Kto vám pichal pregnyl?
kto Vám pichal pregnyl?
@cula8744 tusim bola slabo zelena taka tenucka a jednu som mala ruzovu tusim.
lebo to zmiesas dokopy ruzovov som to nabrala do striekacky -hrubou a najtensou som to davala do brucha . a ano preto asi lebo ho musia skladovat v chladnicke a dokonca rok dozadu bol uplny vypadok pregnylu ☹ to bol des vtedy .
a nezabudni potom si kupit aj take vankusiky s alkoholom na dezinfekciu bruska ak nemas doma septonex alebo nieco podobne
@magica78 tak úspešne som si našla zdravotnú sestru cez kamarátku, tak mi to večer ona pichne 🙂 manžel si vydýchol 😀 a je lepšie ho pichnúť do bruška alebo do svalu?
úplný výpadok pregnylu? fúha, tak to musel byť fakt des 😒 ja som ho už raz zháňala a mali ho až v poslednej lekárni, do ktorej som šla... a ty si snažilka? alebo už šťastná mamička?
a tie vankúšiky s alkoholom majú v lekárni?
@katy2 ja mám porušené vaječníky, v Prievidzi ma operovali - laparoskopia a hysteroskopia a nič mi nezistili... v BA chodím do centra ISCARE ku docentovi Valkymu a ten mi na prvej kontrole povedal, že sa mu moje vaječníky nepozdávajú... mám dosť protichodné výsledky krvi, jedny vravia, že mám nejakú poruchu a ďalšie dvoje výsledky vravia, že som v poriadku. snažíme sa už 3 roky 😒 poisťovňa našu žiadosť zamietla, pretože nemám jasnú diagnózu...
a vy máte z troch pokusov dve detičky? 🙂
@cula8744 hm, je to tazke.... niekedy tie nejasne priciny su horsie ako tie zistene.... ked sa nevie, na co sa zamerat....
u nas je problem u manzela, takze u nas jednoznacne len IVF s ICSI.... 1.IVF nam nevyslo a z 2. a 3. IVF mame dve deticky.... Tiez sme si toho preskakali strasne vela, ale nelutujem... Dokonca 3.IVF sme uz mali ako samoplatcovia bez poistovne... Ale stalo to vsetko za to 😵 😵 😵
Drzim palce aj tebe, nech sa cim skor dockate vytuzeneho babatka 🙂
jednoznacne na pohotovosti povedal dr
@katy2 to máš pravdu, ja som z toho nešťastná, že sa nedarí... všetky kamarátky okolo mňa rodia a ja stále nič ☹
vôbec nepochybujem o tom, že to všetko stálo za to,máte doma najväčší poklad 🙂 určite to boli ťažké chvíle, sama nimi prechádzam, ale snažím sa veriť, že sa podarí a tiež sa budeme tešiť z bábätká 🙂
ďakujem pekne za držanie palcov 🙂 🙂
Ahoj, prosím akou ihlou sa pichá oranžovou? možem použiť 0,5x25mm?
mne to mala robit moja sestra, prisla ku nam sestricka ze jej to ukaze ako, bol tam aj mm a neter - sestra (moja) skoro odpadla tak mi to robieval mm a neter co mala 6,5r "asistovala' mali s toho radost 🙂

@ada83 mohli by ste mi prosím poradiť na akej pohotovosti v Bratislave Vám pichli pregnyl? ďakujem za odpoveď 🙂