icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

michaela1905
3. sep 2024

Takže dievčence, hodnota HCG 567 🙏❤️ hrozne sa teším 😀😀 Včera bola 339. Takže pekne stúpa... Koordinátorka povedala, že je optimálna... A ja radšej oddychujem.. Keďže ma trochu vyplašilo to včerajšie zakrvácanie, radšej ležím. Kontrola o týždeň.. To bude dlhý týždeň 😀😀bojujeme ďalej ❤️❤️✊✊

nikadominikanika
autor
3. sep 2024

@michaela1905 super 😍 gratulujem .. držím Ti palce 🍀 .. ja tiež ležím, od včera špiním ☹

petkocka
3. sep 2024

@michaela1905 juuuuj drzim moc moc palce ♥️♥️♥️moj muz mi akurat o vklade rozprava 😅tak mozno naberiem odvahu

michaela1905
3. sep 2024

@nikadominikanika Ďakujem a tiež ti držím palce, nech špinenie čo najskôr prestane ✊

michaela1905
3. sep 2024

@petkocka Ďakujem veľmi ❤️ a držím palce aj tebe.. Aby si nabrala odvahu a nech je aj tvoj vklad úspešný ✊🙏

ashleyka
3. sep 2024

@michaela1905 waaau to je super ako to posledné bojuje❤️❤️❤️ gratulujem a teším sa😍

michaela1905
3. sep 2024

@ashleyka Ďakujem ❤️ no ešte je dlhá cesta pred nami 😀😀

ashleyka
3. sep 2024

@michaela1905 verím že úspešná🙏🏻🙏🏻☺️
ale hej veľmi sa táto cesta vlečie🫠🙈

michaela1905
4. sep 2024

Ach dievčatá moje.. Dnes ráno som zažila obrovský šok.. Moja 5 ročná dcérka stratila vedomie a mala pravdepodobne epileptický záchvat.. 😔 Sme teda v nemocnici a čakáme na ďalšie vyšetrenia... No ak ja teraz to malé semiačko v sebe udržím, tak to bude naozaj zázrak 🙏🙏

petkocka
4. sep 2024

@michaela1905 Jezisi maria 🥹🥹🥹to ma velmi mrzi 😢a to len tak zrazu ? Kde sa to stalo ? V škôlke ? Ci doma ? Drzim palce moc

michaela1905
4. sep 2024

@petkocka Doma.. Hneď ráno ako sa zobudila 😔

petkocka
4. sep 2024

@michaela1905 och drzte sa ♥️daj vediet ked budes vediet nieco nove 🥰

michaela1905
4. sep 2024

@petkocka Ďakujeme za podporu.. Podľa vyšetrení nám potvrdili epilepsiu 😔 začína ťažké obdobie.. Zase obdobie ďalšieho strachu.. 😔

petkocka
4. sep 2024

@michaela1905 jezisku maria 😢😢to je strasne 😢😢😢ale musíte to zvládnuť 😢drz sa velmi ♥️

michaela1905
5. sep 2024

Dievčatá.. Mám takú ako keby svalovicu okolo celého zadku.. Bolí to ako svalovica.. Keď chodím, keď si sadám, aj keď ležím a chcem sa otočiť alebo zdvihnúť.. Neviete čo by to mohlo byť ? Dúfam, že to neznamená, že náš drobček to vzdal.. 🙏🙏

petkocka
6. sep 2024

@michaela1905 ahoj moja , ako sa citis ? V tomto ti ja neporadim , ale moze to byt stres alebo si zle spala tak mas svalovicu ❤️mysli len na dobre ♥️♥️♥️

michaela1905
7. sep 2024

@petkocka Už je to lepšie 🙂 stále mi je zle od žalúdka, keď niečo dlhšie nezjem, tak verím, že je všetko v poriadku a drobček bojuje.. 🙂 🙏 V utorok ma čaká kontrola v CAR, tak hádam už bude niečo aj vidieť 🙂 no, ale z toho stresu, ktorý som zažila, som sa rozhodla, že si skúsim urobiť digi test.. Predpokladám, že zajtra by už mohol ukázať 3+. Keďže zajtra by som podľa poslednej MS mala byť už v 6tt. Kúpila som si včera test a zajtra plánujem si ho urobiť.. Len pre istotu, pre môj väčší vnútorný pokoj 😀

petkocka
7. sep 2024

@michaela1905 no jasne , sprav si . Aj ja som tak robila 😀😀😀ale krava som urobila vecer a bolo 2-3 , tak som utekala po dalsi a ten samozrejme zas 2-3 , tak som to oplakala , a rano som si urobila a bolo 3+😂😂😂😂😂😂

petkocka
7. sep 2024

@michaela1905 a kolko dni si po vklade ?

michaela1905
7. sep 2024

@petkocka Zajtra bude 19DPT. Myslíš, že už by mohlo ukázať 3+? Ja rátam podľa posledného odberu. Ak som v utorok mala 567 tak rátam, že zajtra by už malo byť okolo 3400... To by už malo byť 3+... 🤔🤔🤔

kurakovadominika
7. sep 2024

Ahojte baby ..
Ak môžem pridám sa tu kvam 😊
Včera som bola na vklad KET tak tiež ma čakajú najbližšie dva týždeň nervozity 🙈

michaela1905
7. sep 2024

@kurakovadominika Ahoj. Držím palce, nech je tvoj vklad úspešný 🙏 je to tvoj prvý KET?

petkocka
7. sep 2024

@michaela1905 tusim som mala okolo 20 dna 3+ , ja som mala 11 den po ked 642 hcg

kurakovadominika
7. sep 2024

@michaela1905 ďakujem veľmi pekne ❤️
Áno Ket prvy ale už som mala pred 5 rokmi IVF takže už máme 4 ročnú slečnu domka ❤️

michaela1905
7. sep 2024

@kurakovadominika A dcérka sa vám podarila na prvý krát?? My máme tiež doma 5 ročnú dcérku. Podarila sa na 1 čerstvý ET. A odvtedy som bola na 4KEToch. Zatiaľ 4KET úspešný 🙂 som 18DPT. Náš posledný bojovník zatiaľ bojuje 😀 🙏

michaela1905
7. sep 2024

Ahojte. Idem si k vám po radu. Poraďte mi prosím niečo, čo by mi pomohlo, aby mi nebolo tak zle 🙏🙏🙏 je to hrozné.. Vraj ranné nevoľnosti..., 🤦 celý deň mi je zle.. Či ráno, či večer... A v kuse musím niečo zobkať, inak sa to nedá vydržať 😛

barju
8. sep 2024

@michaela1905 keby som ťa tak mohla utešiť že raz to prejde, ale som v 25tt a stále mi býva zle aj vraciam, užívam na to xonveu, ale je na predpis od gynekológa, skús sa ho spýtať

ashleyka
8. sep 2024

@michaela1905 haha nič len stále mať niečo po ruke☺️ čo som čítala baby v skupine spomínali citrónovu vodu,zázvor že tiež dosť pomáha ale to neprehnať 😀
@barju ty brďo tak to ďakujem pekne tak dlho vraciať… to bude asi baba že?😀❤️

monicazbb
8. sep 2024

@michaela1905 https://www.drmax.sk/antimetil-36tbl. Toto mi celkom pomaha a pepsi cola a mineralky a trochu aj tie take grgáčiky čo sa sypu do vody.Tie lieky max dve denne ale popravde asi len tri krat som to mala dva krat denne, stačila aj 1 tbl. Zas uplne priznaky nezmizli ale zmiernilo sa to. Som v 10 tt a už sa to chvalabohu da vydržat.
Inak mne praveže byvalo poobede až k večeru zle, nazov ranne nevoľnosti neznamena že byva zle ráno ale že v rannom štadiu tehotenstva 😍

petkocka
8. sep 2024

@michaela1905 Fiii to ti neporadim , ja som nemavala nevoľnosti vobec 😀mne sa skor hlava točila prve tyzdne a mala som nízky tlak . Ale ustalilo sa to .
No a ako testik ? 😀