Kto sa chystá na KET v júni/júli 2020?
Ahojte, ktoru to cochvila caka? Ja som zajtra 10 den a idem aj na kontrolu, kedy byva vklad?
@barborkakr tento štvrtok? 9.7?
@barborkakr juj tak to je super že Ti vyšlo et ja zatiaľ nepociťujem nič výnimočné akurát som nafúknutá ako balón a sem tam má niečo pichne.A Ty sa ako cítiš?Ja už neviem ako to ovplyvniť aby to vyšlo.Aký si mala režim po et?
@barborkakr No to máš asi pravdu,že ovplyvniť sa to nedá len veriť.A dcérka má koľko?
@barborkakr je aj nejake poucenie pre pacientky z Gyn fiv pred Ket? Lebo v papieroch som nic nenasla ( ci treba papuce...a pod). Zajtra idem tak sa chystam.dakujem
@barborkakr 😉
Kolko embryi ste si dali vlozit baby, my mame zmrazene po 2 ks, tak by sme dali 2, zajtra sa nas asi budu pytat. Zajtra ich budu rozmrazovat, tak mi povedali.
@lmt zajtra máš vklad?
@butterfly333 ano zajtra🤗
@lmt tak držím palčeky ja vo štvrtok
Mne vkladali vždy len jedno embryjko,vraj s tým majú lepšie skúsenosti ako s dvoma,neviem.
@barborkakr a az ked si im v den vkladu povedala ze chces 2 tak rozmrazili? Ak by sa nepodarilo, tak vedia hned dalsie? Verim ze tento tvoj posledny vklad bude ten pravy a uspesny🙂
@barborkakr ahoj, ja som 4j den po ket a to čakanie je fakt velmi tazke. Maš nijake bolesti, ako sa cytiš? Som zvedava ako dopadneš na kontrole, drzim palce
Mam to za sebou baby, 2 blastocysty si plavaju...hadam sa im u mna tentokrat zalubi😊
@barborkakr stale smedna, a mam aj mensie bolesti sem tam . Dnes som mala aj trošku zvyšenu teplotu 37.1 neviem či to je ok. A mam aj kupene testy
Ahojte baby, citam tu vase prispevky. Ja som tiez po KET, dnes 9ty den. A uz 4ty den citim bolesti ako keby mi mala dojst mrcha...myslite ze je to to uhniezdovanie?

@barborkakr koľko dní si po vklade?