Máte bábätko z darovaných vajíčok?
Ahojte.najdu sa tu zeny ktore nemohli otehotniet so svojimi vajickami a prijali ak darovane?ak ano aky ste mali priebeh a ked sa vam narodilo babatko ci sa to podoba viac na muza...alebo?rada by som si na tuto temu popisala.dakujem
@ajka251
@ddudu baby cena okolo 4000€ je uplne bezna pri darcovkom programe, teda pri DV...v praxi ti funguje tak, ze ked vam najdu darkynu tak vsetky vajíčka ktore budu ziskane pri stimulacii su vase...kazde CAR garantuje minimalny pocet. V RF je to tusim 5... Ale ak ich bude viac tak vsetky..my sme mali od darkyne 9 vajicok, 8 sa oplodnilo ale len 3 boli vhodne ku vkladu a mrazeniu. Z posledného vkladu mame synceka
poznate alebo mate skusenosti s klinikou Unica v Brne?
@butterfly333 smutne...my sme mali vsetky vajicka od darkyne ...ale je to uz 8 rokov, a cena uz vtedy bola cca 4000€
@rachel36a to áno je to biznis na nas na ženách. Preto sme odišli odtiaľ aj keď personál a dr sú zlatý. No čo už. A vám sa podarilo s DV ktorý vklad?
@butterfly333 prvy som mala MMT, druhy nic a z tretieho mame synceka
@rachel36a to je všetko z DV? Čiže toto co čakáš je štvrtý vklad z DV?
@butterfly333 ja nic necakam...vsetko to boli DV , synceka co mame, tak to bol posledny mrazacik...predtym som bola 5x tehotna s vlastnymi vajickami...
@rachel36a tak to mi iná baba písala že čaká dievčatko som sa zmylila 😁
@butterfly333 joooj, aka by som bola rada, keby cakame dievcatko...ale vek uz nepusti 😁😁😁😁
@rachel36a a koľko máš ak sa smiem spýtať?
@butterfly333 za dva mesiace budem mat 51... Maleho som rodila ako 43 rocna...
@rachel36a aha no ja som mala teraz 43r tak verím že sa to už konečne podarí aj nám 5r sa snažíme.
@butterfly333 drzim palce..nam sa maly narodil po 6 rokoch snazenia
@rachel36a to je super mi s manželom deti spoločne nemáme tak by bol zázrak keby sa to jedno podarilo.
@butterfly333 kokos to je cena. My sme mali garanciu 8 vajicok za 3,300 myslím, to bolo pred 3 rokmi, každým rokom ten "balik" stojí viac
@lejduska to áno je veľa hlavne vo ferticent. Ja chodím do Repromedicy tam garantujú 2 a cena 3800€
@butterfly333 hej každým rokom to ide hore 😳
@lejduska len čo už nerobíme keď to inak nejde tak kašľať na peniaze len nech sa to už podarí.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@klip0 my sme platili za "balík" niečo cez 3 tisíc € a v tom boli lieky aj kompenzácia pre darkynu, odber, predĺžená kultivacia, PICSI lzmrazenie, garancia 8 vajíčok a prvý KET. Všetko ostatné bolo nad rámec (ďalší KET, platba za každý mesiac za z mrazené embrya atď)