Mám 41 rokov a túžim po dieťati bez partnera
Dobre ráno žienky 🙂
Mam 41rokov, milujem deti a vždy som po nich túžila, bohužiaľ, nebol partner....asi pred 4rokmi som bola rozhodnuta, že idem do toho sama...uz to bolo na spadnutie ale nakoniec ma to tam nepustilo a povedala som si ze dobre fajn tak nebudem mat deti a žila som ďalej....partner sa neobjavil a bola som už zmierena....ale posledne dni ma prepadá pocit a túžba ze možno predsa len ešte nie je neskoro... Prosím napíšte mi niekto kto mate skúsenosť...vo vyššom veku bez partnera.... Vravím si ze je to teraz možno len obdobie také neviem co ma to pochytilo zase🙂 ďakujem za zdieľanie vašich príbehov.....
@taynee a dôvod? Ja nechápem to rozhorčenie. Veď alzheimerovej chorobe sa dá predísť. To vážne niekto nevie?
@lonely66 špičkový športovec pre mňa nie je ekvivalent zdravého človeka
@lonely66 v poriadku 🙂🙂
@taynee Nerozčuľuj sa nad niekým takým. Vedomosti len z Google a tvári sa, že zjedla všetku múdrosť sveta. Verím,že to naštve, keďže si si tým prešla, máš to za sebou a mudrlantka z koňa ti tu bude dávať rozumy 🤦
@dominikamacakova Ty si lekárka - neurologička?
@monsterablue mat nechraneny sex s nie partnerom
v cesku to vedia osetrit aj na reprodukcmej klinike.
@taynee prosím? Toto mám brať ako vyhrážanie?
@lonely66 vidím, že je na čase byť tu inkognito 🙂🙂
Asi som pribrzdena ale ako chces mat dieta bez partnera? Nahovoris dakoho, nech ta oplodni? IVF u nas nie je bez partnera mozne - su mozne darcovske spermie, ale len spre pary. Da sa to len v zahranici. Adopcia bez partnera tiez asi takmer nemozna. Takze nie ani vek ako skor s kym ci ako?
@taynee viaceré ste dohodnuté, že idete za mnou? V pohode 😅
@lonely66 tak potom dobre vedieť, že sa týmto chorobám nedá predchádzať
@dominikamacakova ani sa nevie presne, prečo tá choroba vzniká, vie sa o tom ochorení celkovo veľmi malo no liečiť ho poriadne nevieme, keďže podstata nie je celkovo objasnená. Čomu sa dá predchádzať, je starecka demencia. Trénovaním mozgu. Ale alzheimer je stále veľká neznáma. Pracovala som chvíľu pre alzheimer centrum. Boli tam ľudia naozaj rôznych sociálnych a inteligenčnych vrstiev. Od lekárov, po robotníkov
Ja by som sa hlavne ukludnil a nebral vsetko osobne. Je pravda ,ze drviva vacsina chorob je sposobena nespravnou zivotospravou. Kazdopadne ani spravna zivotosprava nezaruci dokonale zdravie, ano alzheimera, rakovinu atd mozte dostat aj ked sa stravujete zdravo. Ale zdravou stravou a zivotnym stylom sa riziko vyrazne potlaca.. To je holy fakt
Podla mojho nazoru do toho chod. Kazdy ma na to iny nazor, no ak po dietatku tuzis, urob pre to vsetko. Aby Ti raz nebolo luto, ze si mohla mat a vzdala si sa toho. 41 nie je vobec ziadna katastrofa (poniektore prispevky ani radsej nechcem docitat, lebo mi je z nich zle). Mas este fakt dobry vek, pokial dietatki zvladnes zabezpecit, ja v tom nevidim najmensi problem!!
Takze Ti drzim palce a prajem, aby Ti to vyslo a bola si coskoro mamina 🙂

@lonely66 ja som mimo? Stačí sekunda na Google https://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/c...