icon

Kto sa chystá na KET v júni/júli 2020?

barborkakr
30. jún 2020

Ahojte, ktoru to cochvila caka? Ja som zajtra 10 den a idem aj na kontrolu, kedy byva vklad?

butterfly333
11. júl 2020

@barborkakr koľko dní si po vklade?

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
11. júl 2020

@barborkakr tento štvrtok? 9.7?

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
tina0108
11. júl 2020

Ja som prvé tri vklady si vkladala progesterón aj v deň vkladu,teraz pichám prolutex.Utrogestan a progesterón je to isté
@lmt ďakujem za podporu 😉 a dúfam že nám to všetkým teraz vyjde

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
tina0108
11. júl 2020

@barborkakr juj tak to je super že Ti vyšlo et ja zatiaľ nepociťujem nič výnimočné akurát som nafúknutá ako balón a sem tam má niečo pichne.A Ty sa ako cítiš?Ja už neviem ako to ovplyvniť aby to vyšlo.Aký si mala režim po et?

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
tina0108
11. júl 2020

@barborkakr No to máš asi pravdu,že ovplyvniť sa to nedá len veriť.A dcérka má koľko?

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
lmt
13. júl 2020

@barborkakr je aj nejake poucenie pre pacientky z Gyn fiv pred Ket? Lebo v papieroch som nic nenasla ( ci treba papuce...a pod). Zajtra idem tak sa chystam.dakujem

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
lmt
13. júl 2020
lmt
13. júl 2020

Kolko embryi ste si dali vlozit baby, my mame zmrazene po 2 ks, tak by sme dali 2, zajtra sa nas asi budu pytat. Zajtra ich budu rozmrazovat, tak mi povedali.

butterfly333
13. júl 2020

@lmt zajtra máš vklad?

lmt
13. júl 2020

@butterfly333 ano zajtra🤗

butterfly333
13. júl 2020

@lmt tak držím palčeky ja vo štvrtok

tina0108
13. júl 2020

Mne vkladali vždy len jedno embryjko,vraj s tým majú lepšie skúsenosti ako s dvoma,neviem.

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
lmt
13. júl 2020

@barborkakr a az ked si im v den vkladu povedala ze chces 2 tak rozmrazili? Ak by sa nepodarilo, tak vedia hned dalsie? Verim ze tento tvoj posledny vklad bude ten pravy a uspesny🙂

lmt
13. júl 2020

@tina0108 no ved uvidim, ale mame este dost mrazacikov,tak by som to riskla asi.

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
anneet
13. júl 2020

@barborkakr ahoj, ja som 4j den po ket a to čakanie je fakt velmi tazke. Maš nijake bolesti, ako sa cytiš? Som zvedava ako dopadneš na kontrole, drzim palce

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
lmt
14. júl 2020

Mam to za sebou baby, 2 blastocysty si plavaju...hadam sa im u mna tentokrat zalubi😊

barborkakr
autor
Autor odpoveď zmazal
tina0108
14. júl 2020

@lmt držím palce nech sa pekne uhniezdia ☺️

lmt
14. júl 2020

@tina0108 dakujem, bodaj by🙏, uz len vydrzat...

anneet
14. júl 2020

@barborkakr stale smedna, a mam aj mensie bolesti sem tam . Dnes som mala aj trošku zvyšenu teplotu 37.1 neviem či to je ok. A mam aj kupene testy

mandarinka1212
17. júl 2020

Ahojte baby, citam tu vase prispevky. Ja som tiez po KET, dnes 9ty den. A uz 4ty den citim bolesti ako keby mi mala dojst mrcha...myslite ze je to to uhniezdovanie?