icon

Kúpeľná liečba po mimotelovom oplodnení

dadana157
13. mar 2018

Ahojte baby, som po prvom neúspešnom ivf. Po odbere som nemala ani jedno zrelé vajíčko. Chcem sa opýtať, či ste niektorá z Vás absolvovala kúpeľnú liečbu pri neplodnosti. Ak áno kde a koľko to približne stálo? Vo VŠZP mi povedali, že mám nárok na B-skupinu a vymenovala asi 8 stredísk...

11wewe11
27. aug 2018

@katharines @dadana157 ahojte ja riesim teraz lucky no moja gynekologicka mi nic neporadila tak hladam po internete neviem ako kto zaraduje do skupin A alebo B??? mala som dve inseminacie dvakrat IVF mam len malicky kusok z laveho vajecnika a endometriozu pri ivf stale malo vajicok :(((

dadana157
autor
27. aug 2018

@11wewe11 ahoj tak ani mne gynekolog neporadil,takuto moznost som nasla na nete...ziadost ti vypise gynekolog a zaradenie do skupin robi ZP....ale pokial viem tak na A skupinu mas narok iba v pripade ze si bola na operacny zakrok a do kupelov ides na zotavenie....ked som bola v luckach tak tam bolo plno zien prave s endometriozou...len to vsetko musi napisat tvoj gynekolog do ziadosti ... a bolo tam super 28 dni a urcite odporuuuuuuucam 😆

skovarik
27. aug 2018

@dadana157 ahoj tak dufam,že ti tie kúpele pomôžu..ja som tehotna podarilo sa mi to s posledným embrijkom som 14tt..

dadana157
autor
27. aug 2018

@skovarik verim verim 😇 a blahozelam a drzim palce 😉

skovarik
28. aug 2018

@dadana157 Dakujem

11wewe11
29. aug 2018

@dadana157 ahoj ďakujem za odpoveď tak sa aj teším ale zároveň aj bojim ako vydržím bez muzicka ale čo neurobíme pre babetko ze

dadana157
autor
29. aug 2018

@11wewe11 no s tym som ja mala veeelky problem... preplakala som den pred odchodom lebo sme od seba neboli este vobec...ale zbehlo to tak rychlo... stale nejake aktivity ze si to tak ani neuvedomis

11wewe11
30. aug 2018

@dadana157 sak ani my sme bez seba neboli....A ako inak pomohlo ti to???

dadana157
autor
30. aug 2018

@11wewe11 este presla kratka doba... akurat si prechadzame IVF a vysledky nie su ukazkove ale lepsie ako boli...no minimalne som si oddychla lebo stres zohrava v mojom pripade velku ulohu 😕

stanuska28
12. sep 2018

@dadana157 môžem sa spýtať aký termín ti dali do kúpeľov po schválení zo VSZP?

dadana157
autor
13. sep 2018

@stanuska28 termin som si vyberala ja sama...volala som do kupelov ci maju vtedy volne miesto a rezervovala...ale hned do mesiaca od schvalenia som sla

stanuska28
13. sep 2018

@dadana157 manžel sa poteší,on ma poslal do kúpeľov..ďakujem za info

candies
13. sep 2018

@dadana157 nechcem robiť reklamu ale ja som mala vysoký prolaktín a polycysticke vaječníky... neviem či mi dopomohlo k otehotneniu práve to ale za skúšku nič nedáš a je to len pár EUR ... vygugli si Vitex jahňací 🙂 doněsiaca soˇ bola tehotna mame už 10 mesačnú dcérku a teraz 7m po porode som zostala tehotna zas ani neviem ako a dokonca s dvojičkami :D a to mi doktori nedávali veľkú šancu mat deti

katharines
13. sep 2018

@candies ano jahnaci vitex je super 👍

dadana157
autor
13. sep 2018

@candies akurat si ho googlim...uz som toho vyskusala dost tak skuusim I vitex 🙂 dakujem

candies
14. sep 2018

@dadana157 určite skus a držím palce 🙏❤️

11wewe11
17. sep 2018

@dadana157 aj ja skusim ten vitex pojdem do lekarne ci ho maju a ked nie objednam cez net ... a este sa cchem opytat mam ho brat cely mesiac???

11wewe11
17. sep 2018

@dadana157 dnes som konecne odniesla ziadost do poistovne boze to sa vlieklo prv som musela kupit ziadost lebo ju lekarka nemala potom som ju odniesla lekarka zabudla ze mam zmenene meno ... ☹ nechapem ako ale stalo sa no musela som doniest dalsiu ziadost bol tam uz lekar lebo u mojej dr sa striedaju traja ten ze mi to vypise no nestihol zas sa to posunulo ked sa ktomu dostala dr tak mi volala ze treba doniest vysledky z ekg moc krv nesmu byt starsie ako 3 mesiace tak som akurat mala jednu spravu ktora platila do 13.9 tak aby to stihli som tam behala minuly tyzden a ze jasne vporiadku vypisem a dnes pridem a ona ale su stare vysledky .... no skoro ma trelpo o zem od nervou a ja sak to som vam vravela aby ste vypisala uz minult tyzden aby to platilo no neako tam dala datum minuleho tyzdna a konecne nesiem do poistovne a vravi mi pani pri okienku tu vasa dr napisala vid sprava aka sprava a je ze ja neviem😒😒😒 no dobre vporiadku keby sme potrebovali este neake spravy dame vam vediet tak som zvedava uz len cakat

dadana157
autor
17. sep 2018

@11wewe11 neviem ti povedat este som ho nebrala

dadana157
autor
17. sep 2018

@11wewe11 jooj moja zlata😢 ja som mala nieco podobne .dr.nastastie nemal problem a hned I vypisal na druhy den...dal mi,vsak inu diagnozu ...trosku pozmenil...odniesla som do vszp a tam ze zle tlacico...tak.som utekala naspat k dr. A ten sa chytal za hlavu ze taku dava uz roky ze tlacivo je v poriadku...tak som znova utekala do vszp odniest aby stihli poslat do presova kde maju komisiu na schvalovanie...inak cakala som dlhsie ako je max mesiac...

11wewe11
19. sep 2018

@dadana157 tak dúfam,že nebudem čakať dlho.....

11wewe11
19. sep 2018

@dadana157 som písala na stránku z ktorej chcem objednať či si môžem kúpiť ten jahňaci vitex aj caj babky radnickej A užívať súčasne tak som zvedava

dadana157
autor
19. sep 2018

@11wewe11 nepocula som este o tomto caji

11wewe11
25. sep 2018

@dadana157 úž som si objednala A inak schválili mi dnes kúpele zajtra ráno tam budem volat

dadana157
autor
25. sep 2018

@11wewe11 oooo tak sa tesim urcite odporucam Lucky tie su na zenske topka😇

11wewe11
26. sep 2018

@dadana157 ahoj pocuj potrebujem radu dnes som tam volala a že potrebujem si vybrat kategoriu .... pozeram a ty si bola v ktorej ??

dadana157
autor
26. sep 2018

@11wewe11 ehm kategoriu?

monika225
26. sep 2018

@dadana157 ahoj prosím ťa stačilo na poisťovňu papiere od gynekológa ? Ale sú potrebovala odporúčanie aj od iných odborných lekárov ?

11wewe11
27. sep 2018

@dadana157 no ktorý domček je ich tam viacero A každý z nich má inú cenu

11wewe11
27. sep 2018

@dadana157 tak mi kazala keď som včera volala?? Ty si to tak nerobila??