik , nestresovala by som sa tym ♥️drzim palceky na zajtrajší odber krvi 🍀♥️🍀
@petkocka všetci ma upokojujú, že je to dobré 🥹🙏
Áno je pravda nekrvacam ani nešpinim, bolesti v podbrušku mám ako stále, včera večer bolí dosť výrazné
A prosím ťa, chcem sa ťa opýtať, že ako si vypočítam v ktorom by som mala byť týždni, ak by sme to mali počítať od poslednej ms?
Keď menzes som mala naposledy 17.5 -21.5 a vklad bol 6.6 a viem, že sa potom odpočíta 5 dní (lebo 5 dňová bola blastocysta) 🤔
@petuska2603 mne pri dcére počítali kedy mi zacala posledna menstruacia , a presne to aj vyslo ked som rodila . Aj velkostne sedelo vzdy na utz . Takze u teba by som zadala do kalkulačky 17.5 datum poslednej MS
@petkocka noo vypočítala som si týždeň cez tehotenskú kalkulačku a píše mi že v 5.tyzdni, ale mala by som odpočítať 5 dní od KET takže mala by som byť v 4.tyzdni ..... Uvidíme či zajtra doktor dačo uvidí už 🙏
@petuska2603 ja si myslim ze na utz je este velmi skoro . Ale to je len moj nazor . U mna v centre volaju na utz az 28 dni po ket … no ale ved uvidis . Budem drzat palce . Mna uz dva dni muz láme ze nech spravime test , mna to vobec neláka , tak uvidim dokedy vydrzim 🤷♀️😂
@petkocka veď jasné, uvidíme čo z toho bude 😅..... Ja zas z centra mám napísané že usg a krv na hcg po 14.dnoch
Nooo keď tvoj muž chce, aby ste otestovali, tak ja by išla do toho 😊😁 ale zas keď to tak necitiš, tak nerob si ho nasilu 🙂
@petuska2603 ja som mala KET na 18 DC termin mi podla MS vychadza na 31.12, podla sona v CAR a tiez prva kontrola po CAR u mojej mi pisali 29.12, male je nakoniec velke ze vychadza na 26.12 ale do tehotenskeho preukazu mi zapisali aj tak podla MS 31.12 🤷🏻♀️
@butterflyeffect tak ono je to také individuálne a každý asi to počíta ináč, ktovie 🤷♀️ ..... A pár dní kvázi hore dole je ešte v pohode, ako by ti vyrátali zle termín s mesačným posunom 🤦♀️
@butterflyeffect ajaj na silvestra🤣🙏🏻
@petuska2603 no aj mne tak pride ze kazdy inak, ja mam v aplikacii nahodeny ten termin podla CAR plus minus velkost sedela doteraz
@ashleyka no 🙈 ja len dufam,ze ked to stastne dobojujeme, tak to dame este pred vianocami alebo az po… na 90% aj tak pojdem planovanou sekciou-kvoli veku a kvoli tomu ze pri MMT mi resekovali roh maternice, tak snad sa nejako aj napratame do terminov 🤷🏻♀️
@butterflyeffect ja mám appku, kde mi ukazuje, kedy mám dostať menzes a viem že dakde v tej appke sa dá zmeniť,.keď je žena tehotná, ale neviem to nájsť 🙄🤔
@petuska2603 aku mas apku ? Aj ja som to mala zmenené ked som bola tehotna
@petkocka túto, posielam foto ..... Lebo neviem to tam zmeniť 🙄
@petuska2603 niekde tam sa treba dostat do nastaveni,a tam si nastavis ci sledovat menstruaciu alebo tehotenstvo😊
@petuska2603 ahooojky , dnes si mala krv a kontrolu ? Daj vediet ako si dopadla . Myslim na teba 🍀🍀🍀
@michaela1905 áno už som si dohodla telefonickú konzultáciu s dr ktorá nás má na starosti.
No uvidíme jak to dopadne.
Som s toho viac nervózna jaj keď sme podstupovali celý ten proces pri IVF.
Ale snažím sa upokojiť lebo to neprida moc na psychike.
A keď nepôjdeme tento mesiac pôjdeme budúci to už je jedno len nech sa podarí..
Aj vám všetkým baby držím prsty.
A áno je to pravda iné ženy ani len netušila čím všetkým sme si my museli prejsť aby sme mali vytúžené bábätko my už jedno nádherné dievčatko máme doma 🥰
@petkocka ahoj, áno bola som dnes u lekára tak hcg je 728,5, gestacny vacok má 2,02mm, týždeň som 4/6 🥹🥹🙏🙏❤️
Volala som do Košíc, tak vraveli, že im.iz ďalšie hcg netreba, že o 2 týždne mám ísť k svojmu gynekológovi, aby skontroloval či už je akcia a potom mám dať vedieť centru
@petuska2603 gratulujem 👏👏
@petuska2603 joooooj to su suuuuper spravyyy ♥️♥️♥️
@petuska2603 🤍 gratulujem tak nech ide všetko ako má
@petuska2603 gratulujem aj ja ☺️
@petuska2603 Jeej, tak to sa veľmi teším... 🙂A gratulujem.. ❤️Držím palce do ďalších týždňov a mesiacov, nech všetko ide tým správnym smerom 🙏
@butterflyeffect, @petkocka, @ev1ta1989, @kurakovadominika a @michaela1905 ďakujem vám veľmi pekne 🥰😊 len teraz veriť že všetko pôjde tak ako má 🥹🥹🙏🙏
Doktor povedal, že je to taká bublinka 🥹❤️
@petuska2603 Všetko bude v poriadku 🙂 určite, musíš "bublinke" veriť... 😀✊
@michaela1905 verím jej, prihovaram sa jej 🥹🥹😊...... Doktor ju nemohol nájsť 😅 sa mu skrývala 😅
@petuska2603 jasné že pôjde všetko tak áno má všetko bude v poriadku bude krásne rasť a ani sa nenazdáte a už bude medzi vami
Baby ja mám takú otázku primitívnu ale nikdy som to neriešila a teraz to potrebujem vedieť na 100%.
Brala som antikoncepciu v piatok 14.,6. Som brala poslednu tabletku.
Ale menzes mi začal až asi teda mesiac blby mám 17.6
Menštruačný cyklus sa zacina prvým dňom menštruácie??
Čiže umna 17teho?
Alebo prvým dňom keď som nemala už tabletku 15trho?
Viete mi niektorá podariť
Ďakujem