Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?
Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.
@ashleyka Hm... To snáď nie.. 😐 Ono to boli bolesti na druhý deň, nie hneď pri styku alebo tesne po. A ako si to riešila?
@michaela1905 ahoj som velmi rada ze si sa ozvala minule som na vas baby myslela ako sa mate! Ak to ty tak necitis tak to musis spravit len ked si budes stopro ista hlava robi strasne vela v tomto celom procese!
@ev1ta1989 Chcela som ísť, ale keďže už máme posledné embryo beriem to viac zodpovednejšie a nechcem nič podceniť. Nechcem rizkovať, keď vidím, že niečo nie je s mojím telom OK. Uvidím teda budúci mesiac ako to bude. A ty sa máš ako???
@michaela1905 jasne ved prave ze mate posledne tak je super ze sa na to chces pripravit poriadne a nie ist do toho hr br. No som doma na pn a kazdy den sa modlim aby bolo vsetko ok, ak mi chvilu nie je zle uz stresy co sa deje ( ale ja som taka streser level milion) …ale snazim sa byt pozitivna a byt v kludne ze vsetko je dobre. Aj doktor je fajn a dava mi kontroly castejsie.
@michaela1905 Ja nijak,moja gyn nato
kašlala až kým som neskončila v nemocnici že mi pukla a naliala sa do brušnej dutiny. Už som vymenila 😊
Ahojte baby, ako ste si nastavili hlavu pred KET? Čaka ma treti vklad a embrya sa minaju.Ťažko znašam hormonalnu stimulaciu, je mi zle fyzicky aj psychicky. Cele brucho citlive od injekcii ani hybať sa neviem, do revu mi je. Na dalsie IFV určite už nepojdem, to telo už neda. Pred tymto vkladom robim všetko aby bolo úspešné.Len už pochybujem o sebe , či niekde v podvedomí si to sama blokujem .
@monicazbb ahoj ja som sa nastavila na to tak že náš tým nerozmýšľam moc teda nie viac jak je potrebné.
Neriešim to viac jak treba.
Pojdem na ultrazvuk pár dní po Tom na vklad a uvidíme jak to dopadne.
Ale poviem ti mynuly mesiac som tam už bola len sa mi to o mesiac odložilo a mala som väčšie stresy s toho jak keď som mala IVF celý ten proces pred 4rokmi.
Teraz som asi vedela čo ma čaká tak som sa viac bála.
Ale buď v pohode a nechaj to na osud
@petuska2603 ahoj? Ako sa mas? Ako pokracujete?
@ev1ta1989 no ahoj, dlho som sa neozvala
Mám sa celkom fajn, maličké rastie, som v 9.týždni 🥹🙂, akurát od dnes asi od 3:30 má pobolieva v podbrušku a nie je mi tak zle ako v stredu 🫤, už som 2krat zvracala, napína ma, najem sa nie je mi dobre, nenajem sa nie je mi dobre, človek už nevie čo by zjedol 🙈😅
Teraz má môj gynekológ dovolenku, tak prvý poradňu mám 14.8, to bude pre mňa veľmi dlho, tiež sa bojím, či bude všetko v poriadku 🥹🙏
A ty ako???? A nestresuj, zbytočne si nerob stresy, ver tomu, že bude maličké v poriadku ❤️
@petuska2603 som rada ze si sa ozvala ! Tak dufam, ze bude vsetko aj nadalej v poriadku. No ja nezvraciam ale cely den mi je blbo a tak ako ty vravis nenajem sa je mi zle, najem sa je mi zle a do hodiny skrka v bruchu 😅 a mam pocit ze k veceru sa to zhorsuje 😏 hematom uz by som nemala mat ale aj tak som pn a nohy vylozene. No moj G je super ze mi kontroly dava kazde dva tyzdne ja som akurat 11+4. Ale aj tak vzdy stresy pred tym ci je vsetko ok…
@ev1ta1989 presne, alebo má žáha páli strašne, ale zas keď objedam, je to lepšie 😅......
Aj mne dal po 2 týždňoch kontrolu a aj tak mi dáva kontroly, len teraz čo som mala kontrolu v utorok tak mi to zbehlo raz dva, ale teraz do toho 14.8 to bude horor 🙈 lebo ma už objedná na odbery, keďže budem 12/1
Ja som naďalej na PN, i keď dakedy mám chuť ísť do roboty, ale potom si poviem, že nejdem si ničiť nervy 😀
Tak to je super, že už nemáš hematóm 🙏 len oddychuj naďalej
@petuska2603 ked mozes byt doma bud doma aj ked j by som uz steny obhryzla, sice mam sedavu robotu ale tie stresy mi momentalne netreba. Tak drzim palce na kontrolu
@ev1ta1989 máš pravdu, načo si robiť ešte väčšie stresy...... Radšej budem doma sedieť s vyloženými nohami 😀🙂
Ahojte dievčence. Dnes som bola v CAR na kontrole pred našim posledným možným vkladom. Sliznica 10mm, vraj ideálne pripravená, budúci týždeň v utorok mi teda naplánovali vklad..(17DC.. Zdá sa mi to trošku skoro, ale tak lekári snáď vedia, čo robia 🙂) verím, že tento krát sa to podarí 🙏🙏 no samozrejme ako všetky, ktoré sme toto museli podstúpiť, chcem urobiť maximum preto, aby sa to podarilo. Máme posledného bojovníka 🙏🙏Čítala som veľa o Bromelaine. Máte s ním niektorá skúsenosť?? Čerstvý ananás, vlastne celkovo ananásovú chuť neznášam.. Preto zvažujem užívanie tých kapsúl.. 🤔 Bola by som rada, ak máte niektorá skúsenosť, keby ste mi dali nejaké info 🙏🙏
@michaela1905 drzim prsty ja som mala na kontrole sliznicu 10 mm a KET 18 DC a bol uspesny. Ja som brala bromelain tablety pred poslednym a uspesnym KET 5 dni pred a 5 dni po. Sla som v native tak som mohla brat-nesmie sa brat ak sa beru lieky na riedenie krvi. Tiez som citala rozne nazory niekto vravi ze pomoaha a niekto ze nie, tak som si vtedy povedala ze skusit treba vsetko a vyslo.
@michaela1905 ja som pri ET brala bromelain 5 dni pred a 5 dni po .. a nič .. pri KET opäť ale aj som pila veľa veľa ananasovej šťavy .. z vkladu sme šli na MCdonald hranolly klasika :D a čistú ananasovu sťavu z UGA rovna dva velke pohare 🙂 .. som v 10tt
@butterflyeffect A môže sa užívať keď užívam estrofém? No som zvedavá ako to dopadne. 🙏Chceme samozrejme využiť našu poslednú šancu, keď je možnosť. A veď vieš ako to je...nechcem nič podceniť ani pokaziť. Jednoducho urobiť všetko preto aby to vyšlo. Aby som si neskôr nevyčítala, že možno keby som ešte toto urobila, tak by to vyšlo... Som aj rozhodnutá ostať doma na PN. Čo bolo pre mňa veľmi ťažké rozhodnutie... Ale pôjdem za mojou dr ju pýtať, nech mi ju dá. Snáď s tým nebude mať problém.
@nikadominikanika Keď ja neznášam ananás 😛😛 skúsim teda aspoň tieto kapsule. Ako si užívala? 1x či 2x denne?
@michaela1905 viem len ze tie rieky na riedenie sa nemozu, myslim ze esteofem by nemal byt problem, prave kvoli nemu zvyknu davat lieky na riedenie(fraxik, clexane, anopyrin) ja som tiez bola na PN( moja doktorka s tym nemala najmensi problem), pre mna najlepsie rozhodnutie, aj ked prve dni a tyzdne sa mi vliekli, ale teraz ani neviem ako to zbehlo o uz viac ako polovica za mnou a doslova si to uzivam ze som doma od zaciatku.
@butterflyeffect Tak pre mňa to bolo veľmi ťažké rozhodnutie, či ísť na PN alebo nie. Staviame dom, a teraz nám akurát treba všetko kupovať (obklady, podlahy atď.) a ja som taká, že radšej všetko chcem vidieť osobne. A keď budem na PN, tak nebudem môcť ísť kde chcem a kedy chcem... Ale tak rozhodla som sa, že ostanem doma a uvidíme... Máme poslednú šancu, tak chcem urobiť maximum.. Zajtra ma čaká vklad, tak dúfam, že všetko dobre dopadne 🙏
@michaela1905 velmi drzim palce 🍀🤞🤍
@ev1ta1989 Ďakujeeeeem ❤️
@michaela1905 držím palce silno🙏🏻❤️🍀🍀
@ashleyka Ďakujem ❤️
Ach dievčatá.. Dnes som šla za dr. nech ma vypíše na PN a ona má akurát od dnes do 30.8 dovolenku 😒🤦 takže moje plány o tom, ako budem doma v kľude sa rozplynuli 😔 musím už len veriť, že náš bojovník to aj tak zvládne 🙏
@michaela1905 a nik ju nezastupuje?
@ev1ta1989 Áno. Súrne prípady oddelenie v nemocnici.. Ale toto súrny prípad nie je..
@michaela1905 och to ma mrzi a to je gyn ci obvodna?
@ev1ta1989 gyn

@michaela1905 Takéto bolesti som mala pri styku keď som mala cysty😕