Máte bábätko z darovaných vajíčok?
Ahojte.najdu sa tu zeny ktore nemohli otehotniet so svojimi vajickami a prijali ak darovane?ak ano aky ste mali priebeh a ked sa vam narodilo babatko ci sa to podoba viac na muza...alebo?rada by som si na tuto temu popisala.dakujem
@butterfly333 ako myslím ci sme sa už nevideli v inej diskusii🤔
@lejduska mne sa zdá že áno ja som tu čo sa snažíme 5r no tak sa mi zdá že sme si už písali.
@butterfly333 aj mne sa zdá tvoj nick povedomy 🙂 asi z nejakej skupiny o ivf alebo DV. Teraz som necitala všetko, ako ste na tom? Kam chodíte?
@lejduska idem v utorok na kontrolu do car pred vkladom budeme mat DV
@lejduska môžem sa spýtať ak si ešte na to pamätáš no v 1dc som si pichla injekciu diphereline 3,75 potom neskor som začala brať estrofem keď začala darkyna stimulku no mala si počas bránia estrofemu vaječný hlien ako cez ovu ? A chodím do Repromedicy
@butterfly333 jaaj vôbec si také detaily nepamätám 😏 a ani som si nič nepichala keďže som nemala zladený cyklus s darkynou,lebo sme mali rovno KET. Ale ak sa ti čokoľvek nezdá,normálne tam zavolaj😉
@lejduska môžem sa spýtať ak si ešte na to pamätáš no v 1dc som si pichla injekciu diphereline 3,75 potom neskor som začala brať estrofem keď začala darkyna stimulku no mala si počas bránia estrofemu vaječný hlien ako cez ovu ? A chodím do Repromedicy
@butterfly333, mozem sa spytat aj sa Vam podarilo mat babatko z DV?
@butterfly333 jaaj vôbec si také detaily nepamätám 😏 a ani som si nič nepichala keďže som nemala zladený cyklus s darkynou,lebo sme mali rovno KET. Ale ak sa ti čokoľvek nezdá,normálne tam zavolaj😉
@lejduska žiaľ nepodarilo sa nám vôbec.
@lejduska žiaľ nepodarilo sa nám vôbec.
@butterfly333 to ma mrzí 😔 riešite to celú tú dobu? S vlastnými alebo DV?
@butterfly333 to ma mrzí 😔 riešite to celú tú dobu? S vlastnými alebo DV?
@lejduska no je to už 8r čo sa nám nedarí ako už sme sa na to vykašlali keďže už mám 45r ale čakáme na adopciu už sa nám to blíži.

@butterfly333 samozrejme človek da všetko čo môže a keď sa to podarí tak je to vlastne nič nakoniec 😉 nemohli sme sa stretnúť v inej téme?