icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

michaela1905
20. jún 2024

@kurakovadominika Prvý deň cyklu sa ráta, ako prvý deň silného krvácania. Čiže ak si začala silno krvácať 17. ráno, tak 17. Ak si začala silno krvácať 17.poobede, tak potom bude prvý deň cyklu 18. Aspoň tak mi to vždy hovorili v centre že slabé krvácanie sa ešte neráta.

petuska2603
21. jún 2024

@kurakovadominika ďakujem za podporu 😊❤️..... Ale je ešte dlhá cesta pred nami 🙂🙄🥹

petuska2603
21. jún 2024

@kurakovadominika menzes začína dňom, keď žena začne riadne krvácať..... Kým špiní, nepovažuje sa to za menzes..... Ak si 17.6 už krvácala poriadne, tak odvtedy by si to mala počítať 🙂

petkocka
21. jún 2024

@petuska2603 u nas sa zázrak nekoná , ja mam negatívny testik

ashleyka
21. jún 2024

@petkocka joooj to ma mrzi😭

petkocka
21. jún 2024

@ashleyka nooo co uz ….dakujem

petuska2603
21. jún 2024

@petkocka ale nie 😞😞😞 och tak to má fakt mrzí 😞 ...... A máš ešte nejaké embryjka? 🥺

petkocka
21. jún 2024

@petuska2603 ďakujem ♥️ja som nato bola pripravená . Nejako som s tym aj počítala. Ale tak clovek velmi verí ♥️
Este mame jedno , ale najbližšiu dobu to nechcem vobec riesit . Uvidime co cas prinesie ♥️tesim sa na leto ako si ho s malou(2rocnou) uzijem naplno ♥️bez stresu ,

petuska2603
21. jún 2024

@petkocka veď jasné, že človek aspoň verí, že to vyšlo 🫤😓❤️
No paráda 🙂, aspoň prídeš na iné myšlienky 🙂😊
Ja by šla hneď niekde k moru, ale teraz sa radšej nikde nechystám 😅

petkocka
21. jún 2024

@petuska2603 po prvom trimestri uz mozes v pohode 😄ako my sme napriklad uz tyzden v Chorvátsku . 😄😄ale lietadlom by som nesla asi hned po vklade

petuska2603
21. jún 2024

@petkocka ach, tak to ti v dobrom závidim 😅😊
Tu máme peklo z tých horúčav, ešte len len začalo a ja už nedávam tie teploty 🙈😂 neviem čo budem robiť, keď budem mať "bubon" pred sebou 😅😅😂😂
A uvidíme, či vôbec niekde pôjdeme, som stále PN a do práce sa ešte zatiaľ nechystám 😀😀
Ale vravela som si, že ak všetko dobre pôjde 🥹🙏🙏 a bude mi dobre, že mi nebude nejako zle, tak možno by som išla do práce 🙄

petkocka
21. jún 2024

@petuska2603 taaaaak to je super ze v lete este nebudes mat nejake velke brusko , a termin budes mat v zime . Ja som malu rodila v auguste 😄😄😄to bol zahul 😄cele leto som bola v 3 trimestri , cela naliata opuchnuta 😂😂😂😂
Hlavne aby bolo vsetko v poriadku 🍀♥️a vsetko ostatne sa da zvládnuť pre to male stvorenie

petuska2603
22. jún 2024

@petkocka termín podľa tehotenskej kalkulačky mi vyratalo na 21.2 😂
No to nezávidím rodiť v auguste, keď ešte zvyknú byť horúčavy 🥵 teraz to ja nezvladam 🤦‍♀️ čo budem robiť potom neviem 🙈😂
Tak dúfam a verím, že bude všetko v poriadku 🥹🙏 ten prvý trimester je taký rizikový 😓😓

butterflyeffect
22. jún 2024

Viem ze skor tu este riesit testy, krv a prve sono, co som aj ja pred 2 mesiacmi v aprili, tak len taka mala spravicka, ze vcera som volala s lekarkou o vysledky trisomy, vsetko je v poriadku a budeme mat dievcatko 🎀🩷👧 zelam kazdej z vas aby ste sa dockali toho svojho vytuzeneho baba, je to dlha a narocna cesta, nam to trvalo takmer 6 rokov, tak snad uz to dobojujeme do konca stastne 🩷

ev1ta1989
22. jún 2024

@butterflyeffect to su skvele spravy drzim 🤞 nech ide vsetko ako ma🤍 aj nadalej

petkocka
22. jún 2024

@butterflyeffect jeeeeeej to je ake super♥️♥️♥️krasna sprava ♥️gratulujem k dievčatku ♥️Boze baby , ja tu moju malu neskutocne milujem , kazdym dnom viac a viac . Ten strach o nu sa kazdym dnom zvyšuje a bude uz navzdy . Je to to najkrajsie co ma vzivote stretlo ♥️🍀🐥prepac za výlev ale presne viem co prežívaš , ja som to prežívala tiez , uzi si tehotenstvo co najviac to len ide , a potom pride najkrajsi a najrýchlejší cas ♥️

lalilla
22. jún 2024

@butterflyeffect gratulujem!

natalka145
23. jún 2024

Ahoj dievčatá /žienky.... Tak sa pridávam k diskusii... Nachádzam sa v štádiu stimulácie krátky cyklus. Dnes je 4. Deň stimulácie. Cítim sa vcelku fajn. Nič ma neboli, trosku ma nafukuje, sem tam ma jemne pichne v podbrušku. Picham si bemfola 225 iu od šiesteho dňa pridám cetrotide. Je to moja prvá stimulácia a prvé ivf. Som zvedavá ako to dopadne. Manžel má zlý spg, ale verím ze všetko dopadne najlepšie ako sa dá.

nikadominikanika
autor
23. jún 2024

@natalka145 držím palce 🙂 .. ja som túto diskuciu založila po neúspešnom ET som sa chystala na KET avšak zdravotné problémy nedovolili … zajtra však idem konečne na kontrolu a predpokladám že v piatok bude vklad, tak sa konečne teším že zas ideme do toho ❤️ držme si palce nech sa dočkáme vytúženého cieľa

natalka145
23. jún 2024

@nikadominikanika To ti budem veľmi držať palce nech ti to všetko dobre dopadne a už nech sa čoskoro môžeme tešiť z rastúceho bruška 🤞🤩 Do akého centra chodíš?

nikadominikanika
autor
23. jún 2024

@natalka145 aj ja Tebe 🙂 .. chodím do Gyncare Košice

natalka145
23. jún 2024

@nikadominikanika ja som v tiež v Gyncare ale v NR. 😉

nikadominikanika
autor
23. jún 2024

@natalka145 ideš prvýkrát na ET? Ja mam za sebou 1 et a teraz bude prvý ket 🙂 .. prvé sa ževraj aj uchytilo, ale prestalo sa vyvýjať .. testy začali ukazovať čiarku a potom čiarka zmizla

natalka145
24. jún 2024

@nikadominikanika idem a prvé ET. V piatok mam kontrolu na 10ty deň stimulácie a uvidím co mi povedia. Kedy budem mat opu. Stimulácia je napodiv zatiaľ celkom v pohode. Piaty deň. Uvidím zajtra, keď už sa pridá aj cetrotide

nikadominikanika
autor
24. jún 2024

@natalka145 tak snáď to dopre dopadne 🙂 mne moj prvy odber skončil syndromom prázdnych folikulov - ani jedno vajíčko 😳 myslela som že sa zosypem .. druhý odber 9 vajicok - z toho 6 oplodnených a nakoniec ostali len 3 a jedno ET vložené .. tak uvidime ako dopadne KET 🙂 dnes som bola na kontrolu, tak 3.7. mám vklad

petuska2603
24. jún 2024

@petkocka ahoj ako sa máš? Dlho si sa neozvala
Ja idem teraz vo štvrtok na kontrolu k svojmu gynekológovi a sa tak aj trošku bojím, či vôbec sa bublinka vyvíja
Ale akurát mi je tak, že na grc ako nezvraciam ani ma nenapína, len mi je tak nevoľno a pobolieva má v podbrušku a unavená som fest, prsia ma nebolia ešte 🫤

ev1ta1989
24. jún 2024

Och dievcata ja som dnes zacala krvacat plus dve zrazeniny :/ asi je po vsetkom :( budem dufat, ze sa nam to este podari nabuduce.

petuska2603
24. jún 2024

@ev1ta1989 och tak snáď sa to udrží, že ide len o hematóm
A bola si u lekára s tým, či len teraz si začala krvácať?
Držím silno prsty 🙏🙏

petkocka
24. jún 2024

@petuska2603 ahoj , Dakujem za opytanie . Mam sa dobre 😄dnes som oznámila na kliniku ze mam negatívny test . A dalsi vklad chceme az v septembri ..
neboj nic , urcite sa babatku dari a vsetko je v poriadku ♥️♥️♥️budem na teba mysliet a ty daj vediet ako si dopadla ♥️

petkocka
24. jún 2024

@ev1ta1989 utekaj na pohotovost ? Skor si myslim ze je to hematóm 🙏moc moc drzim palce .
Ako velmi krvacas ?