icon

Kto sa chystá na ET alebo KET v apríli či máji 2024?

nikadominikanika
11. apr 2024

Ahojte 🤗 je niekto kto sa chystá na et, ket v apríly, či máji 🙂 žeby sme sa kus podporili a pod.

marika3108
23. apr 2024

@michaela1905 presne tak aj ja by testovala ale je to skoro ešte 4 dpt a aj sa bojím sklamania 🙂

barju
23. apr 2024

@marika3108 tak nájdu sa také čo im na 6-7 deň už ukáže a nielen ducha, je to veľmi individuálne.

michaela1905
23. apr 2024

@barju A poradíš mi, ako nepodľahnúť tomu lákadlu? Klobúk dolu, že si sa každý deň pozerala na krásne testy druhých dievčat a sama si dokázala vydržať do 13 DPT sa netestovať 🙂

barju
23. apr 2024

@michaela1905 vieš čo, u nás to boli okolnosti, lebo na 7dpt išiel manžel na služobnú cestu, vrátil sa na víkend, ten sme mali plný akcie, takže som testy ani nestihla riešiť v pondelok som testy iba kúpila a v dnes spravila, tak to nejak vyšlo, nie žeby som sa tomu úplne vyhýbala 😀

marika3108
23. apr 2024

@barju nemala si alebo nestretla si sa s tým čo mám ja? Či nejaká baba to tu nespomínala...mňa dnes začalo popichavat zospodu akoby z pošvy...toto som mala aj pri prvom vklade a nevyšiel...už sa bojím že to dopadne rovnako

barju
23. apr 2024

@marika3108 tomuto by som neúspech nepripisovala, môže to byť z prudkého alebo namáhaveho pohybu, z liekov, prekrveneho krčka maternice po liekoch, a možno kadečo ďalšieho. Osobne som sa radšej snažila nepozorovat inak by som našla 100 tehotenských príznakov a by mi potom siblo keby to nevyšlo 😀

marika3108
23. apr 2024

@barju veď sa snažím nesledovat len tá bolesť hlavy sa nedala nevšimnúť aj toho pichanie, som si nakúpila krížovky všelijaké, čítam knihu žeby ten čas nejak ubehol 🙂

marika3108
23. apr 2024

@barju neviem z čoho to môže byť ale tiež cca na 4 dpt má tak začalo pichat a toto pichanie mávam niekedy prvý deň ms také akoby tlaky odspodu a popichavanie, ale ako hovoríš nemusí to znamenať neúspech budem tomu veriť a modliť sa nech je všetko v poriadku🙂

butterflyeffect
24. apr 2024

Ahojte tak ja dnes kontrolny test 12 DPT hcg narastlo na 370 oproti 207 z 10DPT z CAR mi volali ze 9.5 usg, ale volala mi aj moja gynekologicka sama od seba ze prisiel jej vysledik a nech sa zastavim v utorok na usg ze uz by malo byt nieco vidno a keby nebola ze ma posle znova na krv. Ja ani neviem opisat pocity co sa vo mne biju-radost strach, viera a respekt 🙏

ashleyka
24. apr 2024

@butterflyeffect Gratulujem😍❤️ nech to takto ide do šťastného konca☺️

opatrna38
24. apr 2024

@butterflyeffect gratulujem 🥰

butterflyeffect
24. apr 2024

@ashleyka
@opatrna38 dakujem ❤️ stale tomu neverim ❤️

@barju @gelerova ako dopadla krv? Myslim na vas🤗

@marika3108 ak spravne ratam dnes 5 DPT, skusala si uz testovat ci mas pevnejsiu volu ako ja? 🙂

barju
24. apr 2024

Baby, dnes 14 dpt HCG 2402 🥰 tak dúfam že je mu tam dobre keď je taká hodnota,čakala som úprimne nižšiu

butterflyeffect
24. apr 2024

@barju wau tak to je krasna hodnota, mozno budu dvojicky nakoniec 👶👶

gelerova
24. apr 2024

@butterflyeffect krásne číslo, moc gratulujem ☺️😍

@barju wow akoze viem že každému hcg rastie inak, ale nemôžu byť z toho dvojičky? 🤗

Ja som bola dnes na krv, ale vraj výsledky budú na 99% až zajtra. Už som bola nastavená, že sa konečne dnes dozviem a zas čakať... Ale skúsim im poobede zavolať

opatrna38
24. apr 2024

@barju to je super, ja som na.14 dpo tiez mala 2200 cca 😊🙂. Ale každá hodnota dobrá. ❤️

barju
24. apr 2024

@butterflyeffect
@gelerova
Ďakujem, po 4 rokoch nech sú to aj dvojičky 🥰hlavne že budú zdravé. Nenápadne som manželovi naznačila takú možnosť i keď šanca je len 5 %
Mne povedali zase že výsledku budú až o štvrtej, tak reku si dám poobedneho slofika a zobudil má telefonát 😀

moonicka89
24. apr 2024

toto vyzera byt na velmi plodnu skupinku 🤞🏻❤️

barju
24. apr 2024

@opatrna38 ja som sa dostala Max na 200 minule,takže čokoľvek vyššie je pre mňa úspech. Nechcem to ešte zakríknuť, na ďalší odber má neobjednali že či stúpa ako má, iba na sono 9.5
@moonicka89 no ono sa hovorí že tehotenstvo je nákazlivé 😀 my sme mali v robote pred covidom taký baby boom že sa má šéf pýtal že ja kedy lebo všetky kolegyne už tehotne,ale to sme boli po svadbe a tesne na začiatku snaženia

ashleyka
24. apr 2024

@barju woooow to je hodnota😍 ,inak ja som bola aj pri marcových babách v skupine po IVF a tam dve baby čakali dvojky,ale jedna mala syndróm miznúceho dvojčaťa či ako,a druhej potvrdili dvojičky🥰
Držím prsty baby každej a jednej silno silne😊

gelerova
24. apr 2024

Baby tak predsa len mám aj ja výsledok už dnes. 1300 a 14dpt 🤞🤞🥰

barju
24. apr 2024

@ashleyka ďakujeme, dvojičky si vždy riziko, budem šťastná aj keď sa pošťastilo jedno ale zdravé 🙂
@gelerova super gratulujem, s takouto hodnotou by som bola aj u seba spokojná,takúto nejakú som cakala

michaela1905
24. apr 2024

@butterflyeffect
@barju
@gelerova

Gratulujem vám všetkým. ❤️ Veľmi sa s vami teším.. Nech vám fazuľky krásne rastú.. Ja som dnes ráno nevydržala. 7DPT a na teste bielo 🤨 začínam sa pomaly psychicky pripravovať na neúspech.. 😐

ujhpeggy
24. apr 2024

@michaela1905 dufam, ja mam cely cas taky divny pocit podbrusku … a dnes mi po kazdom jedle je divne .. ale to uz si clovek asi len namysla, pride mi to este skoro … so synom mi bolo zle az po potvrdeni srdiecka

michaela1905
24. apr 2024

@ujhpeggy A ty si koľko dní po transfere?

ujhpeggy
24. apr 2024

@opatrna38 ja som v prvom tehotenstve mala hodnotu 137 na 14dpt a beha po dvore 🙏🩵

ujhpeggy
24. apr 2024

@michaela1905 ja som bola na vklad 18.4. Cize 6dpt

michaela1905
24. apr 2024

@ujhpeggy Takže 1 deň po mne 🙂 A kedy plánuješ začať testovať? Či neplánuješ?

opatrna38
24. apr 2024

@ujhpeggy veď to je individuálne veľmi, hlavne aby rastla hodnota. Ja by som aj 60 brala 🫣. Barju sa bala ci to je dobre. A je aj vysoka hodnota bezna.

lalilla
Autor odpoveď zmazal