icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@butterflyeffect joj veľmi si ma potešila .. tak snád, uvidime či bude silnieť ❤️

petkocka
7. júl 2024

@nikadominikanika ja som ovitrel uz nemala den pred vkladom 🤷‍♀️mne sa nedrzal v tele dlho . Drzim palce 🍀

nikadominikanika
autor
7. júl 2024

@petkocka ďakujem pekne .. tak dúfam ho nemám v tele ani ja, škoda že som neskúšala testovať aj skrz ovitrelle ešte pred vkladom :-/ .. no nič, uvidíme 🙏

nikadominikanika
autor
8. júl 2024

@butterflyeffect tak už to asi ovitrelle nie je, zdá sa mi trolinku silnejšia 🤗

butterflyeffect
8. júl 2024

@nikadominikanika aj mne sa zda ze je o nieco tmavsia 🙂 drzim prsty nech tmavne dalej 🙏

ashleyka
8. júl 2024

@nikadominikanika jeeej to vyzera dobre 😍

nikadominikanika
autor
8. júl 2024

@ashleyka jaaaaj dúfam 🙏🙏 uvidime nasledujuce dni ❤️

nikadominikanika
autor
10. júl 2024

@butterflyeffect silnejú minimálne :( neviem či to je v poriakdu

ashleyka
10. júl 2024

@nikadominikanika hm a nepiješ len viac?😣 ja som také mala pri biochemku,dúfam že to nebude tvoj prípad

nikadominikanika
autor
10. júl 2024

@ashleyka och ani nestraš :-/

ashleyka
10. júl 2024

@nikadominikanika Tu som mala 5,6,7,8 a ostali take až do 12 potom som už len testla digitalom na 13ty a som vedela že zle keď ukazal 1-2😣
Ale niee mysli pozitivne 🙏🏻 ja verím že to bude dobre veď ešte máš len 7 deň🥰

nikadominikanika
autor
10. júl 2024

@ashleyka takto si mala pri tom biochemku? 😳 ci pištoľ .. no som zvedava :-/ ach jaj .. nastastie mam uz v piatok krv tak sa snad dozviem načom som

nikadominikanika
autor
11. júl 2024
ashleyka
11. júl 2024

@nikadominikanika dôležitý je digital na ten 13 deň 😉 ale pekne dnes ti stmavooool🥰

nikadominikanika
autor
11. júl 2024

@ashleyka prečo na 13. deň? Žeby mal uz ukazovat 2.-3.?

barju
11. júl 2024

@petuska2603 dlhšie som tu nebola, ale dobre to dopadlo 🥰 už budem za chvíľu začínať 5 mesiac, ale doteraz to bolo čisté utrpenie

ashleyka
11. júl 2024

@nikadominikanika ano presne tak ☺️ teoreticky niekomu ukaze aj deň dva skôr.. a zajtra máš krv? to nieje skoro?

nikadominikanika
autor
11. júl 2024

@ashleyka dobre skúsim … gyncare posiela na 9ty denm

ashleyka
11. júl 2024

@nikadominikanika držím prsty😊 na jednej strane je to aj lepšie lebo keď vieš že to nevyšlo ako ja naposledy a pichať prolutex do 14 dňa je celkom na nervy

nikadominikanika
autor
11. júl 2024

@ashleyka ďakujem pekne 🙏 veru, aspon dake pozitivum .. tiež mam prolutex, cele brucho ma už bolí :-/ dopichané

ashleyka
11. júl 2024

@nikadominikanika no ja som pichala potom do jednej strany tá bola menej citlivá😁
Daj vedieť ako si dopadla🙏🏻

nikadominikanika
autor
12. júl 2024

@ashleyka ahoj 🙂 tak dnes hcg 119,8 🍀 v pondelok idem zas na odber

ashleyka
12. júl 2024

@nikadominikanika jeeeej gratulujem to je super🥰🥰🙏🏻 tak držím palce nech rastie ❤️

nikadominikanika
autor
12. júl 2024

@ashleyka ďakujem 🙂 dúfam to bude v poriadku 🙏

ashleyka
12. júl 2024

@nikadominikanika určite daj vedieť🙏🏻😉

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@ashleyka dnes 12ty deň

ashleyka
15. júl 2024

@nikadominikanika to znamena že stuplo hcg🥰🥰 silno gratulujeeem🍀🍀

nikadominikanika
autor
15. júl 2024

@ashleyka áno dnes uz hcg 793 🙂

michaela1905
17. júl 2024

@nikadominikanika Gratulujem ❤️

michaela1905
17. júl 2024

Ahojte dievčatá... Po dlhšom čase píšem 🙂 ja som sa rozhodla, že tento mesiac na posledný náš vklad nepôjdem.. Cítim sa zvláštne... Neviem či mi to biochemické tak uškodilo.. Tento mesiac som mala zvláštnu MS. Už na 23 DC som začala špiniť.. Čo je u mňa prvá zvláštnosť.. MS mi vždy príde až po vysadení liekov. No a ďalšia zvláštnosť je, že MS bola skôr také silnejšie špinenie.. 🤨 Žiadne silné krvácanie sa nekonalo.. Takže by som ani nevedela správne určiť prvý deň MS. Povedala som si, že to teda nechám tento mesiac tak... Baby, ale čo je úplne najčudnejšie je čo prišlo v utorok ráno. Po dlhšom čase sme mali s manželom v pondelok v noci sex. Baby no ale tá bolesť čo som mala v utorok ráno... To som nemala ešte nikdy... Bolelo ma celé brucho... Všetky vnútornosti, no nedokážem to popísať... Normálne som cítila také bolesti, ktoré mi prechádzali celým bruchom.. Trvali asi pol hodinu.. Neviem čím to bolo, ale dosť ma to vystrašilo... Uvažujem, či vôbec na ten posledný vklad pôjdem.. Nejako nespoznávam svoje telo v posledných mesiacoch.. 😛🤨