Môžem byť tehotná po IUI?
Ahojte.Môžem byť tehotná 2 týždne po IUI14.9?Testy som mala dnes negatívne.Po 14 ďnoch od zákroku mi kázali urobiť test,ms mám dostať až 2,3.októbra.Mám počkať kým mi príde ms?Máte niekto skúsenosti že až neskoršie ukázal test pozitivitu? Ďakujem
@kimberley123 ja som po IUI mala na 14 deň už test takyto, do ms som mala 4 dni, ak ti dnes test neukázal tak asi už neukáže. Na krv si ťa nevolali?
@veeev aspoň nerobili keď boli iscare, teraz už Reprofit neviem ako, som predpokladala že sa to nezmenilo, ale nepýtala som sa zatiaľ ale keď mi nastavovali liečbu tak tak aby to vyšlo na pracovný deň. Ale telo je niekedy nevyspytateľné neviem ako sa to dá naplánovať kedy dozreje vajíčko
Ja som si robila prvý test zo zvedavosti na 9 deň,no nič. Potom na 11 a už tam bola slabá čiarka. Ale bol to pepino test a tie som čítala,že robia každému druhú čiarku. Potom som šla na odber krvi na hcg a bolo pozitívne🙏 A ďalšie dni už tam bola silnejšia čiarka. Nemôžem uveriť,že sa nám to skoro po dvoch rokoch podarilo🙏

@kimberley123 test treba urobiť keď bude meškať ms. Tak vyčkať aspoň do zajtra alebo soboty