Bolo mi dnes oznámené, že ET nevyšiel. Vajíčko bolo hatchujúca blastocysta 5AA. Jediné čo mi sestrička povedala, že mám vysadiť lieky a potom sa objednať na konzultácie k doktorke až sa rozkrvácam. Myslíte si že by som mohla ísť hneď ďalší cyklus na KET alebo sa musí čakať nejakú dobu?
To ti povedia v car lebo oni poznajú tvoj zdr stav a výsledky a atd ale väčšinou nie je problém začať ďalšie kolo
Ako písali dievčatá vyššie treba to konzultovať s Dr. z CAR keďže poznajú tvoj zdrav.stav, ale ak nie sú žiadne problémy dá sa ísť hneď v ďalšom cykle. Ja som mala tiež prvý ET neúspešný, potom som si dala prestávku mesiac aby si telo trochu oddýchlo po injekciách hormónoch..mali sme oslavy v rodine, cestovali.. ďalší mesiac sme potom skúsili KET a ten hneď vyšiel 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Myslim ze by si sa mala radit s lekarmi z centra. Mne povedali ze hned dalsi cyklus to mozme skusit znovu. Ale to som ja a moje telo