Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@petuska2603 ak nemas hematom ako
@ev1ta1989 tak kludne mozte. Ak je hematom tak by pri sexe mohol prasknut. My mame normalne styk od vkladu len po otehotneni ma zvyklo dost intenzivne boliet podbrusko po orgazme-asi kvoli stahom. Aj doktorka mi vravela ze v pohode mozme.
@ev1ta1989 dufam ze sa ti hematom coskoro vstrebe ale tak aspon mas PN a moznost uzivat si ten pocit a neriesit nic okrem fazulky ❤️
@butterflyeffect ďakujem pekne za odpoveď 🙂....... Nie zatiaľ nemam žiadne ťažkosti 🙏 okrem toho, že mi je akokeby nevoľno tzv. "na grc", nezvraciam a ani ma nenapína, len unavená som a sa mi často krúti v hlave 🙄
@butterflyeffect no ved to, ze teraz je casu a casu az moc 😅 no ja tiez dufam, ze sa vstrebe ! 🙏
@butterflyeffect no včera sme to skúsili a do rána som zašpinila 😢
Volala som doktorovi ráno, lebo som sa zľakla a povedal, že máme si dať pauzu a že keď by s ani objavila jasno červená krv mám prísť buď k nemu alebo do nemocnice 😢
Dosť sa bojím a bolí ma od noci v podbrušku a je mi na vracanie 🙄😢
@petuska2603 ja som za cely cas spinila len raz aj to velmi slabo a bolo to prave po sexe na druhy den, ale fakt iba raz sa stalo… na druhy den som mala ist na kontrolu tak uz som tam sla s tym ze asi je po vsetkom a vsetko bolo ok. Doktorka mi tiez povedala, ze ak je to hneda krv je to stara krv a je to ok, ze pri cervenej spozorniet. Co sa tyka tych bolesti, to ja mavam doteraz, uz nie tak pravidelne a take intenzivne, ale aj dnes v noci zakazdym ked som sa zobudila( od kedy som tehotna som hore 3-4x za noc) tiez doktorka vravela, ze je to normalne ze maternica rastie roztahuje sa, vsetko sa tam posuva. Mne bolo na vracanie prakticky stale na zaciatku, ale malo som vracala, napinalo ma vsak dost. Vzdy rano som bola ok, po 3 hodinach hore to zacalo a trvalo to do vecera kym som nesla spat, pomaly to zacalo prestavat v 10 tt. Ale fakt som sa citila horzne v tom case, ze az do placu mi bolo ze takto som si tehotenstvo nepredstavovala. Mala som problem aj s beznymi cinnostami, vsetko na etapy, casto to bolo ze 15 minut som si nieco porobila a hodinu lezala. Po tom 10 tt sa to zacalo zlepsovat a teraz som v pohode, sem tam zaboli/zataha/zapicha v podbrusku, sem tam ma napne z nejakeho pachu/ vone. A stale som hladna 😁 chvalabohu skor mi idu chute na normalne jedlo ako na sladke🙂
@butterflyeffect asi som sa dosť vyplašila, že som zašpinila a skôr to bol len taký hlien, preto má bolí v tom podbrušku
Najradšej by som šla k doktorovi, nech ma pozrie či je všetko v poriadku 😢😢 a tak musím čakať až do 10.7
Dnes v noci som sa zobudila o 1:55 a nespala som do 3:30 v kuse som chodila buď cikať alebo sa pozerať či náhodou nekrvacam alebo nešpinim viac
Ani ja nezvraciam a ani to napinanie nie je len skôr taká nevoľnosť
Dúfam, že je všetko v poriadku 😢 🥹 🙏
@petuska2603 urcite bude🙏 posla mna to mame horsie ako baby co otehotneju ani nevedia ako, lebo mame vacsie obavy zo vsetkeho. Najhorsi je ten stres, ze clovek nevie, ci je vsetko ok a nema to ako zistit. Na zaciatku som mala aspon viac kontrol lebo v CAR potom u svojej, potom prvotrimestrialnu a teraz medzi jednotlivymi kontrolami/poradnami vyse mesiaca 🥴 ja som bola naposledy 7.6 a dalsia az 12.7. Medzitym som len na krv bola na trisomy. Muz chce uz jeho detom povedat ked pridu na prazdniny, zatial nevedia. Ja som chcela cakat po kontrole, lebo som si chcela zas byt ista, ze vsetko ok, no ale ked prisiel zo sluzobky a ma uvidel s bruchom jak v 6. mesiaci mi vravi: tak toto uz neutajis pred detmi 😁 tak som si hned kupila Angelsounds, aj ked som predtym vahala lebo su na to rozne nazory, ale je to velmi ukludnujuce ked mozem pocut srdiecko drobca a dufat ze sa ma dobre 🙏
@butterflyeffect ja som nemala toľko kontrol, pretože v Košiciach som už nebola a chodím už len k svojmu gynekológovi a ten vie aká je situácia a podľa mňa by mi mal dať viac kontrol 😢 ako bojím sa
A ty to máš tak viac menej lepšie, lebo si už v druhom trimestri, vieš, že bábätku bije srdiečko, ale včera môj gynekológ ešte nevidel akciu 😞 preto sa velmi bojím 😥🥺
A ísť do nemocnice, to nechcem, lebo mám na to svoje dôvody
A určite sa mužove deti potešia, že čakáte bábätko, keďže ti už bruško vidno 😊🙂
Ach keby som mala nejaký amulet, ktorý ma prehupsne do vyššieho štádia tehotenstva 😅😞
@petuska2603 kedy mas ist najblizsie na kontrolu ci uz bude srdiecko? Je pravda ze moja gynekologicka bola v tomto uzasna na zaciatku hlavne kvoli tomu ze vie ako som si presla MMT, sama mi parkrat povedala ze uz som tu nemusela byt, tak hned ked boli vysledky z krvi sama mi volala ze mam prist na sono, aby hned videla aspon ci je tehotenstvo v maternici, bola som skor u nej ako v CAR, tiez vtedy len gestacny bolo vidno, v CAR tyzden na to uz bolo srdiecko. No len teraz uz ma berie ako normalnu tehulu a kontroly raz za cca 5-6 tyzdnov 🤷🏻♀️ verim tomu ze to bude aj u teba dobre, ale uplne viem pochopit tvoje pocity, lebo som bola na tom rovnako, a mohol mi aj muz aj vsetci hovorit ze vsetko bude dobre, ked moja hlava si sla svoje. Neostava nic ine len cakat a dufat ze vsetko bude dobre a tak ako ma byt 🙏
@butterflyeffect najbližšiu kontrolu mám až 10.7, dovtedy sa zbláznim a pýtala som ho skôr kontrolu a aj tak mi dal pomaly až o 2 týždne
A môj vie, že je to moje prvé tehotenstvo a nie je prirodzenou cestou a aj tak mam pocit, že mám málo kontrol
Dúfam, že bude všetko v poriadku dovtedy 😢😢😞😞😞
@petuska2603 uf, to je skoro o 2 tyzdne … budem drzat prsteky. Skus sa dat do pohody, vela oddychovat a mysliet pozitivne.🙂
@butterflyeffect no veď práve, že je to až 2 týždne dovtedy asi sa zbláznim
Ako na intímke nemám nič, iba sem tam svetlohnedy hlien, nič ako strašné len strach tam je
Ďakujem 🙂🥹🥺 nech sa len fazuľka pekne vyvíja 🥺🙏
Budem sa snažiť sa dať do pohody 🥹🙏🥺
@ev1ta1989 ahoj ako sa máš??? Ako to vyzerá s tým hematómom??? Si okej??? 🙂
Ja tiež bola v sobotu v noci na pohotovosti, som si na papieri našla svetloružovú krv , tak som sa vyplašila, že sme šli, ale našťastie všetko v poriadku 🥹🙏 ani hematóm tam nemám, ale čo ma potešilo, videl tak už akciu 🥹🥹❤️🙏🙏 vo štvrtok gynekológ ešte nevidel akciu 🥹
Takže tiež len oddychujem, sem tam poupratujem
@petuska2603 mam sa fajn, som na PN takze lemrim ale som rada aj ked sa asi unudim a hlava potom pracuje aj ked by nemusela. A ano mam tam hematom, takze dnes som bola u svojho G a poposielal ma kade tade aj na hematku, kedze mam asi az moc liekov na riedenie krvi a tie asi robia ten hematom potom.. som rada ze si videla srdiecko a ze sa mate dobre! Mas aj nejake priznaky? Ako sa citis? Mna vzdy o takomto case zlomi a nikedy mi je tazko od zaludka.
@ev1ta1989 ale mam sa celkom dobre ..... I keď špinim a neviem prečo, dúfam, že bude všetko v poriadku
Do 10.7 je ešte ďaleko 🥺🙏
A príznaky???? Sem tam má prsia zabolia na dotyk potom nič , pobolieva má v podbrušku ale to od začiatku a je mi tak zle od žalúdka, ale nezvraciam a zvykne mi byť tak ako keby na odpadnutie
@petuska2603 a to spinenie je stale? Dali ti nieco na to?
@ev1ta1989 tak nie je to stále práveže ..... Dakedy nič a dakedy mám, teraz mám zase také slabučko ružové, ale beriem Clexane a Progestenalle si dávam zospodu, tak si idem že krčok je už riadne prekrvený, tak asi preto mám sem tam taky výtok
A nie nedali mi nič, len mi kázali brať lieky z centra naďalej
@petuska2603 tak drzim palce nech je vsetko v poriadku kontroly mame hned po sebe tak budem drzat palce 🤞🤍
@ev1ta1989 ďakujem pekne 🙂 aj ja tebe budem držať palce 🙂🙏
Teraz mám trošku zase svetloružový výtok neviem čo to 😬
@butterflyeffect akurat citam v jednej inej skupine, že ty tiež chodis ku doc. Toporcerovej? 🙂 aj ja
@nikadominikanika ano, chodila som k nej, mne bola odporucena mojou gynekologickou, a veru nelutujem. Naozaj super doktroka a profesionalka
@butterflyeffect dúfam teda aj my vďaka nej zažijeme radosť .. idem dnes na ten vklad 🙏
@nikadominikanika 🍀🤞
@ev1ta1989 ďakujem krásne 🙏
@nikadominikanika drzim palce🙏
@petuska2603 ahoj no ako sa mas? Ja stale stresy ci je vsetko v poriadku…kazdy den je pre mna narocny :(
@nikadominikanika Ja som uz na 2 den po Ket, 9 den po ovitrele mala biely. Tak snad uz to je bubulinka 🙏❤️

@petuska2603 nam povedal ze teraz urcite nie ale hlavne kvoli tomu hematomu a ze mam mat kludovy rezimm takze netusim :/