Môžem byť ešte tehotná?
Som 4 dni pred očakávanou menštruáciou a tehotenské testy mi zatiaľ vychádzajú negatívne. Má niektorá z vás skúsenosť, že ste boli napriek tomu tehotné a test ukázal pozitívny výsledok až neskôr?
Za cely plodny život som pouzila max 5 testov.Ale teraz ma farmabiznis radost ako nikdy.
Ano.este mozes mat pozit.test.
Za cely plodny život som pouzila max 5 testov.Ale teraz ma farmabiznis radost ako nikdy.
Ano.este mozes mat pozit.test.
@janinah ja napodobne. Nepochopim,co sa furt tie zeny nahanaju s tymi testami. Ved az ked mi meska ma zmysel robit test. Ale nie, ony budu mesiac co mesiac vyhadzovat peniaze na testy
@janinah ja napodobne. Nepochopim,co sa furt tie zeny nahanaju s tymi testami. Ved az ked mi meska ma zmysel robit test. Ale nie, ony budu mesiac co mesiac vyhadzovat peniaze na testy
@anonym_513d06 su to Tvoje peniaze?
@anonym_513d06 su to Tvoje peniaze?
@anonym_ea8939 s tebou sa nikto nebavi
Test sa robí najskôr v deň očakávanej MS alebo ak vieš kedy došlo presne k oplodneniu niektoré ukážu 7-10dní po. Ale tých 7 dní je úplné minimum aby test niečo ukázal.
@kristina534 áno môžte byť tehu mne na 2 deň meškania ukázal úplne negat. O ďalšie 2 dni som mala slabé čiarky
Sledovala si si ovuláciu? Ak áno, tak koľko dní po ovulácii si? Uhniezdenie vajíčka nastáva tak 6-10 dní po ovulácii, môže to byť občas aj neskôr. Test ti ukáže náznak asi 2 dni po uhniezdení. Takže je stále čas na to, aby si mala pozitívny test. Ale baby dobre píšu, aj keď sa ti to možno nepáči. Takto skoro ak bude druhá čiarka, tak len veľmi slabá. A slabé čiarky neznamenajú definitívne nič. Mala som slabé čiarky a tehotná som nebola. Reálne ti test spoľahlivo ukáže, keď menštruácia mešká. A len podotýkam, že keď skutočne mešká, nie len keď to ukazuje appka. Lebo ženy na koníkovi rady rozprávajú príbehy, ako im test ukázal pozitivitu až po týždni meškania ale v realite to takmer zaručene bola posunutá ovulácia, takže aj posunuté uzniezdenie aj čas, kedy test ukázal pozitivitu.

@kristina534
Ešte raz, test sa robí keď ti mešká menzes.