Máte skúsenosti s Ferticentom v Bratislave?
Neviem ako sa spravne rozhodnut..vyskusali sme uz vselico,no ziadny vysledok..tie pocity,beznadej pochopi len ten kto to zazije na vlastnej koži..tie vsetky otazky,poznamky okolia su fakt niekedy velmi tazke zvladat a ked clovek sleduje ako niektore zeny rodia ako ceresne a nedokazu sa postarat ani o seba nie uz vobec o dieta tak mi je fakt nevolno.Kde je ta spravodlivost,kto mi to povie?Ked nejaky "fešak"splodi jedno dieta a za tym druhe ktore neplanoval a povie,ze nevie ako a kedy sa to stalo tak neviem to nazvat bez urazky.Este ked niekto riesi,kto chce chlapca kto dievca a neuvedomuje si a nevaži,že ma vobec požehnane zdrave dieta a druhy nemože mat žiadne,je fakt do placu..

Mi sme s manzelom navstivili Ferti centrum v Bratislave,zatial sme mali konzultaciu a spermiogram,mne brali krv,a teraz cakame na moje vysledky,ak dopadnu dobre,ideme si pre ziadost do poistovne.Mame skusenosti len s tymto centrom a zatial sme velmi spokojny aj s personalom aj s doktorom Pinterom,takze uvidime ako to bude pokracovat dalej. Toto centrum ma dobre ohlasy a kamoske bola uz dva krat v Gyn centre a neuspesne bohuzial a vo Ferti hned na prvy krat otehotnela a hovorla ze sa to neda s Gyn ani porovnat,takze unas vyhrava tiez Ferti🙂