Ktorá z vás bola na kryoembryotransfere 4.11.2013?
Ahojte žienky, sú tu niektoré čo absolvovali ket dňa 4.11.2013 a viac? Ako sa cítite? Budete testovať alebo nie? 😀
Ahoj, ja som bola 6. 11....Nejdem testovat...Aj teba boli brucho?
akoto?mne ma prist až cca sobota, nedela
@bobulab ja som išla bez prípravy t.j. dostala som MS a na 14 deň (30.10.) som išla na sono endometria. Kedže bolo všetko OK, tak mi nakázali začať brať utrogestan a na 5 deň (4.11) na KET, keďže mám pravidelnú MS vychádza mi, že mám dostať 12.11. čo bolo v utorok. Takže tak 😎
Ahojte ja som bola 3.11 na KET...cize dnes som neaky 11 den...boli ma podbrusko, prsia citlive az bolestive, WC je moj druhy domov...v pondelok som mala dostat menstruaciu ale neprisla...ale ze vraj toto moze sposobit aj utrogestan s estrofenom....dnes som si spravila test ź lekarne-negat...v pondelok idem na krv....
@dagaz aj ja idem v pondelok na krv 🙂 ak sa môžem opýtať do akého centra chodíš? Ja do Heliosu Martin. A neboj, určite si tehu, len najlepšie to ukáže až test z krvičky. Ja nemám už žiadne príznaky tehu, iba ma pobolieva podbruško, našťastie špinenie ustupuje, ale asi to bude liekmi.
@zuzzi08 aj pri prvom drobcovy som mala test z lekarne negatívny a napriek tomu som bola tehu....tak aj teraz sa tak trocha utesujem že by to mohlo byť také isté..ale pri malom som nemala žiadne akože príznaky tehotenstva....teraz som strašne unavená,bolia Ma prsia,brucho,stále behá na WC.. Neviem čo si mám o tom myslieť....len aby tie príznaky neboli následok užívania hormónov:(

Čo žienky nikto nič ☹