icon

Ktorá z vás bola na kryoembryotransfere 4.11.2013?

zuzzi08
8. nov 2013

Ahojte žienky, sú tu niektoré čo absolvovali ket dňa 4.11.2013 a viac? Ako sa cítite? Budete testovať alebo nie? 😀

Strana
z2
zuzzi08
autor
9. nov 2013

Čo žienky nikto nič ☹

bobulab
12. nov 2013

Ahoj, ja som bola 6. 11....Nejdem testovat...Aj teba boli brucho?

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@bobulab zajtra ráno si idem urobiť preventívny test (ak sa mi nespusí MS). Pre môj pokoj v duši. 😖

bobulab
14. nov 2013

@zuzzi08 ahoj...a citis sa nejako?...ja nejdem...

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@bobulab môžeme si písať na fóre pocity to KET. Takže už si si to isto prečítala ako sa cítim. Nič moc. Bolí ma brucho úplne dole ako keď máš MS a špiním. Už nie tak veľmi, ale predsa. 😠

bobulab
14. nov 2013

@zuzzi08 to som ja založila 😀

bobulab
14. nov 2013

@zuzzi08 aj mna boli brucho, kedy ti ma prist ms?

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@bobulab mala mi prísť včera a od včera špiním, ale už to pmaličky ustupuje (sa mi aspoň zdá) 😲

bobulab
14. nov 2013

akoto?mne ma prist až cca sobota, nedela

bobulab
14. nov 2013

akoto?mne ma prist až cca sobota, nedel
@zuzzi08

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@bobulab ja som išla bez prípravy t.j. dostala som MS a na 14 deň (30.10.) som išla na sono endometria. Kedže bolo všetko OK, tak mi nakázali začať brať utrogestan a na 5 deň (4.11) na KET, keďže mám pravidelnú MS vychádza mi, že mám dostať 12.11. čo bolo v utorok. Takže tak 😎

dagaz
14. nov 2013

Ahojte ja som bola 3.11 na KET...cize dnes som neaky 11 den...boli ma podbrusko, prsia citlive az bolestive, WC je moj druhy domov...v pondelok som mala dostat menstruaciu ale neprisla...ale ze vraj toto moze sposobit aj utrogestan s estrofenom....dnes som si spravila test ź lekarne-negat...v pondelok idem na krv....

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@dagaz aj ja idem v pondelok na krv 🙂 ak sa môžem opýtať do akého centra chodíš? Ja do Heliosu Martin. A neboj, určite si tehu, len najlepšie to ukáže až test z krvičky. Ja nemám už žiadne príznaky tehu, iba ma pobolieva podbruško, našťastie špinenie ustupuje, ale asi to bude liekmi.

dagaz
14. nov 2013

@zuzzi08 Gyn-fiv BA...neviem sa dockat pondelka....zuzzi..drzim palce

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@dagaz aj aj tebe moja. V pondelok sa hlásim a dúfam, že obe budeme mať pozitívne správy 😎

dagaz
14. nov 2013

@zuzzi08 no najhorsie bude to cakanie do 14 hod...potom si mam zavolat za vysledok....moj syn by chcel strasne brata...no ak to nebude tazko sa mu to bude vysvetlovat...lebo toto boli nase poslednne embrijka zmrazene a cely cyklus uz asi absolvovat nebudem...

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@dagaz no to máš pravdu. Môj syn je ešte maličký bude mať v decembri 2 rôčky, takže on to tak ešte neberie. My máme ešte 9 mrazáčikov, tak keď to teraz nevíde, pôjdeme znova a snaď sa zadarí 😉

dagaz
14. nov 2013

@zuzzi08 my sme mali 5 mrazacikov...najprv rozmrazili 2, ale tie sa voooobec nezacali delit...potom rozmrazili posledne 3...zacali sa pekne delit vsetky ale do druheho dna prezili iba 2...tak som si ich dala vlozit naraz...bud- alebo..

bobulab
14. nov 2013

@zuzzi08 aha...

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@dagaz takže budú dvojičky 😀 a keď nie dve tak jedno určite. Mne vkladali iba jedno, vraj je vysoká pravdepodobnosť že otehotniem, keď už mám jedno dieťatko a keďže dvojičky radšej nie, tak iba jedno vkladali 🙂

dagaz
14. nov 2013

@zuzzi08 ja by som prijala dvojičky🙂))) bozeeee ten čas ide tak strašne pomaly.

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@dagaz ani nehovor 😒 , som z toho akási nesvoja, to čakanie ma asi zabije 😀

dagaz
14. nov 2013

@zuzzi08 aj pri prvom drobcovy som mala test z lekarne negatívny a napriek tomu som bola tehu....tak aj teraz sa tak trocha utesujem že by to mohlo byť také isté..ale pri malom som nemala žiadne akože príznaky tehotenstva....teraz som strašne unavená,bolia Ma prsia,brucho,stále behá na WC.. Neviem čo si mám o tom myslieť....len aby tie príznaky neboli následok užívania hormónov:(

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@dagaz ja som si prvý krát nerobila test (som vydržala 😀 ) a mala som iba špinenie. Teraz ma do včera bolelo asi všetko a ako som začala špiniť tak to prestalo 🙂 . Test si budem robiť zajtra 🙂

dagaz
14. nov 2013

@zuzzi08 budem ti držať palce....//.... Toto nech sa ukáže🙂)) daj vedieť.

zuzzi08
autor
14. nov 2013

@dagaz jasnačka že dám vedieť, aj ked viem že bude iba jedna 😠 . Vnútorný pocit mi to hovorí. Držím aj tebe palce nech je krvička pozitívna. V pondelok sa ozvi čo a ako 😲

dagaz
14. nov 2013

@zuzzi08 jasné napíšem...a myslí pozitívne

zuzzi08
autor
15. nov 2013

@dagaz takže ako som písala včera. Dnes som si urobila test a bol negatívny. Normálne som ani nebola prekvapená 😲 , čakala som to. Takže keď už mne to nevyšlo, tak tebe to MUSÍ!!!! Budem na teba myslieť 😉 .

dagaz
15. nov 2013

@zuzzi08 to je mi luto...ale ja tiez moc tomu neverim...ani to tak necitim...uvidim

dagaz
15. nov 2013

@zuzzi08 zajtra si spravim rano test aj ja...nechce sa mi uz cakat do pondelka...ale neako tomu neverim...aj ked nekrvacam, priznaky stale rovnake, ale to vsetko moze sposobovat utrogestan...

Strana
z2