MUDr. Dugatová z ISCARE v Bratislava
Ahojte, tak po dlhom rozmýšľaní som sa objednala do ISCARE v BA. Objednávala som sa cez formulár a zadala som si,že chcem ísť k dr. Lapides, ale odpísali mi,že voľný termín má táto iná doktorka, Mudr. Dugatová. Teraz neviem či k nej ísť alebo radšej čakať na tú, ktorú som chcela pôvodne....K tejto by sme mohli ísť na prvú konzultáciu už budúci štvrtok čo je super rýchly termín podľa mňa a chcela by som to využiť,aby sa veci začali čím skôr hýbať... Máte s ňou niekto skúsenosti?
P.S. Trochu škodoradosti na záver- Mali by ste vidieť môjho muža ako zbledol keď som mu povedala, že máme termín 😅
@nina0303 tiez s nou mam pozitivnu skusenost spred dvoch dni. Bola som tam akutne, tak ma zobrala, este hovorila, ze maju o chvilu poradu, ze to musime urychlit, tak som sa trochu bala, ze ma len tak odpinkne, ale poriadne ma vysetrila, vysvetlila, bola velmi mila... Doteraz som sa jej trochu obavala, lebo niektre s nou mali horsiu skusenost,ale za mna velmi dobre 🙂
@natasagregorova Prosim Ta, riesila si s Dr. Dugatovou aj nejake IUI / IVF? (Ja sa rozhliadam po nahrade za moju Dr., ktora je sice v poho, ale nerobi utorky a uz 2x som mala IUI odlozene kvoli vikendu a tento cyklus mi vychadza ovu presne na utorok. Tak sa obavam, ze to necha na stredu a bude uz neskoro, kedze ja mavam ovu 9. den bohuzial, takze k pondelku to smerovat urcite nebude - este viac skracovat beztak kratku folikulacnu fazu). No skratka, ako sa to riesilo, ked ti zakrok padol na den, ked nerobila 🙂
Dávam iba update, že pani doktorka Dugatova od zajtra už nepracuje v ISCARE. Škoda, veľmi dobrá lekárka.
Ahojte, prosím Vás baby nemáte na ňu niektora kontakt? Teraz pracuje na boroch ale tam zohnať na niektorého lekára kontakt je katastrofa, na recepcii mi ho dat nechceli. Stačil by aj mail, ďakujem

@nina0303 mne teraz robila IUI, bola skvelá, milá, komunikatívna, zákrok urobila veľmi jemne… nemám ju ako konzultujúcu lekárku, ale teda táto jedna skúsenost bola príjemná.