icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

petuska2603
24. jún 2024

@petkocka tak pevne verím, že sa bábätku darí, i keď v centre už druhú hodnotu hcg nechceli a ja by som tak rada chcela vedieť, že aká je hodnota 😅
A určite napíšem, že ako som dopadla 🙂
Snáď bude všetko v poriadku 🙂❤️

ev1ta1989
24. jún 2024

@petuska2603 @petkocka bola som na pohotovosti najprv pozrel utz mala som tam geatacny vak uz. Potom som musela cakat asi hodku a ked som isla zase dnu tak uz som mala na vlozke aj zrazeniny. Dali mi nejake lieky proti krvacaniu ale mala som dve zrazeniny a jedna vyzerala ako embryo :( krvacat som viac menej prestala ale mam pocit ze to nebude dobre. Lebo tam videl iba taky slabucky hematom a to asi nebude ono. Je mi to tak luto…

petkocka
25. jún 2024

@petuska2603 ja som tak bola pri malej tiez iba raz a zvedava som bola velmi ci stúpa hcg ale nesla som uz na odber a dobre bolo 😄😍urcite bude dobre uvidis 🍀

natalka145
25. jún 2024

@nikadominikanika tak to máš o chvíľku. Budem moc moc držať palce a verím ze tentokrát to bude radostná správa. Ja ak všetko pôjde ako má tak cca o 2 týždne by mal byť ET

nikadominikanika
autor
25. jún 2024

@natalka145 ďakujem .. snáď to vyjde 🙂 zmenili opäť lieky .. predtým som mala esteofem, progestanele a clexan .. teraz budem pichat zajtra ovitrelle a prolutex a vkladat amelgen .. tak uvidíme 🙂 snáď su mrazáčiky silné a uhniezdia sa - kvalitovo AB a BB na 5 a 6. Den zamrazene .. tak uvidime no

butterflyeffect
25. jún 2024

@nikadominikanika no podla toho co pises tak predtym si mala riadeny teraz prirodzeny podporeny progesteronom, ja som to mala tak isto najskor som mala riadeny ten nevysiel a prirodzeny ano. A celkovo co tu citam tak vacsinou viac babam vychadza v prirodzenom. Drzim prsteky.

nikadominikanika
autor
25. jún 2024

@butterflyeffect naozaj? Super .. dobre vedieť, tak dufajme 😉

natalka145
25. jún 2024

@nikadominikanika chcem sa ta spýtať, podľa čoho a ako sa označuje kvalita embrya? Písala si AB a BB? Vôbec netuším co to je.Rada sa naučím niečo nové, pretože určite sa s tym o pár dní stretnem aj ja

butterflyeffect
25. jún 2024

Takto to ma gyncare pekne rozpisane. Ale pravdepodobnost uhniezdenia ze je uplne rovnaka pri hocijakej kvalite. Ja napriklad som mala vlozenu 5AA a ani sa neuchytilo a potom 5 BB a uspesne.

petuska2603
25. jún 2024

@ev1ta1989 a kedy máš ísť na kontrolu? ...... Ja pevne verím, že sa to udrží a že je to "len" ten hematóm
Aj mne je to ľúto veľmi, ale možno by som ešte nestrácala nádej 🥺🥺

petuska2603
25. jún 2024

@petkocka musí byť dobre 🥹🙏 ďakujem za podporu 🥹🥹❤️
Keď prehupnem do 2.trimestra bude viac menej dobre 🙏

nikadominikanika
autor
25. jún 2024

@butterflyeffect a ty ako? 🙂 pamatam si ťa ešte z aprila keď sme si tu vypisovali .. ako pokračuješ? Podarilo sa ? 🤗

ev1ta1989
25. jún 2024

@petuska2603 vo stvrtok ideme do car ale idem sa zblaznit neviem ci je uz vsetko stratene alebo je este nadej, krv od vcera uz nemam ako som odisla z pohotovosti a mam aj lieky ale neviem na com som a to je najhorsie :/ hlava pracuje na plne obratky

petuska2603
25. jún 2024

@ev1ta1989 budem držať silno palce 🙏🙏 a budem na teba myslieť, potom daj vedieť, že čo a ako🙏❤️
Ja tiež idem vo štvrtok k svojmu gynekológovi a tiež som fest nervózna, či je všetko v poriadku 🥹🙏🙏
Ja by som nestrácala nádej na tvojom mieste 🥹❤️🙏🙏

ev1ta1989
25. jún 2024

@petuska2603 dakujem velmi pekne ❤️ dufam, ze aj u teba bude vsetko ok 🍀🤍🤞

petuska2603
25. jún 2024

@ev1ta1989 tiež ďakujem veľmi pekne 🥹❤️ ..... Aj ja dúfam, že všetko bude v poriadku 🥹🙏

butterflyeffect
25. jún 2024

@nikadominikanika ja zatial super, ano podarilo, zacala som uz 14 tt,( akurat dnes vravim muzovi ze stale obcas tomu neverim) chvalabohu zatial bezproblemovo( az na to ze mi byvalo dost zle do 10tt) aj vysetrenia zatial ok aj trisomy, dalsia kontrola je o 2 tyzdne, tak zas stresujem ci vsetko bude ok 😁 gulatim sa riadne -brucho aj keby som chcela uz neskryjem. Muzovym detom sme zatial nepovedali, chcela som az po dalsej kontrole tak budem musiet skor im oznamit ze bude sestricka🙂

michaela1905
26. jún 2024

Ahojte... Mňa sa to HCG akosi nechce pustiť 🤨 od minulého pondelka kleslo zo 40 len na 21 🤦 aby som mohla ísť na ďalší vklad musí byť negatívne.. Tak ale snáď do ďalšieho cyklu zmizne.. 🙂

ashleyka
26. jún 2024

@michaela1905 tak to je sila,nemohlo to byť MMT?

nikadominikanika
autor
26. jún 2024

@butterflyeffect joj tak to sa teším ❤️❤️ supeer ci beka 🤗🤗 držím palce aby ste do dobojovali 😍 uzasne

michaela1905
26. jún 2024

@ashleyka Vôbec netuším.. Toto nikto nerieši.. Robia mi len odbery, aby odsledovali, že klesne až na negatívne... Ono klesá, len príliš pomaly..

ashleyka
27. jún 2024

@michaela1905 takže sa nikto ani nevyjadril prečo tak pomaly klesá?🙈
Možno je to znamenie aby si počkala ešte cyklus a potom to naisto vyjde🥰✊🏻

michaela1905
27. jún 2024

@ashleyka Nie. Iba mi povedia, že ide to dole, klesá. Ale myslím, že pri MMT bývajú práveže vysoké hodnoty.. Aspoň čo som čítala.. Že pri MMT sú hodnoty vysoké, ako keby bolo tehotenstvo potvrdené, len sa zvyšujú veľmi rýchlo, rýchlejšie ako pri normálnom tehotenstve, len na sone nie je nič vidieť. Myslím, že keby to bolo MMT, tak by mi hodnoty neklesali.. Možno je to znamenie, možno máme ten mesiac počkať a potom sa nám to s našim posledným bojovníkom podarí... A možno nie.. Len ten hore vie, aké má s nami plány 😀

petuska2603
27. jún 2024

@ev1ta1989 ahoj tak ako si dnes dopadla v centre???? Myslela som na teba 🙂
Pevne verím, že je všetko v poriadku či? 🙄🙂🙏

ev1ta1989
27. jún 2024

@petuska2603 zazraky sa deju, aspon teda zatial mame aj srdiecko ale ostala som na pn mam kludovy rezim, mam tam hematom a ty si ako dopadla???

petuska2603
27. jún 2024

@ev1ta1989 no tak to sa teším a veľmi 😊🥰 ja som verila, že bude všetko v poriadku 🥹🙏
Ja som dopadla dobre, fazuľka narástla a som v 6.tyzdni, veľkostne aj zodpovedá týždňu 🥹🙏🙏

ev1ta1989
27. jún 2024

@petuska2603 tak to su super spravy 🤍

petuska2603
27. jún 2024

@ev1ta1989 áno teším sa, i keď ešte stále nevidel akciu a mám dlhú cestu pred sebou
A mám na teba trošku intímnu otázku, môžem mať pohlavný styk? Ja sa zabudla lekára opýtať 🤦‍♀️🙄🙄

enuska62856
27. jún 2024

@petuska2603 mne povedal doktor po vklade 3 dni počkať a potom už ako bežne ...

petuska2603
27. jún 2024

@enuska62856 och tak to som už dávno po vklade 😅😅😅..... Ako aj mne tak povedali, ale ja som sa bála
Ako čítala som, že keď nie je problém, tak môže sa normálne