icon

Ku komu v Reprofite?

certicekxxl
26. jún 2014

Ahoj dievcata, po 6 rocnom marnom skusani otehotniet prirodzene, som rezignovala a idem to riesit cez IVF. Ja som bola v poriadku, ale posledny rok mam problem s ovulaciou ( asi dosledok stresu, kedze uz 5 rokov intenzivne chodime po lekaroch), manzel ma velmi zly spg, podstupil aj operaciu, ale stale sa nedari. Skusali sme vsetko, proste to nejde. Docitala som sa o soft IVF, ktory by bol pre mna aj z nabozenskeho hladiska aj z hladiska zdravia optimalny a takisto o Reprofite v Brne, Viete mi odporucit lekara, ktory je naozaj dobry a ci sa to vobec da vybrat? Ako sa pripravit na cely ten proces doma tak, aby to bolo uspesne? Ja uvazujem tak, ze pocvicim mojzisovu, uzijem si leto, maximalne sa sustredim na stravu a vyzivu a ked to nepojde, niekedy koncom jesene- zaciatkom zimy to absolvujem. Uz som zufala, momentalne chodim aj ku fertility koucke nech so mnou nieco spravi, pretoze tuzba po dietatku ma postupne absolutne vyraduje zo zivota :( Dakujem za vsetky rady

janikajanka
17. sep 2014

ahojky,

v reprofite súvšetci fajn, ja osobne chodím mudr otevrelovi, ale baby chvália aj štelca, koudelku.... išla by som asi mužovi nie žene...

objednaj sa ale v predstihu lebo niekedy sa čaká dlhšie tak aby ti to neutieklo....

ja mám za sebou 4 IVF a nič, ale stále verím, dúfam.

viac otázok - cez IP

držkaj sa