icon

Ktoré reprodukčné centrum ponúka najlepšiu starostlivosť?

kimberley123
Včera o 19:28

Viem že je tu kopec tém no zaujímajú ma aktuálne skúsenosti. V ktorom centre ste boli spokojné? Ja som bola v Reprofite v MT aktuálne Gyncare NR. Záleží mi hlavne na zodpovednosti personálnu. Chcem mať istotu že postup bude správny že vedia čo robia. Chcem byť plne informovaná. Kde prosím ste mali takéto pozitívne ohlasy,skúsenosti? Ďakujem.

anonym_063e45
Včera o 19:41

Za mňa jednoznačne Reprofit Brno. Na SK klinikách sme neuspeli, v Brne vyšiel prvý pokus IVF.

anonym_7f3d88
Včera o 19:46

@kimberley123 za mna naopak reprofit brno nie, vela vkladov a neuspesnych. Nam sa podarilo Gyn-five BA, Aj kolegyni v rovnakom case 😁

kimberley123
autor
Včera o 19:46
@anonym_063e45

Za mňa jednoznačne Reprofit Brno. Na SK klinikách sme neuspeli, v Brne vyšiel prvý pokus IVF.

@anonym_063e45 Áno čítam že väčšinou to chvália. No príde mi to dosť ďaleko. Naše centrá sú celkom biedne.

kimberley123
autor
Včera o 19:54
@anonym_7f3d88

@kimberley123 za mna naopak reprofit brno nie, vela vkladov a neuspesnych. Nam sa podarilo Gyn-five BA, Aj kolegyni v rovnakom case 😁

@anonym_7f3d88 Už tam majú toho veľa,všetci sa ťahajú len do Brna. K spokojnosti stačí úspešný vklad. Mna zase zaujímajú aj detaily ohľadom informovanosti pacienta.V niektorých veciach bol nezáujem mi poskytnúť info ohľadom vývoja,výsledkov krvi že načo mi to bude. Hlavne že som zaplatila nie malé peniaze,nehovoriac o strese a sklamaní.

parvinka0001
Včera o 19:56

Hlavne zvážiť treba dochádzanie . Ja Michalovce chodili sme do Košíc ani to som nezvládala. V aute vedro a 90perc.casu som prevracala. Či po odbere či už ako tehotná. Trebalo nám ísť do Prešova na intralipidy boli sme len dva krát lebo cestu by som nezvládla ,už som v 6 tt ležala v nemocnici . Tiež sme menili centrum ale vzdy blízko .

anonym_e7a8ac
Včera o 19:56

Gyncare Nitra na prvy krat.

kimberley123
autor
Včera o 19:58
@anonym_e7a8ac

Gyncare Nitra na prvy krat.

@anonym_e7a8ac Ja dúfam že sa nám tam tiež podarí. Chodím k Mudr.Hreškovi. V Gyncare sa mi páči aj to že sa viem prihlásiť a vidím tam všetko. Nie žobrať o info ako v Martine.

kimberley123
autor
Včera o 20:01
@parvinka0001

Hlavne zvážiť treba dochádzanie . Ja Michalovce chodili sme do Košíc ani to som nezvládala. V aute vedro a 90perc.casu som prevracala. Či po odbere či už ako tehotná. Trebalo nám ísť do Prešova na intralipidy boli sme len dva krát lebo cestu by som nezvládla ,už som v 6 tt ležala v nemocnici . Tiež sme menili centrum ale vzdy blízko .

@parvinka0001 Veď toto,a keď treba chodiť aj na folikulometriu počas stimulky. To Brno je fajn len je to ďaleko. Radšej si vyberiem centrum bilžšie.

anonym_82c433
Včera o 20:08

@kimberley123 chodila som do oboch, Gyncare Nitra na IUI, nemala som k nim uz dôveru ísť na IVF. Šla som do Reprofitu Martin, 1. vklad úspešný, spinká vedľa mňa 🥰 celkovo prístup mi sedel viac v Martine, i keď som priamo z Nitry, radšej som si to odsoferovala do Martina. Tiež čo sa týka personálu, nemám čo v Martine vytknúť, az na tú recepčnú.

anonym_e7a8ac
Včera o 20:13
@kimberley123

@anonym_e7a8ac Ja dúfam že sa nám tam tiež podarí. Chodím k Mudr.Hreškovi. V Gyncare sa mi páči aj to že sa viem prihlásiť a vidím tam všetko. Nie žobrať o info ako v Martine.

@kimberley123 aj ja som chodila k nemu 😊. Velmi nam pomohol. My sme boli spokojni obaja aj s pristupom. Pozri niekedy mozes obehnut vsetky centra a nic a niekedy to vystreli hned. Zalezi od diagnozy. Myslim ze aj tu na MK je nejaka skupina Gyncare Nitra.

kimberley123
autor
Včera o 20:14
@anonym_82c433

@kimberley123 chodila som do oboch, Gyncare Nitra na IUI, nemala som k nim uz dôveru ísť na IVF. Šla som do Reprofitu Martin, 1. vklad úspešný, spinká vedľa mňa 🥰 celkovo prístup mi sedel viac v Martine, i keď som priamo z Nitry, radšej som si to odsoferovala do Martina. Tiež čo sa týka personálu, nemám čo v Martine vytknúť, az na tú recepčnú.

@anonym_82c433 Gratulujem. No ja som už posledne s nimi spokojná nebola. Neviem či to bola recepčná ale ak by som mohla tak jej naložím novinami po hlave. Ináč personál milý,Dr. vyťažený ale celkom ochotný.

anonym_012ef6
Včera o 22:01

Ja som na prvykrat uspela v Gyn-fiv BA. Najskor som to sla len skusit lebo mali najvyssiu uspesnost na Slovensku, ale vkuse som spekulovala, ze ked nevyjde pojdem Brno. Nebolo treba.