icon

Kto stimuluje v júni 2020?

smeja1981
2. jún 2020

Ahojte, hladam spolubojovnicky : ).. Opatrenia sa uvolnuju a dufam, ze vsetky centra funguju ako predtym.Ja som zacala moje druhe IVF . Momentalne mam 5 den stimulacie. Ako sa citite ?Kolko mate vajicok ?Co beriete popri hormon. injekciach? krasny den

wierocka1
2. júl 2020

lulynka To mi je luto ale vzdy je nadej. Tak aspon, ze tak ja som doma ale spukulujeme, ze pojdeme niekde na vylet sa odreagovat tak uvidime. Tebe kolko vajicok odobrali a aky si mala protokol?

zuzankaa2
2. júl 2020

Baby nebol niekto dnes na punkcii? Ja som bola a mame 19 vajíčok, tak uvidíme ako budu na tom do nedele.

lulynka
2. júl 2020

@wierocka1 Mala som kratky protokol. Odobrali 19 vajicok. Boli 3 embrya. Jedno vlozili. Este mame 2 zamrazene. Na vylet urcite chodte. To ti super padne. 🙂 @zuzankaa2 Drz sa. Drzim palce

sandra151
Autor odpoveď zmazal
wierocka1
2. júl 2020

@lulynka tak to je super, ze este mate co vkladat, drzim palce aby to vyslo🙂

wierocka1
2. júl 2020

@sandra151 nic s tym uz nenarobime, len neviem co dalej. Aj s manzelom sme z toho uplne hotovy tak neviem

sandra151
Autor odpoveď zmazal
wierocka1
2. júl 2020

@sandra151 veru, len som zvedava co mi v centre povedia lebo ak zasa pojdem do toho a bude taky isty vysledok tak uz neviem

sandra151
Autor odpoveď zmazal
wierocka1
2. júl 2020

@sandra151 chodim do HeliosBB, neviem vobec co dalej uvidim co nam tam navrhnu este ak tak by som skusila tam ak sa nepodari tak skusime inde, pocula som ze v MT iscare je nejaky doktor tomas ze si ho chvalia, ty kde chodis?

zuzankaa2
2. júl 2020

@lulynka ďakujem 😊

sandra151
Autor odpoveď zmazal
wierocka1
2. júl 2020

@sandra151 tak ti drzim palce aby ti ti vsetko dobre dopadlo 🙂

sandra151
2. júl 2020

@wierocka1 ďakujem 😘

helenky11
3. júl 2020

@sandra151 ahoj, my by sme tam chceli tiez zacat chodit. Ake mate skusenosti, aky je doktor Stelcl? Chodili ste predtym aj do nejakeho IVF centra na SVK?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
luciasmutna
4. júl 2020

Ahojte, ja som zacala 1.7.2020 stimulovat, takze dnes mam 4. den stimulacie, stimulujem pergoverisom a zatial sa citim v pohode. Pichania injekcii som sa obavala, ale nakoniec to nie je take strasne, neboli to. Po 6. dni zacnem stimulovat cetrotidom, tak dufam, ze aj to bude v pohode a ze nebudem mat bolesti. Bojim sa ale OHSS, dufam, ze ho nedostanem. Vam sa ako dari? Stimulujete niekto pergoverisom a cetrotidom? Ako sa citite?

luciasmutna
4. júl 2020

Ahojte, chcela by som sa spytat, ze ako prebieha odber vajicok? Ako vas uspia? Citite nieco? Mate bolesti po odbere alebo krvacate?

helenky11
4. júl 2020

@sandra151 my vyskusame na jesen, boli sme tu na svk, ale nebolo vhodne embryo na vklad. A co beries? Tiez si pichas sama injekcie?

lulynka
4. júl 2020

@luciasmutna Ahoj. Ja som mala odber minuly mesiac. Isla som na salu, lekari aj sestricky boli vtipni, zartovali a bolo tam veselo, lahla som si, uspali injekciou, absolutne nic som necitila, zobudila som sa na izbe. Nemala som ziadne bolesti ani som vobec nekrvacala. Po odbere som bola v ten den otapena ale nic strasne. Na 7:00 som tam rano bola. O cca 10:30 som isla na salu. O 12:30 ma prepustili a isla som domov. Na izbe sme boli 3. Po odbere na izbu prisiel embryolog a kazdej nam povedal kolko mame vajicok. A potom sme riesili dalsie kroky.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
helenky11
5. júl 2020

@sandra151 kratky protokol, mala som asi 9 vajicok, ale nevedeli vsetky vybrat, vybrali len 5, oplodnilo sa len 1,ale nebolo dobre dozrete na cklad😒🙄 A ako je to s preplavanim. IVF Z Čiech, kolko to vyjde?

helenky11
5. júl 2020

@sandra151 mne tu na svk okrem pohybu a zataze nic neobmedzili

sandra151
5. júl 2020

@helenky11 vyjadrenie zo vszp znie , že preplatia jeden ivf cyklus + lieky. Viac sa dozviem až keď bude po všetkom a pošlem im hromadnú faktúru

luciasmutna
6. júl 2020

@sandra151 neodporuca sa ist po ivf na slnko ani do solaria kvoli prehriatiu organizmu, po ivf sa vlastne uz treba spravat akoby si bola tehotna. Ja som to takto citala na stranke reprodukcneho centra.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
luciasmutna
6. júl 2020

@helenky11 ja som bola dnes na uzv a vraj mam 5-6 vajicok, bojim sa, aby to nebolo malo. Lekar ale povedal, ze je to primerane vzhladom na moju stimulaciu, mala som trochu znizenu davku kvoli vyssiemu AMH. Tak dufam, ze to staci aj na prve aj na druhe dieta... A prosim ta, u vas je problem na tvojej strane alebo na strane partnera?

sandra151
Autor odpoveď zmazal