icon

Máte skúsenosti so zastavením vývoja embryí po treťom dni?

sanem86
Včera o 09:07

Zienky je mi nanic prosim o radu skusenost mame 2 kvalitne embrya na genetiku dnes v 5 den kultivacie mi volala embryologicka se sa zastavili v 3 den kultivacie cakaju do zajtra este..Nemate stym skusenost? Co bude dalej?Ja som zufala dalej ani neviem co hovorila uz...su dalsie 2 ktore nemozu ist na genetiku

michaela329
Včera o 09:24

Nám sa stopli po piatom tri z ôsmich, takže sme nakoniec mali päť dobrých. Embryologička vtedy hovorila, že do toho tretieho dňa to dosť ovplyvňuje kvalita vajíčok, potom spermie. Uvidíš ako vyhodnotia ten proces a oni vám odporučia ďalší postup.

anonym_bdfa82
Včera o 09:53

@sanem86 Nam tiez nechali embryo, este o 2 dni dlhsie. Ale ked volal embryolog, tak vravel, ze tomu sancu nedava, ale este nechaju (po telefonate som riadne plakala). O 2 dni volal, ze budem mat vklad. Toto moje embryjko ma uz 5 rokov a zdravy, krasny chlapcek. Drzim palce.

sanem86
autor
Včera o 10:15
@anonym_bdfa82

@sanem86 Nam tiez nechali embryo, este o 2 dni dlhsie. Ale ked volal embryolog, tak vravel, ze tomu sancu nedava, ale este nechaju (po telefonate som riadne plakala). O 2 dni volal, ze budem mat vklad. Toto moje embryjko ma uz 5 rokov a zdravy, krasny chlapcek. Drzim palce.

@anonym_bdfa82 a kolko ste mala rokov? nemala ste predtym potraty ale nejake vady z plodom ?

anonym_bdfa82
Včera o 10:16
@sanem86

@anonym_bdfa82 a kolko ste mala rokov? nemala ste predtym potraty ale nejake vady z plodom ?

@sanem86 35 rokov som mala. Predtym 2 potraty v uplnych zaciatkoch. A toto embryo po predlzenej kultivacii je nase stastie 5 rocne uz 🙂. Treba verit 🙂.

sanem86
autor
Včera o 10:24
@michaela329

Nám sa stopli po piatom tri z ôsmich, takže sme nakoniec mali päť dobrých. Embryologička vtedy hovorila, že do toho tretieho dňa to dosť ovplyvňuje kvalita vajíčok, potom spermie. Uvidíš ako vyhodnotia ten proces a oni vám odporučia ďalší postup.

@anonym_bdfa82
@michaela329 myslim ze moj problem bude vek a kvalita vajicok lebo muz ma spermie v poriadku aj hlavicky aj pohyblivost mam 39r a dospelu dceru jeden potrat kde sa prestalo vyvyjat a druhy ukoncenie pre dawnov.synd.cize asi vajicka..Snazim sa verit modlit ale cim viac verim modlim tak sa mi zda ako by sa viac nedarilo

michaela329
Včera o 10:55
@sanem86

@anonym_bdfa82
@michaela329 myslim ze moj problem bude vek a kvalita vajicok lebo muz ma spermie v poriadku aj hlavicky aj pohyblivost mam 39r a dospelu dceru jeden potrat kde sa prestalo vyvyjat a druhy ukoncenie pre dawnov.synd.cize asi vajicka..Snazim sa verit modlit ale cim viac verim modlim tak sa mi zda ako by sa viac nedarilo

@sanem86 tak treba sa na to pozrieť racionálne, modlitby určite nebudú príčinou, prečo sa nedarí, ak Ti pomáhajú, kľudne sa modli, ak nie, nemodli - uvidíš ako sa budeš cíti lepšie. Ja som agnostik, takže frustráciu z tých 12 rokov snahy som riešila inak. Skús odbornú pomoc, porozprávať sa s psychológom, obo IVF je ťažké aj po tejto stránke a je v ňom veľa úzkosti. Asi to veru budú vajíčka, ťažko však povedať, keďže ich kvalita sa nejak extra testovať nedá. Uvidíte, čo vám povedia na konzultácii, pozitívne je, že vieš otehotnieť a teraz už musíte veriť, že príde to jedno správne embryjko. A nezufaj úplne, ja som mala tiež MA kvôli genetickej vade - Edwards syndróm a potom vklad úplne posledného embryjka vyšiel a máme syna - to bol náš posledný pokus s našim materiálom, mala som už hrozne nizke AMH a stimulácia by už asi nedopadla dobre.

anonym_29f20b
Včera o 13:32

Strasne smutne citanie hovorit v tychto technickych terminoch o detoch

anonym_198a8d
Včera o 14:32
@anonym_29f20b

Strasne smutne citanie hovorit v tychto technickych terminoch o detoch

@anonym_29f20b co to tu trepete?😅

michaela329
Včera o 14:33
@anonym_198a8d

@anonym_29f20b co to tu trepete?😅

@anonym_198a8d to zas bude niekto, kto biológiu odspal a teraz bude vypisovať citové výlevy...netreba ani reagovať.

anonym_29f20b
Včera o 14:38
@michaela329

@anonym_198a8d to zas bude niekto, kto biológiu odspal a teraz bude vypisovať citové výlevy...netreba ani reagovať.

@michaela329 biologiu ovladam a viem ze ludske embryo je dieta v zaciatocnom stadiu vyvinu

minuskad
Včera o 14:49

Ja tomu nechápem, píšeš ze máš dve kvalitné embrya na genetiku a potom, ze sa zastavili vo vývoji. Takže nemáš dve embrya, ci? Myslela si dve vajíčka?

sanem86
autor
Včera o 16:25
@minuskad

Ja tomu nechápem, píšeš ze máš dve kvalitné embrya na genetiku a potom, ze sa zastavili vo vývoji. Takže nemáš dve embrya, ci? Myslela si dve vajíčka?

@minuskad mame 2 embrya ktore sa na 3 den kultivacie spomalily dnes je 5 den mi volala embryologicka este pockaju do zajtra